Dodaj do ulubionych

Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ?

IP: *.ipt.aol.com 06.06.04, 19:22
W kazda niedziele zaczynaja sie cyrki, ktorych powodem jest niejasna sytuacja
zajmowynia miejsc siedzacych.
Tesciowa pcha sie i zajmuje siedlisko z przodu(kolo kierowcy),a moja zona z
dziecmi i tesc musza siedziec z tylu.Jestem zdania,ze musimy wprowadzic jakis
system, ktory bedzie gwarantowal sprawiedliwe zajmowanie miejsc w samochodzie.
Mysle,ze najsprawiedliwsza bylaby rotacja, ale moze macie jakies inne pomysly?
Z gory dziekuje za porady.

P.S.Do kosciola mamy okolo 550 metrow prostej,wybrukowanej drogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.g / *.g-net.pl 06.06.04, 19:26
      Stanislaw, czy wy k.....wa nie macie innych problemow??? najlepiej na druga
      niedziele powiedz tesciowej ze ja zawieziesz tokami, a reszta zrobi sobie
      spacer zdrowatny, a sasiedzi ze wsi beda myslec ze sprzedales auto i
      sprowadzasz jakies innne nowsze, lepsze, full opcja z krajow UE na zoltych
      tablicach i znow sie beda zamartwiacz czy cie wpuszcza do kraju czy moze sasiad
      wyjedzie dwukolka po ciebie :-)
    • Gość: lesio Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:28
      jaka kurde rotacja? Teściowa - bagażnik obligatoryjnie. Tu nie ma co dumać!
      Tradyszen narodowe i już.
    • Gość: blq Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:28
      Ciekaw jestem, czy lenie z Was, czy szpanerzy? 550 metrow prostej drogi nalezy,
      moim skromnym zdaniem, przejsc pieszo. Zwlaszcza w niedziele spacer nikomu nie
      zaszkodzi. No, chyba ze dzieci bardzo male, lub tesciowie bardzo starzy i/lub
      schorowani.

W przeciwnym razie proponuje spacer dla zdrowia.

A jesli juz musicie jechac autem, to dla mnie oczywiste byloby: malzenstwo z
      przodu, a dziadkowie z wnukami z tylu.
    • Gość: pro Czy teściowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:30
      kupila ci samochod ten? Albo mocno sfinansowala wasz status majatkowy? Wspiera
      was finansowo. Odpowiedz szczerze. Moze to ona powinna prowadzić ten samochod,
      nie ty.
      • Gość: Stanislaw Re: Czy teściowa IP: *.ipt.aol.com 06.06.04, 19:43
        Tak, tesciowie sponsorowali nam auto, wiec jest to wazny aspekt tej calej
        historii.
        Oczywiscie, ze 500 metrow mozna isc pieszo, ale tradycja stala sie niedzielna
        podroz samochodem, od czasow gdy soltys dostal na przydzial (w 70-tych latach
        Fiata 126p).
        • Gość: pro Piszesz: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:53
          "Tak, tesciowie sponsorowali nam auto, wiec jest to wazny aspekt tej calej
          historii."

Wiec moim zdaniem powinieneś zamknąc ryj i cieszyć się, ze w ogole masz czym
          jeżdzić.

• Gość: ader Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.hd.pl 06.06.04, 19:31
      a jakim cudem, tyle osob wchodzi do trabanta?
    • Gość: ww Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.nyc.rr.com 06.06.04, 19:34
      Na logike - osoby grube lub duze z przodu. Wydaje mi sie, ze tesciowa dobrze
      odzywiona, to na tylne siedzenie moze nie wejsc.
      I czy nie macie ludzie innych problemow?
    • nibelung777 Re: Jazda do kosciola 06.06.04, 19:46
      Jeśli pytasz powaznie, to swiat cywilizowany wypracowal standard dla tego typu
      wydarzen - w skrocie: Żona zawsze siedzi koło męża. Rosja wypracowała swoj
      (odrebny): Panowie z przodu, Panie z tylu - a teraz Twoj wybor!!!
      Pozdrawiam - Nibelung777
    • Gość: gregor Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:16
      Stanisław - Jaką masz Skodę?
      • Gość: Stanislaw Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.ipt.aol.com 06.06.04, 20:21
        Jezeli Cie to tak bardzo interesuje to prosze; moje auto:

personal.r2-d2.cz/kaminky/0014/skoda-dvere.jpg
        • greenblack Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? 06.06.04, 21:26
          I do tego bolidu wchodzi co najmniej 6 osób (nie wiem, jak liczne masz
          potomstwo)? Nie boisz się, że żona odziedzieczył po matce skłonność do tycia?
        • Gość: zgryzliwy Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 00:32
          Ladna masz stronke WWW ( troche skrocilem ten link ) :-))
          personal.r2-d2.cz/kaminky/0014/
          a to twoja rodzinka ?
          personal.r2-d2.cz/kaminky/0014/A0000004.jpg
          i rozbrykane dzieci
          personal.r2-d2.cz/kaminky/0014/A0000031.gif
          no i co zrobiles tesciowej ,ze tak Cie potraktowala ?
          personal.r2-d2.cz/kaminky/0014/spatnej_den%5b1%5d.jpg
    • Gość: wredny Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 00:14
      1.Jak nie chcesz ,zeby siadala z przodu to wytlumacz jej,ze to nabardziej
      niebezpieczne miejsce w samochodzie.
      2.Jak jej masz dosc i liczysz na potwierdzenie powyzszego na wlasnej skorze
      - czyt. skorze tesciowej - to absolutnie nie mozesz jej tego wyjasniac.
      Moze kiedys sie uda !!!!
    • krakus.mp Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? 07.06.04, 00:42
      A po jakigo grzyba wozić teściową i teścia własnym samochodem.
      Ja w ciągu kilkunastu lat,tylko raz przewiozłem teściową swoim autem.
      Pzdr.
      :))))))))
      • Gość: blq Re: Jazda do kosciola, gdzie usadowic tesciowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 03:08
        > Ja w ciągu kilkunastu lat,tylko raz przewiozłem teściową swoim autem.

mam nadzieje ze to nie byla Jej podróż ostatnia...

:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka