Dodaj do ulubionych

Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio

• Gość: do jacusia Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.multimo.pl 17.10.11, 01:18
      po pierwsze mini też nigdy nie było w stanach kultowe jacusiu (tak strzelam) nikogo nie interesuje kultowość tylko nawiązanie do historii i retro design w skrócie styl

po drugie kto ci powiedział, że będą tam wprowadzać jakiegoś innego fiata

po trzecie od konkurowania z GM i Japończykami mają chryslera, dodga, jeepa
      (ale też cholera wie czy nie wprowadzą swoich aut, bo z deltą jako chrysler w US się już jakby rozmyślają i chcą sprzedawać jako lancie...)

po piąte 5 tysięcy USD to i tak dużo

po szóste z tymi danymi o taaakiej sprzedaży było ryzykowne skoro mini i new beetle się aż tak nie sprzedaje (też tylko sobie tak mniemam ale wydaje mi się to bardzo prawdopodobne, no może nie tak jak to, że stare mini nie robiło żadnej kariery w stanach)
    • Gość: marudny Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.11, 07:42
      Ze pracownikami Fiata sławiącymi jego sukcesy tam, gdzie ich nie ma, dyskutuje się, jak z fanami Saaba rok temu. Niby wszystko wiadomo, a oni dalej swoje. Dzisiaj ciężko ich znaleźć. Z wami będzie podobnie, najpierw Fiat Up, Save Fiat, a potem grobowa cisza.... Durne firmy tak kończą, nie ma na to rady.
    • Gość: gość Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: 80.72.197.* 17.10.11, 08:50
      Trzeba pamiętać że produkowany jest w Meksyku
    • Gość: filipb Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 10:22
      świetna kampania! "Stara dobra JLo" którą wszyscy znają i kochają idealnie wpasowuje się w charakter tego auta - dynamiczne auto z klasą. Do tego ładne. Rozsuwany dach dodaje mu jeszcze więcej uroku! 500tka zdecydowanie wyróżnia się z tłumu i sądze że może jeszcze namieszać na amerykańskim rynku
    • fiat.fan Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio 17.10.11, 12:23
      @Marudny: Człowieku, czy Ty wiesz co piszesz? Fiat to jedno z najlepiej rozwijających się mocarstw motoryzacyjnych ostatniej dekady. Można powiedzieć, że cała Chrysler Grupa oddała się Grupie Fiata w zamian za technologię. I ty porównujesz to do Saaba? Przecież ta szwedzka marka gnije od dobrych paru lat i oczywiście uważam, że już czas na nich, ale Fiat? No proszę Cię! To mega fajna marka, która tworzy mega fajny image. Zupełnie się z tobą nie zgadzam a takie gadanie, że ?durne firmy (czyt. Fiat) tak kończą? świadczy tylko o twojej niewiedzy co się tak naprawdę dzieje w motoryzacji.
    • Gość: marudny Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.11, 13:10
      @fiat.fan: dokładnie to miałem na myśli - zaklinanie rzeczywistości. Saab robił to samo, oczywiście na skalę o rzędy wielkości mniejszą. O szczegółach pogadamy za jakieś 2 lata, teraz byłoby to tylko strzępienie języka, jak z saabistami.
    • Gość: notwist Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.tvkdiana.pl 17.10.11, 15:49
      Są miejsca na świecie, gdzie zapotrzebowanie na kabriolety trwa cały rok. A zima to chyba całkiem niezły sezon na kupowanie auta na lato, bo to... poza sezonem.
    • Gość: tyszkaj Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.aster.pl 18.10.11, 08:59
      Gdybym miała osobiście wybierać między Mini a 500 wybrałabym 500...cena, koszty eksploatacji...
    • Gość: marchewa Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.79.214.200.ivmx.pl 18.10.11, 18:31
      @jacek Kolego - prorok z Ciebie czy co ? Idąc Twoim tokiem myślenia to tylko V8 ma szansę na powodzenie w USA. Twin Air to dla Ciebie mała moc? TO ile ma być z 1 litra? 150 KM - 200KM? Co do ferowania wyroków jak będzie wyglądała przyszłość tego samochodu to myślę, że trzeba trochę poczekać a nie osądzać na podstawie tego co miało miejsce w przeszłości
    • Gość: jacek Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 23:01
      @ marchewa: do tego nie trzeba proroka, nawet analitycy widzą, że ta szafa już nie będzie grać (nie mówię o J-Lo, tylko o Fiacie):
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,10494874,Fitch_obnizyl_rating_Fiata.html
    • Gość: żabeczka Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 19:06
      Ile emocji wywołała reklama autka, prawie ekonomiczna dyskusja się zrobiła :)

Ja mam takie autko, super się nim jeździ, szczególnie przy takiej pogodzie - jest w nim cieplutko, mogę sobie puścić J. Lo i w ogóle nie chcę z niego wysiadać... :)
    • Gość: marchewa Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.79.214.200.ivmx.pl 09.11.11, 16:04
      @ jacek Ale co ma piernik do wiatraka? Obniżenie ratingu tak naprawdę o niczym nie przesądza. Czy też uważasz, że obniżenie oceny USA ma tak dramatyczny wpływ na funkcjonowanie tego kraju? Tak sam jest w przypadku FIATA. Agencja ma prawo do takich działań i z tego korzysta. FIAT produkuje dalej i tak trzymać.
      • Gość: samochodziarz Re: Jennifer Lopez i Fiat 500 Cabrio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 12:44
        Nie dość, że produkuje, to na dodatek coraz lepsze auta i każdy kolejny model jest coraz mniej awaryjny, lepiej wygląda i szybciej jeździ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka