rusma1 20.07.07, 03:14 obudzilam sie godzine temu i nie moge zasnac. zagladam na forum, a tu kilka dziewczyn podobnie jak ja buszuje. co nie pozwala Wam spac o tej porze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusijaa Re: nocne rozmowy 20.07.07, 08:38 upal.... pracuje w domu przed kompem i w dzien nie da sie myslec tak gdzies o 12 w poludnie kiedy jest juz strasznie goraco- ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
bibita Re: nocne rozmowy 22.07.07, 02:03 oooo, watek dla mnie siedzę w mieszkaniu i ciesze sie netem bo u siebie nie mam ( przeglądam strony, nawet pudelka! czekam aż sie ktoś obudzi i ze mną pogada, bo zaraz bede chciała isc spac Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: nocne rozmowy 22.07.07, 02:40 ja jestem obudziłam się już jakiś czas temu - mąż dostał wychodne i jeszcze go nie ma..., więc ja nie mogę zasnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nocne rozmowy 22.07.07, 13:15 golinda napisała: > ja jestem > obudziłam się już jakiś czas temu - mąż dostał wychodne i jeszcze go nie ma..., > więc ja nie mogę zasnąć... niezle Cie przycisnęło, ja wczoraj o tej porze zbierałam swoje zwłoki z imprezy)) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:19 a Ty czemu nie poszłas balowac? tak sobie mysle-a jakbyś do mnie przyjechała koło 6 wrzesnia?? moj mąz jedzie wtedy do londynu na jakas koferencje czy inne cuda, mam wolna chate, zaprosimy tez maline i mike i zuzie i kto jeszcze bedzie miał ochte i damy czadu same baby, co sie nam bedzie chłop pod nogami platał Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:33 salsa.loca napisała: > a Ty czemu nie poszłas balowac? > > tak sobie mysle-a jakbyś do mnie przyjechała koło 6 wrzesnia?? > moj mąz jedzie wtedy do londynu na jakas koferencje czy inne cuda, mam wolna > chate, zaprosimy tez maline i mike i zuzie i kto jeszcze bedzie miał ochte i > damy czadu same baby, co sie nam bedzie chłop pod nogami platał 6.09 nie mogę, bo jadę na integrację z firmy Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:33 a balować nie poszłam, bo on był w kasynie -jakoś nie kręci mnie ta rozrywka... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:38 golinda napisała: > a balować nie poszłam, bo on był w kasynie -jakoś nie kręci mnie ta rozrywka... wygrał, przegrał?? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:41 salsa.loca napisała: > golinda napisała: > > > a balować nie poszłam, bo on był w kasynie -jakoś nie kręci mnie ta rozry > wka... > > wygrał, przegrał?? mówi, że na zero nie ma problemu z tym weekendem, na pewno sobie tu bez męża poradzę i na pewno też znajdzie się inny weekend ode mnie z firmy co jakiś czas jeżdżą w tamtą stronę, coś się wymyśli może pod koniec sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:43 golinda napisała: > salsa.loca napisała: > > > golinda napisała: > > > > > a balować nie poszłam, bo on był w kasynie -jakoś nie kręci mnie ta > rozry > > wka... > > > > wygrał, przegrał?? > > mówi, że na zero > nie ma problemu z tym weekendem, na pewno sobie tu bez męża poradzę i na pewno > też znajdzie się inny weekend > ode mnie z firmy co jakiś czas jeżdżą w tamtą stronę, coś się wymyśli > może pod koniec sierpnia? > > na zero to i tak dobrze) w sumie to po przeprowadzce to juz mam weekendy nie polanowane, zastanawiamy sie czy nie wyjechac na ten tydzien gdzie 15 sierpnie wolny, ale zabieramy sie za to jak pies do jeża wiec pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:45 my wyjeżdżamy na weekend przed 15.08 12.08 mamy rocznicę ślubu, więc gdzieś ją sobie miło uczcimy a kolejny weekend muszę być w w-wie, bo przygotowujemy się do mega eventu w firmie, więc weekend będę w pracy potem jestem na weselu pod Kielcami a potem już mogę Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:54 uff moze nam sie uda zsynchronizować kalendarze) fajnie zeby sie i Malina znalazła, bedzie komplecik Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nocne rozmowy 22.07.07, 15:37 kochana, rozmawiałam z mężem i w sumie on ma racje, ze za tydzień to nawet nie mamy gdzie Cie położyć spać, bo będziemy sie przenosic a zatrudniać Cie do przeprowadzki to byłoby nie fair. Musimy poszukać jeszcze innego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
gabip1 Re: nocne rozmowy 22.07.07, 04:23 Sniło mi sie , ze fryzjerka spaliła mi włosy i uczesała w wielkiego koka. Obudziłam sie i właczylam kompa i zaczełam przegladac strony z fryzurami. Teraz wracam do łózka Odpowiedz Link Zgłoś