Dodaj do ulubionych

AUTO ROKU 2004- FIAT PANDA

IP: *.proxy.aol.com 06.06.04, 09:33
Chcialabym uslyszec opinie ludzi,ktorzy maja to autko,czy jest OK??
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: AUTO ROKU 2004- FIAT PANDA IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 12:49
      Nie mam tego autka, ale z ciekawości byłęm na jeździe próbnej. Dla mnie OK jak
      na miejskie autko. A sądząc po zawartości w środku nie lepsze i nie gorsze od
      konkurentów. Jeśli się podoba i potrzebujesz coś na jazdę do pracy to całkiem
      rozsądny wybór.
    • jetbang Re: AUTO ROKU 2004- FIAT PANDA 06.06.04, 13:16
      przymierzyłem sie do niego kiedyś ale chyba (subiektywnie) więcej miejsca dla
      kierowcy jest w sc (którym teraz jeżdżę)
      • Gość: Andrzej Re: AUTO ROKU 2004- FIAT PANDA IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 13:28
        Możliwe, SC ma tą przewagę że jako trzydrzwiowe wygodniej się wsiada
        przynajmniej kierowcy. Z kolei Panda wygląda na wyższą co ja cenię bardzo, bo
        wysoko noszę łeb. Ale tak wogóle to auto jak buty, trzeba dobrać do swoich wymiarów.
    • Gość: Piotrek Re: AUTO ROKU 2004- FIAT PANDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 13:27
      Jechałem tym autkiem na jeździe próbnej i zdecydowanie mam negatywne odczucia.
      Szczególnie jeśli porównałem je na przykład do Chevroleta Aveo, który jest ciut
      droższy, ale zdecydowanie wart swojej ceny ... nie wiem na jakiej podstawie
      Panda dostała tytuł samochodu roku ... jeździ się nią niezbyt przyjemnie ...
      może jestem za bardzo wybredny, ale mnie ten samochód nie przekonał do siebie.
      Zachęcam do jazd próbnych i porównywania - nic nie kosztuje, a może
      zaoszczędzić rozczarowań!
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka