Dodaj do ulubionych

Jutro Łapanka:)

23.08.12, 15:56
Niespodzianka dla szybkich:)
Obserwuj wątek
    • zdecydowany4 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:02
      Forumowy idiota promuje kolejnych idiotów "dbających" o bezpieczeństwo.
      Już mnie nic nie zdziwi w Polandii
      • misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:52
        od idiotów to se kolege ze gimnazjum wyzywaj jeśli ci na to pozwoli :) Hehe
    • kubek145 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:27
      niespodzianka - wydarzenie niespodziewane. jak trabia o tym w mediach w calej europie to juz niespodziewane to to nie jest :)
      • misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 16:53
        kubek145 napisał:

> niespodzianka - wydarzenie niespodziewane. jak trabia o tym w mediach w calej e
        > uropie to juz niespodziewane to to nie jest :)

Niespodzianka to wydarzenie niespodziewane...takich akcji nie robią co tydzień...
        Cóż...skoro oni trąbią to dlaczego ja nie mogę? Bo ty mi zabronisz? Hehe :)
        • rysiekk111 wiele zależy od celu "trąbienia" 23.08.12, 23:03
          misiaczek1281 napisał:

> Niespodzianka to wydarzenie niespodziewane...takich akcji nie robią co tydzi
          > eń...
          > Cóż...skoro oni trąbią to dlaczego ja nie mogę? Bo ty mi zabronisz? Hehe :)

jezeli celem trąbienia jest ostrzeganie szybkowściekłych to jest oczywiscie naganne
          (nawiasem mówiąc powinno sie zabronic tego typu oszczerzeń w mediach )
          jezeli jednak celem jest zwrócenie uwagi świadomych celem dostarczenia im dodatkowej satysfakcji z obserwacji akcji..to oczywiście zrozumiałe i pozytywne

przy okzaji: gratuluję sygnaturki, sam nosilem sie zamiarem spreparowania czegoś podobnego bo byłoby i u mnie wielce na miejscu, ale talentu literackiego nie starczyło..no i nie pozwoliła wielka skromność osobista
          • hrabia-monter-christo Re: wiele zależy od celu "trąbienia" 26.08.12, 08:02
            rysiekk111 napisał:

> przy okzaji: gratuluję sygnaturki, sam nosilem sie zamiarem spreparowania czeg
            > oś podobnego bo byłoby i u mnie wielce na miejscu, ale talentu literackiego nie
            > starczyło..no i nie pozwoliła wielka skromność osobista

spierdykales swoja sygnaturke dokumentnie - przez ten brak talentu

masz :
            " nawet jeżeli jest Twoja racja, to moja jest mojsza niz twojsza, bo tylko moja racja jest racja najmojsza "

a cytat (z Dzień Świra) to :
            " Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
        • kubek145 Re: Jutro Łapanka:) 24.08.12, 12:03
          alez misiu, to nie byl przytyk do Ciebie i Twojego "trabienia" na ten temat, jedynie zauwazylem ze nie bedzie to niespodzianka dla kierowcow jezeli wszyscy o tym wiedza...
          moze i niema takich akcji co tydzien, ale zaskoczeniem to one nie sa, a o ich skutecznosci to juz wogole bez komentarza.
          niespodzianka by bylo "potajemne" ustawienie wszystkich radarow i patroli "na stanie" w niedziele popoludniu wieczorem na najruchliwszych trasach :)
    • zgryzliwy1 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 18:50
      jak to, ani slowa o utracie wartosci aut z salonu ???

cymbałowi sie chyba znowu pogorszylo
      • misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 19:49
        zgryzliwy1 napisał:

> jak to, ani slowa o utracie wartosci aut z salonu ???
        >
        > cymbałowi sie chyba znowu pogorszylo

zaskoczony? zwal se konia to ci się polepszy :) Hehe
        • zgryzliwy1 Re: Jutro Łapanka:) 26.08.12, 07:24
          misiaczek1281 napisał:

> zgryzliwy1 napisał:

> > jak to, ani slowa o utracie wartosci aut z salonu ???
          > > cymbałowi sie chyba znowu pogorszylo

> zaskoczony? zwal se konia to ci się polepszy :) Hehe

jak moge byc zaskoczony tym, ze ci sie pogorszylo ?
          u ciebie to przeciez norma, na polepszenie nie masz juz zadnych szans

co do "zwalania konia" - to od biedy jeszcze rozumiem
          ale co to znaczy w polaczeniu z "se" to moglbys wytlumaczyc, bo ni chu chu nie kapuje wsiockiej mowy
    • octavian-33 Re: W Tworkach dopuścili cię znowu do kompa! 23.08.12, 20:16
      Jak tam przepiórcze jaja.
      • misiaczek1281 Re: W Tworkach dopuścili cię znowu do kompa! 23.08.12, 20:18
        octavian-33 napisał:

> Jak tam przepiórcze jaja.

żal.pl
        • octavian-33 Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich lit 23.08.12, 21:26
          • 40angel Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich li 23.08.12, 21:32
            nie przejmuj sie on tak juz ma jeździ octavią :D
            • octavian-33 Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich li 23.08.12, 21:40
              On jeździ pięcioletnim Polo.
              • 40angel Re:Głupku adresy inter. pisze się bez polskich li 24.08.12, 19:22
                PUDŁO :D

japonczyk panie Hawranek
          • zgryzliwy1 on głupek i ty głupek 26.08.12, 07:50
            octavian-33

> Głupku adresy inter. pisze się bez polskich liter

on madry nie jest, ale ty na pewno glupi jak but z lewej nogi

kliknij sobie madralo w linki ponizej (i zerknij na pasek adresu) to sie dowiesz dlaczego umoczyles i to na wlasne zyczenie
            uuuuhahahahaha

----> szkoła.pl
            ----> żebrak.pl
            ----> żal.pl
            ----> ławka.pl
            ----> żaba.pl
            • misiaczek1281 Re: on głupek i ty głupek 26.08.12, 13:02
              zgryzliwy1 napisał:

> octavian-33
              >
              > > Głupku adresy inter. pisze się bez polskich liter
              >
              > on madry nie jest, ale ty na pewno glupi jak but z lewej nogi
              >
              > kliknij sobie madralo w linki ponizej (i zerknij na pasek adresu) to sie dowies
              > z dlaczego umoczyles i to na wlasne zyczenie
              > uuuuhahahahaha
              >
              > ----> szkoła.pl
              > ----> żebrak.pl
              > ----> żal.pl
              > ----> ławka.pl
              > ----> żaba.pl

a czy wyzywanie od głupków jest mądre? :)
            • octavian-33 Re: A ty pomyśl a potem obrażaj innych. 26.08.12, 15:39
              Byłem ciekawy czy on o tym wie. Zawsze odpisuje nie na temat, chciałem go sprawdzić czy przynajmniej zna się na komputerach. O tych adresach to nawet wiedzą moje dzieciaki ( również ten siedmioletni). gzagorski napisał, że on jest po zawodówce i teraz się to okazało prawdą.
              Pozdrawiam
              • zgryzliwy1 a ty niby myslisz ??? 27.08.12, 04:33
                octavian-33 napisał:

> Byłem ciekawy czy on o tym wie. Zawsze odpisuje nie na temat, chciałem go spraw
                > dzić czy przynajmniej zna się na komputerach. O tych adresach to nawet wiedzą m
                > oje dzieciaki ( również ten siedmioletni).

g...o prawda, tak po fakcie kazdy moze sie tlumaczyc - to malo inteligentne
                on dal poprawny link z litera "ż" w adresie a ty stwierdziles "Głupku adresy inter. pisze się bez polskich liter"

gdybys jeszcze dal emote np. z przymruzeniem oka, to mozna by ci uwierzyc
                a tak to niczym sie to nie rozni od opini kogos kto uwaza to za blad
                • octavian-33 Re: Możesz sobie tak myśleć, Twoje prawo. 27.08.12, 18:04
                  Ale poczytaj sobie wpisy misiaczka, bo obecnie wtrąca swoje "inteligentne" (piszę to w cudzysłowie, żebyś skapował, że to żart bo twój poziom prawdopodobnie dorównuje poziomowi misiaczka) uwagi do każdych wpisów.
                  • misiaczek1281 Re: Możesz sobie tak myśleć, Twoje prawo. 27.08.12, 18:30
                    octavian-33 napisał:

> Ale poczytaj sobie wpisy misiaczka, bo obecnie wtrąca swoje "inteligentne" (pis
                    > zę to w cudzysłowie, żebyś skapował, że to żart bo twój poziom prawdopodobnie d
                    > orównuje poziomowi misiaczka) uwagi do każdych wpisów.

cudzysłów to żart? bardzo inteligentne :)
                    • octavian-33 Re: Wikipedia czytaj niżej. 27.08.12, 18:48
                      "Cudzysłów – para znaków interpunkcyjnych, służących w języku polskim m.in. do wyodrębniania cytatów, pseudonimów, ironii."
                      Jednak jesteś po zawodówce, bo moje dziecka z kl. II szkoły podstawowej wie co to jest.
                • octavian-33 Re: Przeczytaj wpisy niżej i dowiesz się, że 27.08.12, 18:51
                  misiaczkowi brak podstawowych wiadomości z języka polskiego. Bo inne braki wychodzą w innych tematach ( matematyka, bankowość - kapitał, itd. ).
                  Pozdrawiam.
    • makova_panenka Re: Jutro Łapanka:) 23.08.12, 23:03
      Jak zwykle przy takich okazjach najlepsze rezultaty uzyskuje św. Piotr.
    • trypel Re: Jutro Łapanka:) 25.08.12, 17:07
      jutro tzn wczoraj zrobiłem motocyklem 1300 km, z tego 850 po Polsce. Jadąc zdecydowanie niekodeksowo. Przez całą drogę (zjazd od Warszawy na Rzeszów, powrot od Zakopanego) nie spotkałem żadnego patrolu ani z suszarką ani lotnego. Jedyny radiowóz wyprzedzilem w korku w Opatowie.
      Za granicą - 150 km przez Węgry - zero patroli/łapanek/suszarek
      Słowacja - 300 km - jedna łapanka sprawdzajaca obecność naklejki (mnie nie dotyczy).

Ogólno europejska akcja... a polo jezdzi i zawija sreberka
      • misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 25.08.12, 20:10
        trypel napisał:

> jutro tzn wczoraj zrobiłem motocyklem 1300 km, z tego 850 po Polsce. Jadąc zde
        > cydowanie niekodeksowo. Przez całą drogę (zjazd od Warszawy na Rzeszów, powrot
        > od Zakopanego) nie spotkałem żadnego patrolu ani z suszarką ani lotnego. Jedyny
        > radiowóz wyprzedzilem w korku w Opatowie.
        > Za granicą - 150 km przez Węgry - zero patroli/łapanek/suszarek
        > Słowacja - 300 km - jedna łapanka sprawdzajaca obecność naklejki (mnie nie doty
        > czy).
        >
        > Ogólno europejska akcja... a polo jezdzi i zawija sreberka

Chciałbyś żeby Cię zatrzymali? Fajnie masz :)
        • gzagorski Re: Czytam twoje odpowiedzi innym uczestnikom 25.08.12, 20:28
          forum i doszedłem do wniosku, że nie czytasz tekstu ze zrozumieniem. Więc jesteś po zawodówce albo chodzisz do drugiej lub trzeciej klasy szkoły podstawowej.
          Umyj ząbki i idź spać lub siadaj do swojego pięcioletniego Polo i za zaoszczędzone pieniądze jedź na wiejską dyskotekę.
          • misiaczek1281 Re: Czytam twoje odpowiedzi innym uczestnikom 25.08.12, 20:47
            gzagorski napisał:

> forum i doszedłem do wniosku, że nie czytasz tekstu ze zrozumieniem. Więc jeste
            > ś po zawodówce albo chodzisz do drugiej lub trzeciej klasy szkoły podstawowej.
            > Umyj ząbki i idź spać lub siadaj do swojego pięcioletniego Polo i za zaoszczędz
            > one pieniądze jedź na wiejską dyskotekę.

To dziwne są te twoje wrażenia które odnosisz :)
            a na wiejskie dyskoteki nie jeżdżę....bo jestem z miasta :)
      • misiaczek1281 Re: Jutro Łapanka:) 25.08.12, 20:13
        trypel napisał:

> jutro tzn wczoraj zrobiłem motocyklem 1300 km, z tego 850 po Polsce. Jadąc zde
        > cydowanie niekodeksowo. Przez całą drogę (zjazd od Warszawy na Rzeszów, powrot
        > od Zakopanego) nie spotkałem żadnego patrolu ani z suszarką ani lotnego. Jedyny
        > radiowóz wyprzedzilem w korku w Opatowie.
        > Za granicą - 150 km przez Węgry - zero patroli/łapanek/suszarek
        > Słowacja - 300 km - jedna łapanka sprawdzajaca obecność naklejki (mnie nie doty
        > czy).
        >
        > Ogólno europejska akcja... a polo jezdzi i zawija sreberka

Może akurat stali na innej drodze? Z mało ich żeby wszędzie stali...:)
        A może mieli ważniejsze rzeczy na głowie niż zatrzymywanie jakiegoś trypla na motorku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka