zdecydowany4 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:02 Forumowy idiota promuje kolejnych idiotów "dbających" o bezpieczeństwo. Już mnie nic nie zdziwi w Polandii Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:52 od idiotów to se kolege ze gimnazjum wyzywaj jeśli ci na to pozwoli :) Hehe Link Zgłoś
kubek145 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:27 niespodzianka - wydarzenie niespodziewane. jak trabia o tym w mediach w calej europie to juz niespodziewane to to nie jest :) Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:53 kubek145 napisał: > niespodzianka - wydarzenie niespodziewane. jak trabia o tym w mediach w calej e > uropie to juz niespodziewane to to nie jest :) Niespodzianka to wydarzenie niespodziewane...takich akcji nie robią co tydzień... Cóż...skoro oni trąbią to dlaczego ja nie mogę? Bo ty mi zabronisz? Hehe :) Link Zgłoś
rysiekk111 wiele zależy od celu "trąbienia" 23.08.12, 23:03 misiaczek1281 napisał: > Niespodzianka to wydarzenie niespodziewane...takich akcji nie robią co tydzi > eń... > Cóż...skoro oni trąbią to dlaczego ja nie mogę? Bo ty mi zabronisz? Hehe :) jezeli celem trąbienia jest ostrzeganie szybkowściekłych to jest oczywiscie naganne (nawiasem mówiąc powinno sie zabronic tego typu oszczerzeń w mediach ) jezeli jednak celem jest zwrócenie uwagi świadomych celem dostarczenia im dodatkowej satysfakcji z obserwacji akcji..to oczywiście zrozumiałe i pozytywne przy okzaji: gratuluję sygnaturki, sam nosilem sie zamiarem spreparowania czegoś podobnego bo byłoby i u mnie wielce na miejscu, ale talentu literackiego nie starczyło..no i nie pozwoliła wielka skromność osobista Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: wiele zależy od celu "trąbienia" 26.08.12, 08:02 rysiekk111 napisał: > przy okzaji: gratuluję sygnaturki, sam nosilem sie zamiarem spreparowania czeg > oś podobnego bo byłoby i u mnie wielce na miejscu, ale talentu literackiego nie > starczyło..no i nie pozwoliła wielka skromność osobista spierdykales swoja sygnaturke dokumentnie - przez ten brak talentu masz : " nawet jeżeli jest Twoja racja, to moja jest mojsza niz twojsza, bo tylko moja racja jest racja najmojsza " a cytat (z Dzień Świra) to : " Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" Link Zgłoś
kubek145 Re: Jutro Łapanka:) 24.08.12, 12:03 alez misiu, to nie byl przytyk do Ciebie i Twojego "trabienia" na ten temat, jedynie zauwazylem ze nie bedzie to niespodzianka dla kierowcow jezeli wszyscy o tym wiedza... moze i niema takich akcji co tydzien, ale zaskoczeniem to one nie sa, a o ich skutecznosci to juz wogole bez komentarza. niespodzianka by bylo "potajemne" ustawienie wszystkich radarow i patroli "na stanie" w niedziele popoludniu wieczorem na najruchliwszych trasach :) Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 18:50 jak to, ani slowa o utracie wartosci aut z salonu ??? cymbałowi sie chyba znowu pogorszylo Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 19:49 zgryzliwy1 napisał: > jak to, ani slowa o utracie wartosci aut z salonu ??? > > cymbałowi sie chyba znowu pogorszylo zaskoczony? zwal se konia to ci się polepszy :) Hehe Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Jutro Łapanka:) 26.08.12, 07:24 misiaczek1281 napisał: > zgryzliwy1 napisał: > > jak to, ani slowa o utracie wartosci aut z salonu ??? > > cymbałowi sie chyba znowu pogorszylo > zaskoczony? zwal se konia to ci się polepszy :) Hehe jak moge byc zaskoczony tym, ze ci sie pogorszylo ? u ciebie to przeciez norma, na polepszenie nie masz juz zadnych szans co do "zwalania konia" - to od biedy jeszcze rozumiem ale co to znaczy w polaczeniu z "se" to moglbys wytlumaczyc, bo ni chu chu nie kapuje wsiockiej mowy Link Zgłoś
octavian-33 Re: W Tworkach dopuścili cię znowu do kompa! 23.08.12, 20:16 Jak tam przepiórcze jaja. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: W Tworkach dopuścili cię znowu do kompa! 23.08.12, 20:18 octavian-33 napisał: > Jak tam przepiórcze jaja. żal.pl Link Zgłoś
40angel Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich li 23.08.12, 21:32 nie przejmuj sie on tak juz ma jeździ octavią :D Link Zgłoś
octavian-33 Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich li 23.08.12, 21:40 On jeździ pięcioletnim Polo. Link Zgłoś
40angel Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich li 24.08.12, 19:22 PUDŁO :D japonczyk panie Hawranek Link Zgłoś
zgryzliwy1 on głupek i ty głupek 26.08.12, 07:50 octavian-33 > Głupku adresy inter. pisze się bez polskich liter on madry nie jest, ale ty na pewno glupi jak but z lewej nogi kliknij sobie madralo w linki ponizej (i zerknij na pasek adresu) to sie dowiesz dlaczego umoczyles i to na wlasne zyczenie uuuuhahahahaha ----> szkoła.pl ----> żebrak.pl ----> żal.pl ----> ławka.pl ----> żaba.pl Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: on głupek i ty głupek 26.08.12, 13:02 zgryzliwy1 napisał: > octavian-33 > > > Głupku adresy inter. pisze się bez polskich liter > > on madry nie jest, ale ty na pewno glupi jak but z lewej nogi > > kliknij sobie madralo w linki ponizej (i zerknij na pasek adresu) to sie dowies > z dlaczego umoczyles i to na wlasne zyczenie > uuuuhahahahaha > > ----> szkoła.pl > ----> żebrak.pl > ----> żal.pl > ----> ławka.pl > ----> żaba.pl a czy wyzywanie od głupków jest mądre? :) Link Zgłoś
octavian-33 Re: A ty pomyśl a potem obrażaj innych. 26.08.12, 15:39 Byłem ciekawy czy on o tym wie. Zawsze odpisuje nie na temat, chciałem go sprawdzić czy przynajmniej zna się na komputerach. O tych adresach to nawet wiedzą moje dzieciaki ( również ten siedmioletni). gzagorski napisał, że on jest po zawodówce i teraz się to okazało prawdą. Pozdrawiam Link Zgłoś
zgryzliwy1 a ty niby myslisz ??? 27.08.12, 04:33 octavian-33 napisał: > Byłem ciekawy czy on o tym wie. Zawsze odpisuje nie na temat, chciałem go spraw > dzić czy przynajmniej zna się na komputerach. O tych adresach to nawet wiedzą m > oje dzieciaki ( również ten siedmioletni). g...o prawda, tak po fakcie kazdy moze sie tlumaczyc - to malo inteligentne on dal poprawny link z litera "ż" w adresie a ty stwierdziles "Głupku adresy inter. pisze się bez polskich liter" gdybys jeszcze dal emote np. z przymruzeniem oka, to mozna by ci uwierzyc a tak to niczym sie to nie rozni od opini kogos kto uwaza to za blad Link Zgłoś
octavian-33 Re: Możesz sobie tak myśleć, Twoje prawo. 27.08.12, 18:04 Ale poczytaj sobie wpisy misiaczka, bo obecnie wtrąca swoje "inteligentne" (piszę to w cudzysłowie, żebyś skapował, że to żart bo twój poziom prawdopodobnie dorównuje poziomowi misiaczka) uwagi do każdych wpisów. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Możesz sobie tak myśleć, Twoje prawo. 27.08.12, 18:30 octavian-33 napisał: > Ale poczytaj sobie wpisy misiaczka, bo obecnie wtrąca swoje "inteligentne" (pis > zę to w cudzysłowie, żebyś skapował, że to żart bo twój poziom prawdopodobnie d > orównuje poziomowi misiaczka) uwagi do każdych wpisów. cudzysłów to żart? bardzo inteligentne :) Link Zgłoś
octavian-33 Re: Wikipedia czytaj niżej. 27.08.12, 18:48 "Cudzysłów – para znaków interpunkcyjnych, służących w języku polskim m.in. do wyodrębniania cytatów, pseudonimów, ironii." Jednak jesteś po zawodówce, bo moje dziecka z kl. II szkoły podstawowej wie co to jest. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Przeczytaj wpisy niżej i dowiesz się, że 27.08.12, 18:51 misiaczkowi brak podstawowych wiadomości z języka polskiego. Bo inne braki wychodzą w innych tematach ( matematyka, bankowość - kapitał, itd. ). Pozdrawiam. Link Zgłoś
makova_panenka Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 23:03 Jak zwykle przy takich okazjach najlepsze rezultaty uzyskuje św. Piotr. Link Zgłoś
trypel Re: Jutro Łapanka:) 25.08.12, 17:07 jutro tzn wczoraj zrobiłem motocyklem 1300 km, z tego 850 po Polsce. Jadąc zdecydowanie niekodeksowo. Przez całą drogę (zjazd od Warszawy na Rzeszów, powrot od Zakopanego) nie spotkałem żadnego patrolu ani z suszarką ani lotnego. Jedyny radiowóz wyprzedzilem w korku w Opatowie. Za granicą - 150 km przez Węgry - zero patroli/łapanek/suszarek Słowacja - 300 km - jedna łapanka sprawdzajaca obecność naklejki (mnie nie dotyczy). Ogólno europejska akcja... a polo jezdzi i zawija sreberka Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 25.08.12, 20:10 trypel napisał: > jutro tzn wczoraj zrobiłem motocyklem 1300 km, z tego 850 po Polsce. Jadąc zde > cydowanie niekodeksowo. Przez całą drogę (zjazd od Warszawy na Rzeszów, powrot > od Zakopanego) nie spotkałem żadnego patrolu ani z suszarką ani lotnego. Jedyny > radiowóz wyprzedzilem w korku w Opatowie. > Za granicą - 150 km przez Węgry - zero patroli/łapanek/suszarek > Słowacja - 300 km - jedna łapanka sprawdzajaca obecność naklejki (mnie nie doty > czy). > > Ogólno europejska akcja... a polo jezdzi i zawija sreberka Chciałbyś żeby Cię zatrzymali? Fajnie masz :) Link Zgłoś
gzagorski Re: Czytam twoje odpowiedzi innym uczestnikom 25.08.12, 20:28 forum i doszedłem do wniosku, że nie czytasz tekstu ze zrozumieniem. Więc jesteś po zawodówce albo chodzisz do drugiej lub trzeciej klasy szkoły podstawowej. Umyj ząbki i idź spać lub siadaj do swojego pięcioletniego Polo i za zaoszczędzone pieniądze jedź na wiejską dyskotekę. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Czytam twoje odpowiedzi innym uczestnikom 25.08.12, 20:47 gzagorski napisał: > forum i doszedłem do wniosku, że nie czytasz tekstu ze zrozumieniem. Więc jeste > ś po zawodówce albo chodzisz do drugiej lub trzeciej klasy szkoły podstawowej. > Umyj ząbki i idź spać lub siadaj do swojego pięcioletniego Polo i za zaoszczędz > one pieniądze jedź na wiejską dyskotekę. To dziwne są te twoje wrażenia które odnosisz :) a na wiejskie dyskoteki nie jeżdżę....bo jestem z miasta :) Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 25.08.12, 20:13 trypel napisał: > jutro tzn wczoraj zrobiłem motocyklem 1300 km, z tego 850 po Polsce. Jadąc zde > cydowanie niekodeksowo. Przez całą drogę (zjazd od Warszawy na Rzeszów, powrot > od Zakopanego) nie spotkałem żadnego patrolu ani z suszarką ani lotnego. Jedyny > radiowóz wyprzedzilem w korku w Opatowie. > Za granicą - 150 km przez Węgry - zero patroli/łapanek/suszarek > Słowacja - 300 km - jedna łapanka sprawdzajaca obecność naklejki (mnie nie doty > czy). > > Ogólno europejska akcja... a polo jezdzi i zawija sreberka Może akurat stali na innej drodze? Z mało ich żeby wszędzie stali...:) A może mieli ważniejsze rzeczy na głowie niż zatrzymywanie jakiegoś trypla na motorku :) Link Zgłoś