Dodaj do ulubionych

hehe AR156

17.09.06, 02:27
wróciłem dzisiaj z Włoch na 958 km. przejechanej drogi zauważyłem jedno
spierdo... auto na poboczu z klapą silnika podniesioną do góry i z gościem,
który usiłował grzebać w silniku i wiecie co to było? Piękna, bezawaryjna
Alfa Romeo 156. Hehe.
Obserwuj wątek
    • maliek Re: hehe AR156 17.09.06, 10:48
      No to co.
      • alunia156 Re: hehe AR156 17.09.06, 19:21
        A czym jechałeś? chyba jako pasażer w tanim busie hehehe
        Może i kiedyś ciebie to spotka ale będziesz wyglądał skamlając przez komóre o lawetę
    • nicolaromeo Re: hehe AR156 17.09.06, 20:04
      Urzekła mnie twoja historia.
    • ukaszek_t Re: hehe AR156 17.09.06, 21:30
      ja tez czasami czyszcze silniczek szmateczką, aby sie lśnił i ukazywał swe
      piękno :)
    • alces1 Re: hehe AR156 17.09.06, 21:35
      żałosny jesteś...
      • fooxtom Re: hehe AR156 17.09.06, 22:49
        no coż ....
        .. a nie przyszlo wam przez mysl ze moze żaróweczka sie przepalila i ten pan z
        156 był na tyle przewraliwiony ze probowal ja zmienic:)

A tak z innej beki - nie wiem czy zauwazyliscie ale Alces1 napisal wiadomosc
        numer 19000 (ladny jublileusz!!)
    • hr.dracula Re: hehe AR156 18.09.06, 17:39
      Może dolewał płynu do spryskiwacza ????
      Muchy w tym roku we Włoszech okrutne latają ....
      • kolosgorski Re: hehe AR156 18.09.06, 20:31
        hehe oświadczam, jechałem VW Passat 1.9 tdi, rok prod. 2004, wcześniej miałem
        Paska dużo starszego i też spisywał się dużo lepiej niż to marne złomowisko pod
        nazwą 156, wiem co mówię bo miałem ją kiedyś. Aaaa jego mina nie wskazywała na
        to, że dolewał tylko płynu do spryskiwaczy, bardziej wyrażała duży stopień
        wkur... Natomiast ciekawostka, tam gdzie byłem jeździ dużo Alf a bardzo mało
        Passatów, ale to można wytłumaczyć lokalnym patriotyzmem.
        • alcol Re: hehe AR156 18.09.06, 21:33
          > Natomiast ciekawostka, tam gdzie byłem jeździ dużo Alf a bardzo mało
          Passatów, ale to można wytłumaczyć lokalnym patriotyzmem.

Niesamowite i bardzo zjawiskowe!!! hehe :)) - a może Włosi mają poprostu lepszy
          gust i cenią sobie trochę bardziej piękno i radość z jazdy od praktycznych do
          bólu i nudnych jak pi....a Niemców, co?
        • spark1.8 Re: hehe AR156 19.09.06, 08:56
          nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku, dziadek się śmiał i sam tak miał !
        • alf156 Re: hehe AR156 19.09.06, 09:31
          kolosgorski napisał:

> Natomiast ciekawostka, tam gdzie byłem jeździ dużo Alf a bardzo mało
          > Passatów, ale to można wytłumaczyć lokalnym patriotyzmem.

Nie, oni po prostu znaja sie na samochodach :)
        • qbus00 Re: hehe AR156 19.09.06, 10:02
          Hyhy ja dzisiaj jadac do pracy widzialem na poboczu Skode Felicie (po liftingu)
          rowniez z podniesiona maska ;).

Panowie proponuje wiecej nie karmic trolla ;).
          • spark1.8 Re: hehe AR156 19.09.06, 10:45
            >Panowie proponuje wiecej nie karmic trolla ;).

no właśnie, tym bardziej że

>jechałem VW Passat 1.9 tdi, rok prod. 2004, wcześniej miałem
            Paska dużo starszego i też spisywał się dużo lepiej niż to marne złomowisko pod
            nazwą 156,

90% tych pasków ma 3-4 dawców
            • mumio2000 Re: hehe AR156 19.09.06, 11:28
              Kolosgorski, no to co, ze widziales alfe? Jak jezdze, a jezdze duzo, widuje
              rozmaite samochody z podniesionymi maskami, na poboczach. Paski tez. Na co to
              jest dowod? Na nic. Po co inicjujesz takie wątki?
        • yamasz Re: hehe AR156 30.09.06, 15:23
          ble passat, ble golf tfu, tfu... U mnie w pokoju wiszą plakaty 3 aut: 156 sportwagon GTA, Omegi C i lotusa esprita. i to są super fury.
    • robert.rudnik666 Re: hehe AR156 19.09.06, 12:31
      mój znajomy ma też paska z 2004 roku.i juz nie raz do serwisu go oddawał bo coś
      mu się je..ło!!!pozatym te samochody pomalowane na czarno i w dodatku combi to
      wyglądaja jak kartony na kółkach do przewozu trumien!!!
      • kolosgorski Re: hehe AR156 19.09.06, 19:49
        bluźnicie ludzie i dobrze o tym wiecie, chcielibyście mieć niemiecką
        technologię ale was na nią nie stać. Ten co twierdzi, że jazda Paskiem jest
        gorsza od 156 jest po prostu mało doświadczonym kierowcą, ludki w Pasku nic nie
        puka, w 156 puka wszystko. Więc o czym my tu gadamy, hehe. Ja w serwisach nie
        bywam wy bywacie co chwila, silnik mojej pralki dużo lepiej chodzi niż wasze
        dumne AR. Wyrazy współczucia za waszą niewiedzę hehe, godni pożałowania
        jesteście, chociaż to może wynikać z niewiedzy bądź zauroczenia blachą, a to
        jeszcze gorsze.
        • kobrus Re: hehe AR156 19.09.06, 20:04
          kolego jesli włoska technologi ci nie odpowiada to po co wogóle zaglądasz na
          nasze forum, piszesz takie głupoty i denerwujesz innych, weż chłopie, wrzuć na
          luz i sowje wrażenia z jazdy passatem wypisuj na forum VW bo nas nie interesuje
          ta marka.

pozdr. Mateusz
          • jakub998 Re: hehe AR156 19.09.06, 20:15
            Panowie trzymajmy jakis poziom. Kolega ma jakis problem. Może chce sie
            dowartościowac? Ok. Dowód na to, ze my Polacy juz dawno wybralismy zelazo
            zamiast złota. Alfa bezawaryjna nie jest. Moze "stuka" czasciej, niz passat.
            Ale ma jedna niezaprzeczalną zalete: fun factor i dusze.
            • jakub998 Re: hehe AR156 19.09.06, 20:18
              Miałem na myśli oczywiście poziom wypowiedzi. Po co sie od razu obrażac?
              • bedboys Re: hehe AR156 19.09.06, 20:31
                Nie wiem o co tyle gadania - zepsuła się 156 i co z tego ile widać różnych
                samochodów na poboczach i nowych i starych to tylko maszyna. Moja pierwsza Alfa
                ( 156) była kupiona przez zauroczenie wyglądem i osiągami ale druga - obecna (
                166) była jak najbardziej przemyślaną propozycją a to dlatego że nie lubię
                jeździć samochodami takimi jak połowa taxi w mieście czy badylaże dowożący
                towar na stragany i to jest moje zdanie. Jeżeli ktoś lubi inną markę to jego
                sprawa. A dla kolegi co tak lubi Passaty napisze cikekawą historyjkę: Mój Brat
                odbierał w maju passata z salonu ( służbowy) był do odebrania w Piasecznie więc
                pojechał z Wrocławia do Piaseczna odebrał nówkę czarny lśniący 2.0 TDI 140 KM
                suuper był - do Piotrkowa Trybunalskiego było OK potem robiło się coraz
                bardziej gorąco aż klima całkiem zdechła od Piotrkowa do Wrocławia zapaliły się
                jeszcze dwie kontrolki z którymi serwis walczy do dzisiaj ( wymieniono turbinę
                pompowtryski i coś tam jeszcze a kontrolka lubi się jeszcze zapalić. Ale według
                mnie nie świadczy to źle o firmie VW tylko o tym jednym samochodzie. Ja również
                miałem kiedyś Passata ( 99 r. 1.9 tdi - kombi) miał wtedy nie całe dwa lata i
                40 tyś km i powiem tak to zdecydowanie najgorsze nie polskie auto jakim
                jeździłem nawet golfem się lepiej jedzie - ale to moje zdanie.
        • chunkpunk Re: hehe AR156 19.09.06, 20:52
          A dla mnie jest to kolejny debilek
          ktory mial pecha kupil zajechane autko i teraz do konca zycia
          bedzie sie zalil i marudzil jaki to byl zlom
          super fajnie zrozumielismy
          wedlog ciebie co ja mam napisac jak mis ei nic nie psuje nic nie stuka nie puka
          mam cos wymyslac ??? i rowniez glupa zgrywac ?

• alcol Re: hehe AR156 19.09.06, 21:56
          Zastanawiam się nad celowością i sensownoscią pisania takiego goscia jeżdzącego
          struclem na tym forum? Bo niestety nie kumam czaczy o co tu biega :(
          Może usprawiedliwia się tak sam przed sobą, że wybrał VW - czy tak właśnie
          leczy te kompleksy - naprawdę nie mam pojecia i tak naprawdę mam w głębokim
          powarzaniu ;)

Powinieneś dobrze wiedzieć, ze żaden zadowolony użytkownik AR na tym forum
          nawet nie zwróci uwagi i nie bedzie sobie zaprzątał głowy jakimś Twoim paskiem
          (sic!) bo to poprostu bardzo przecietny samochód pod każdym względem - taki
          właśnie w sam raz dla Ciebie.
        • nicolaromeo Re: hehe AR156 20.09.06, 00:54
          kolosgorski napisała:

> bluźnicie ludzie i dobrze o tym wiecie, chcielibyście mieć niemiecką
          > technologię ale was na nią nie stać

Popaprańcu skoro cię tak stać to czemu ten pasek jest z 2004?
          Nowa Alfa jest troche droższa niż Passat i o pół klasy wyższa i możesz sobie
          pisać co chcesz ale przynajmiej włosi nie są na tyle bezczelni zeby sprzedac
          golasa za 80 tysięcy w dodatku z tandetnymi chociaz może nie strzelającymi
          plastiami.
          Jakbyś był taki kozak to byś miał na naprawe Alfy i nie pisał byś bzdur.
        • spark1.8 Re: hehe AR156 20.09.06, 08:49
          kolosgorski napisała:

> bluźnicie ludzie i dobrze o tym wiecie, chcielibyście mieć niemiecką
          > technologię ale was na nią nie stać

nie dałeś za tego grata więcej niż 20 tysi. Tyle max kosztują walone i
          szpachlowane paski.

> Ten co twierdzi, że jazda Paskiem jest
          > gorsza od 156 jest po prostu mało doświadczonym kierowcą

nigdy nie jechałem bardziej krowiastym i mułowatym wynalazkiem niż passat 1,9
          tdi, no może z wyjątkiem passata 1,6
          • kolosgorski Re: hehe AR156 20.09.06, 21:01
            spark1.8 napisała:

> nigdy nie jechałem bardziej krowiastym i mułowatym wynalazkiem niż passat 1,9
            > tdi, no może z wyjątkiem passata 1,6

uuu kolega ma pojęcie o motoryzacji jak świnia o ciągnięciu furmanki, zrób
            najpierw prawo jazdy, kup jakieś auto, pojeździj i potem dyskutuj.
        • radzio280 Re: hehe AR156 29.09.06, 23:53
          człowieku jestes załosny !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • robert.rudnik666 Re: hehe AR156 19.09.06, 22:04
      wiesz co człowieku!!!!!??????ja też narzekam na swoją Alfe bo nie raz mam z nią
      jakiś kłopot.ale kocham to auto i daje sobie ręke uciąć że następnym samochodem
      jaki posiadać będę to będzie AR 159!!!!!!!!!!fakt faktem miałem wcześniej tylko
      2 samochody ale to co teraz posiadam mimo problemów nie zamienie mojej Niuni na
      nic innego a zwłaszcza na karton na kołach tylko na nowszy model
      najpiękniejszego i to Włoskiego auta jakie kiedykolwiek jezdzilo po naszych
      drogach.jedyne auto ktore jest inne-piekne od tych samych masowo kupowanyc
      pasków golfów opli wszelakiej masci.az zygam gdy co chwile mijam sie z
      monotonia z Niemiec!!!!taki motyw:niech ktos zaparkuje na parkingu zadko
      uczeszczanym passata i Alfe to niech zwroci uwage na to ktorym autem beda sie
      zachwycali ludziska??napewno piekna Alfą bo to auto z klasą!!!!pozdrawiam
      wszystkich posiadaczy tej maszyny!!!Robert.
      • kolosgorski Re: hehe AR156 20.09.06, 20:58
        robert.rudnik666 napisał:

taki motyw:niech ktos zaparkuje na parkingu zadko uczeszczanym passata i Alfe
        to niech zwroci uwage na to ktorym autem beda sie zachwycali ludziska??napewno
        piekna Alfą bo to auto z klasą

hehe ci ludzie będą raczej mówili "zobacz ale się koleś wpierdo... w kłopoty,
        żal chłopa, że będzie częstym klientem serwisu AR"
        • hr.dracula Re: hehe AR156 20.09.06, 21:39
          Teee , koloscotam - z jaki ty wsi jezdeś ???

Pierdolisz jak sfrustrowany kmiot...

EOT
        • hr.dracula EOT n/t 20.09.06, 21:39
        • rav145 hehe kolosgorski 20.09.06, 21:40
          Koledzy Alfisti!
          Znów daliście się sprowokować jakiemuś debilowi.
          Ten psychol to jeden z takich wiejskich bubków, który po 22-ej wyjeżdża na
          ryneczek swoim "NIEMIECKIM" kopciuchem, szpanować przed swoimi koleżankami z
          podstawówki. Jedyne co naprawdę gra w takim aucie zwykle nazywa się car audio!
          Ręce opadają z żalu kolosgorski, żeś taka parówa w bułce z Orlenu.

PS. Wydaje Ci się, że masz coś do powiedzenia w temacie motoryzacji? Tak
          naprawdę to w dupie byłeś i gówno widziałeś. Zastanów się z czym tu wyjeżdżasz i
          komu Ty chcesz dokuczyć? Przecież każdy z nas objedzie Cię takim włoskim złomem
          100 razy!
          Gdybyś miał jaja zaproponowałbyś jakiś meeting i pokazał wyższość niemieckiej
          technologii nad włoską! Powiedz tak, a zjawię się w Twojej Kobylej Wólce i
          pojeżdzimy na umór aż pierwszemu zdechną zawory ;) Co Ty na to?

Poza tym trafionym intrem, mówię lorelaj - rav145
          • kolosgorski Re: hehe kolosgorski 21.09.06, 20:34
            rav145 napisał:

> Koledzy Alfisti!
            > Ten psychol to jeden z takich wiejskich bubków, który po 22-ej wyjeżdża na
            > ryneczek swoim "NIEMIECKIM" kopciuchem, szpanować przed swoimi koleżankami z
            > podstawówki.

Znowu mam uśmiech na ustach, nigdy cię nie będzie stać na używany samochód za
            60000 zł. to pewne.

> PS. Wydaje Ci się, że masz coś do powiedzenia w temacie motoryzacji? Tak
            > naprawdę to w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Z pewnością nigdy nie byłeś i pewnie długo jeszcze nie będziesz tam gdzie ja
            byłem to też pewne prostaku.

> komu Ty chcesz dokuczyć?

Nikomu, nie jestem mstliwy tak jak wy, próbuję dyskutować na tematy
            motoryzacji, tzn. przewagi technologicznej jednych nad drugimi nikogo przy tym
            nie obrażając, czego nie mogę powiedzieć w użytkownikach AR, którzy na każdym
            kroku próbują mnie obrazić.

Przecież każdy z nas objedzie Cię takim włoskim złomem 100 razy!

ta wypowiedź też świadczy o zerowym poziomie pojmowania istoty technologii
            motoryzacji.

> Gdybyś miał jaja zaproponowałbyś jakiś meeting i pokazał wyższość niemieckiej
            > technologii nad włoską! Powiedz tak, a zjawię się w Twojej Kobylej Wólce i
            > pojeżdzimy na umór aż pierwszemu zdechną zawory ;) Co Ty na to?

chłopie serdecznie cię zapraszam, mieszkam w Rudzie Śląskiej, jest w pobliżu
            fajny torek do ścigania, często tam z moimi kumplami walczymy na motorkach, ja
            mam CBR600 i puki co jestem w tyle, ale walczę, samochodami też można sie
            ścigać, warunek!!! nie będziesz rozpaczał jeżeli blachy twojej fury zostaną
            lekko pogięte. Zapewniamy pełne bezpieczeństwo i super frajdę. Jestem już
            facetem w poważniejszym wieku więc ściganie na publicznych drogach mnie nie
            interesuje. Chętnie się z tobą zmierzę na torze, sportowo oczywiście, więc
            jeszcze raz serdecznie zapraszam. Jeżeli jesteś zainteresowany odpisz a ja
            podam ci mój nr tel. i umówimy się na konkretny dzień.
            Pozdrawiam.

• alces1 Re: hehe kolosgorski 21.09.06, 23:10
              pogięte blalchy i gwarancja bezpieczeństwa?
              Jak dla mnie to przeciwieństwa.
              • kolosgorski Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 20:36
                alces1 napisał:

> pogięte blalchy i gwarancja bezpieczeństwa?
                > Jak dla mnie to przeciwieństwa.

bo ten sport jest dla dużych chłopców a nie dla krzykaczy, którzy ze swojej
                wypłaty ledwo zarobią na wymiane oleju dla swojego "bolidu" po prostu.
            • streetfighter69 Re: hehe kolosgorski 21.09.06, 23:25
              No rav145, mysle ze wypadaloby podjac wyzwanie! Chyba ze prowokowales dla
              picu :))
            • nicolaromeo Re: hehe kolosgorski 21.09.06, 23:46
              kolosgorski napisała:

> Znowu mam uśmiech na ustach, nigdy cię nie będzie stać na używany samochód za
              > 60000 zł. to pewne.

Jednak jesteś kmiot.
              • kolosgorski Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 20:43
                nicolaromeo napisał:

> Jednak jesteś kmiot.

widzisz gdybyś powiedział mi to prosto w oczy dostałbyś prosto w ryj, tu
                zgrywasz bohatera bo jesteś anonimowy. Koledzy alfiści co wy sobą
                prezentujecie. Macie jaja?.
            • spark1.8 Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 08:45
              kolosgorski napisała:

> 60000 zł. to pewne.

skąd taka cena?!!! Może chodzi o szwedzkie korony? Albo ten pasek jest ze
              srebra albo bujasz albo znowu wpuścili cię w kanał, tak jak z Alfą, ty znawco
              motoryzacji. Jeżeli 60 tysi wg ciebie ma rzucać na kolana, to wsółczuję :)
            • spark1.8 Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 08:47
              kolosgorski napisała:

> 60000 zł. to pewne.

skąd taka cena?!!! Może chodzi o szwedzkie korony? Albo ten pasek jest ze
              srebra albo bujasz albo znowu wpuścili cię w kanał, tak jak z Alfą, ty znawco
              motoryzacji. Jeżeli 60 tysi wg ciebie ma rzucać na kolana, to współczuję :)
            • maliek Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 08:48
              A gdzie w Rudzie Śląskiej jest taki tor? Jestem z Rybnika i nie słyszałem o
              czymś takim.
              • pietrekj Dajcie spokój 22.09.06, 09:07
                Drogi Kolosie Górski!
                Mój kolega zginął w Passacie, miał po 50, a jeździł lat 30 więc nie był to
                szarżujący młokos, gotów zabić się choćby na kosiarce do trawy. VW też niewiele
                zdążył pojeździć. Jakieś wnioski?
                Drodzy forumowicze!
                Kolosgórski to typowy prowokator, kręcą go Wasze nerwy, a bluzgi ładują go
                podwójnie. On się tym onanizuje po nocach i stawiam dolary przeciw orzechom, że
                do średniego brak mu więcej niż większości z Was - przynajmniej mentalnie. Na
                każym z forów Gazety od takich typów aż się roi raz są katolikami, raz
                ateistami, raz homofobami, raz są homo itd, itp. Taktyka zawsze taka sama a
                przedmiot sporu obojętny. Trafił tu zapewne tylko dlatego, że to forum stało
                się dość popularne, a na forum skoda już mało kto zagląda.
                • kolosgorski Re: Dajcie spokój 22.09.06, 20:32
                  skreślam cię jako rywala intelektualnego bo po prostu w moich oczach jesteś
                  typowym prostakiem.
                  • kolosgorski Re: Dajcie spokój 22.09.06, 20:34
                    poniższy post był moją odpowiedzią do osobnika o nicku pietrekj
              • kolosgorski Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 20:30
                przeciez wyraźnie napisałem w pobliżu a nie w samej Rudzie czytać nie
                potrafisz, albo twój iloraz inteligencji nie pozwala ci pokumać co jest co.
            • krechu Re: hehe kolosgorski 22.09.06, 10:22
              Tor do ścigania się passatami - pogięte blachy w używanym passacie za 60 000 i
              o rany Honda CBR 600!! no no.
              Obawiam się, że forum się trochę zmienia.
              Pozdrawiam
              Krechu
            • spark1.8 Re: hehe kolosgorski 23.09.06, 19:55
              kolostostam napisal:

mieszkam w Rudzie Śląskiej, jest w pobliżu
              > fajny torek do ścigania
              sorki, passatem, golfem można jechać na działkę, ale nie na tor !!!
              jedyny niemiecki kibelwagen który ma trochę funu, to audi projektowane przez
              de Silvę (zdrajca !!!)
            • rav145 Re: hehe kolosgorski 24.09.06, 01:03
              Nie będę Ciebie cytował boś cymbał kolego!

Jeżeli już chcesz pojeździć to żeby było fifty fifty proponuję tor w Miedzianej
              Górze (pod Kielcami). Tak się składa że miałem przyjemność nie jeden raz brać
              udział w zawodach na "legalnym" torze, jednak nie przypominam sobie żeby było
              jakieś obijanie blach? Chyba że w Rally Cross`ie.
              Telefonu ani maila nie dam psycholowi bo będziesz mi zawracał dupę.
              Umówimy się w konkretnym miejscu i o konkretnej porze na tym forum. I nie tam
              gdzie Ty będziesz chciał tylko tam gdzie wspólnie ustalimy "bączku", OK!? No!
              Poza tym nie wypisuj jaki to masz arsenał bo ja Ci wyskoczę jaki ja mam!
              Interesuje mnie Twój Passztet kontra moja Alfa!

rav145 mówi lorelaj!

• kolosgorski Re: hehe kolosgorski 24.09.06, 19:53
                rav145 napisał:

> Nie będę Ciebie cytował boś cymbał kolego!
                >
                > Jeżeli już chcesz pojeździć to żeby było fifty fifty proponuję tor w
                Miedzianej Górze (pod Kielcami).

Śmieszny jesteś, nie mam czasu marnować dnia, bujać się 160 km. żeby udawadniać
                coś takiemu baranowi jak ty. Powiedziałem, chcesz przyjedź do mnie, jeżeli nie
                spadaj na drzewo.

No! Poza tym nie wypisuj jaki to masz arsenał bo ja Ci wyskoczę jaki ja mam!

Tym zdaniem również pokazałeś jaki jesteś prostak bądź zwykły dzieciuch.
                Wiesz co jednak nie przyjeżdżaj do mnie, będziesz płakał że ci wahacz poszedł
                albo inny przegub, daj se spokój dzieciaku.

• krz_kam Re: hehe kolosgorski 30.09.06, 11:57
                  Kolosgorski. Nie dziwie się,że świat się śmieje z Polaków. O ile sam nie jesteś
                  dzieciuchem, który zgrywa w necie kolosa z wielka kasą, to zachowujesz się jak
                  dzieciuch.No i jesteś zajebiscie śmieszny w stwarzaniu wizerunku kolosa. Kolosa
                  na glinianych nogach...
    • robert.rudnik666 Re: hehe AR156 21.09.06, 21:25
      MASAKRA??co to Ku...wa jest????????????????
    • alces1 spójrz prawdzie w oczy. 22.09.06, 22:54
      Głupi jesteś i tyle (tylko, nie mów, że Ci ubliżam, bo w Twoim, beznadziejnym
      zresztą przypadku jest to raczej komplement). Powstrzymam się od innych
      określeń, ale tylko ze względu na szanownych kolegów alfistów. Ponadto mój czas
      jest zbyt cenny by go marnować. Próbowałem zniżyć się do Twojego poziomu
      intelektualnego, ale dzieli nas chyba zbyt wielka przepaść. Wyraziłem swoją
      opinię na Twój temat w wątku: "Do kolosagórskiego" i zdania nie zmieniłem, a
      raczej, po niemalże codziennej lekturze Twoich prowokacyjnych postów
      przepełnionych bredniami na temat motoryzacji i nie tylko utwierdzam się tylko
      w swoim i kolegów alfistów przekonaniu. Podsumowując te moje rozważania,
      pozwól, że udzielę Ci na koniec jednej cennej rady, z której jeśli masz chociaż
      odrobinę klasy i dobrego smaku powinieneś skorzystać, otóż bądź tak dobry i nie
      pchaj się z butami tam, gdzie nie jesteś mile widziany, jak np. na tym forum.
      Pozdrawiam!
    • hr.dracula Kończymy ten wątek - EOT!!! 23.09.06, 19:37
      • alfa1662 Re: Kończymy ten wątek - EOT!!! 24.09.06, 11:23
        Witam !!jestem z woj.podlaskiego tu kazdy szanujący rolnik jezdzi passatem
    • piotrcar Re: hehe AR156 26.09.06, 21:43
      Witam Kolos.Ja jako pewnie najmlodszy uzytkownik pieknych alf jestem wstanie
      podjac twoje wyzwaniei stawic sie na twoim torze ale dopierow grudniu bo
      aktualnie przebywam w szwecji.Ale jak jestes zainteresowany to nie ma
      sprawy.Aha a co do koron szwedzkich to te 60 000 wystarczylo by na paska.pozdro
      i do zobaczenia.Vi ses;)))
      • streetfighter69 Re: hehe AR156 26.09.06, 23:27
        Vi ses;)))

Snakkar du svenska? Heh, czasem ciekawe rzeczy wychodza :) Ja co prawda mowie
        po norwesku ale i ze Szwedami spokojnie sie dogaduje :)

Vennlig hilsen ifra
        Streetfighter!
        • piotrcar Re: hehe AR156 27.09.06, 09:24
          Hehe.Stret czyz bys mial norweski w podstawowce:))))<zart>
        • piotrcar Re: hehe AR156 27.09.06, 09:25
          I nawet slangu cie nauczyli:))))Przebywasz moze teraz w Norwegii??
        • piotrcar Re: hehe AR156 27.09.06, 09:27
          Jag kan snakka bara lite på svenska...
          • streetfighter69 Re: hehe AR156 27.09.06, 09:48
            Narazie siedze w PL. Ale w Norwegii mieszkalem pare lat. Norweskiego w
            podstawowce nie mialem ale mowie biegle w tym jezyku :)
            • piotrcar Re: hehe AR156 27.09.06, 11:33
              ok spoko luzik:))
    • piotrcar Re: hehe AR156 28.09.06, 17:22
      Cos kolosie ucichles...Czyz bys balsie o blaszki swojego paseczka:))))))))))
    • cindarella156 Re: hehe AR156 29.09.06, 03:53
      Panowie, mysle ze powinniscie go zignorowac. Czemu sobie nie ulzy chlopak na
      forum dla pasiarzy, czy jak kto woli paserow? Ja osobiscie wole bardziej
      kazdego z Was z Waszymi Alfkami niz jego z jego cienkim paskiem.
    • piotrcar Re: hehe AR156 29.09.06, 08:32
      :)))) cindarella156 ale to przeciez wiadomo ze kazda kobieta woli Alfiarza ni
      Paseczka:))))hehehe.pozdro (no i dalej czekam na kolosa:)
      • mumio2000 Re: hehe AR156 29.09.06, 13:54
        Paskarzy wybierają kobiety nastawione na konsumpcje, pozbawione moralnego
        drogowskazu w zyciu. Alfistów cenią kobiety gorące, ciekawe, inteligetne i
        mające szacunek dla pasjonatów.
        • frise Re: hehe AR156 29.09.06, 13:59
          Swiete slowa, Mumio! :) Dokladnie tak!
          • cindarella156 Re: hehe AR156 29.09.06, 21:10
            mumio, przemily jestes. Naprawde! Poczytalam to sobie jako osobisty komplement:)
            • streetfighter69 Re: hehe AR156 29.09.06, 21:30
              Mumio, moja kobieta jest dokladnie taka jak opisales... a jezdzimy BMW.
        • piotrcar Re: hehe AR156 30.09.06, 11:37
          Street ale mumio opisal dwie kobiety:))))
          • streetfighter69 Re: hehe AR156 30.09.06, 13:44
            > Street ale mumio opisal dwie kobiety:))))

kobieta gorąca, ciekawa, inteligetna i mająca szacunek dla pasjonatów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka