Gość: Hmm Re: Koreański "Huragan" ze Stanów IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 13:59 Argumentem moze byc to, ze po 10 latach, to bmw (nie mowie o takich wyciagnietych z rzeki, po 6-krotnym dachowaniu) jest tylko troche tansze niz nowy Genesis Coupe. Link Zgłoś
Gość: X Re: Koreański "Huragan" ze Stanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.11, 16:45 @bimer Dziwne... nigdy w zyciu takiego BMW nie widzialem... a nieskrecajace Gej-polery mozesz sobie w dupe wsadzic. Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Koreański "Huragan" ze Stanów IP: *.enterpol.pl 23.10.11, 20:18 mam takiego i mam inne i fajniejsze ale audi najfajniejsze a bmw so najszybsze robio takie hiundaje jak chco ale i tak najlepiej lubie golfa ale mie stac na lepsze niemce bo francuzy to szit wiem bo w nid for spidzie mi sie psul tyle w temacie Link Zgłoś
sselrats Re: Koreański "Huragan" ze Stanów 24.10.11, 05:37 Dlaczego Hyundai nie zrobi Genesis coupe z silnikiem V8 od Gensis sedana 4.6 co ma 385 koni albo jeszcze lepiej 5.0 R-Spec z 429 konikami? Turbo sucks. Link Zgłoś
1mississauga Re: Koreański "Huragan" ze Stanów 24.10.11, 06:21 @sslrats ;Mysle ze nie maja odwagi .Zapewne jest to mozliwe ,pytanie w jakiej kwocie bedzie oscylowal model z silnikiem V8 .Koreanczycy zapewne przemysla to w nastepnym modelu Genesis Coupe. Link Zgłoś