Gość: dzebeściak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:13 to jedno z najpiękniejszych aut jakiekolwiek wyprodukowano Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 21:59 Pod koniec czerwca pojechałem z tatą do salonu Audi,aby przejechać się nową A6- tką.Do jazd próbnych stała z silnikiem 3.0 TDI o mocy 225 km i momentem obrotowym 450 NM!!!Po przekręceniu kluczyka w stacyjce,silnik zabrzmiał jak benzynowy!!!W środku panowała całkowita cisza.Jak dodawało się gazu,to ten samochód miałczał jak kot,to mi się bardzo spodabało.Wykonanie w tym samochodzie jest perfekcyjne,znakomite silniki!!!Jedynie,co mnie przeraziło to to,że w podstawowej wersji to auto jest "Gołe".Za klimatronik,lampki w drzwiach,dzieloną tylną kanapę,chromowe listwy obramujące drzwi trzeba dopłacić!!!To jest według mnie przesada. Poza tym wszystko mi się bardzo podoba.To jest najlepsze auto z całej swojej rodziny. Link Zgłoś
Gość: Szymi Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:13 bla bla bla nastepnym razem jak pojedziecie z tata do salonu to popros dla porownania o przejazd wersja 3.2 V6 FSI smieszne juz sa te zachwyty uzytkownikow maluchow i trzylindrowych fabii o tym jak to w tdi jest cicho Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Audi A6 3.0 TDI 18.08.04, 22:14 Gość portalu: Fabricio napisał(a): Jedynie,co mnie przeraziło to > to,że w podstawowej wersji to auto jest "Gołe".Za klimatronik,lampki w > drzwiach,dzieloną tylną kanapę,chromowe listwy obramujące drzwi trzeba > dopłacić!!! Co za belkot,widziales kiedys poprzednie A6 bez climatronic?Zarowno w tamtym a tym bardziej w tym to standard. Link Zgłoś
tato1 Re: Audi A6 3.0 TDI 18.08.04, 22:17 .........Tak?...........a od kiedy?! Gdybym wiedzial to bym nie placil........hehehehe Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Audi A6 3.0 TDI 18.08.04, 22:21 tato1 napisał: > .........Tak?...........a od kiedy?! > Gdybym wiedzial to bym nie placil........hehehehe Za co placiles?Za climatronic do Audi A6?Nie przypominam sobie zeby robili specjal edition na Bangladesz. Link Zgłoś
tato1 Re: Audi A6 3.0 TDI 18.08.04, 22:23 sympatico.ca napisała: > tato1 napisał: > > > .........Tak?...........a od kiedy?! > > Gdybym wiedzial to bym nie placil........hehehehe > > Za co placiles?Za climatronic do Audi A6?Nie przypominam sobie zeby robili > specjal edition na Bangladesz. __________ ....Nie osmieszaj sie przyglupie........ Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Audi A6 3.0 TDI 18.08.04, 22:27 tato1 napisał: > sympatico.ca napisała: > > > tato1 napisał: > > > > > .........Tak?...........a od kiedy?! > > > Gdybym wiedzial to bym nie placil........hehehehe > > > > Za co placiles?Za climatronic do Audi A6?Nie przypominam sobie zeby robil > i > > specjal edition na Bangladesz. > __________ > ....Nie osmieszaj sie przyglupie........ To ty sie nie osmieszaj debilu,climatronic to standard w kazdym Audi A6 poczawszy od nowych modeli z konca 1997 roku,ale jak juz kiedys pisalem to jest forum i kazdemu wolno pisac co chce,nawet tobie pajacu. Link Zgłoś
tato1 Re: Audi A6 3.0 TDI 18.08.04, 22:35 sympatico.ca napisała: > tato1 napisał: > > > sympatico.ca napisała: > > > > > tato1 napisał: > > > > > > > .........Tak?...........a od kiedy?! > > > > Gdybym wiedzial to bym nie placil........hehehehe > > > > > > Za co placiles?Za climatronic do Audi A6?Nie przypominam sobie zeby > robil > > i > > > specjal edition na Bangladesz. > > __________ > > ....Nie osmieszaj sie przyglupie........ > > To ty sie nie osmieszaj debilu,climatronic to standard w kazdym Audi A6 > poczawszy od nowych modeli z konca 1997 roku,ale jak juz kiedys pisalem to jest > > forum i kazdemu wolno pisac co chce,nawet tobie pajacu. ___________ Kolega pisal o plus idioto........ja tez wiedzialem ze w nowym jest klima.Niestety te plus jest taki fajny ze trzeba dokupic........ Napisze wiecej!.........We wszystkich wersjach nie quattro za bak 80l musisz doplacic.............chyba ze chcesz 70l seryjnie.......... Link Zgłoś
flic_k fabricio 26.12.04, 12:37 Twoje wypowiedzi są intrygujące! Nie chcę cie tu obrażać ale przypominasz mi tutaj rozpieszczonego dzieciaczka. Też jeszcze jestem dzieckiem ale zawsze staram się opanować, po co tyle nerwów. Ale przejdźmy do rzeczy. Pierwsza sprawa. Mieliście VW passat 2.7l V6 // mówisz że wam chlał. dobra kupiliście vw TDi aby zaoszczedzić. Wniosek jest taki że nie mieliście hasju na paliwo. zaczęliście budować dom i mówisz że później kupicie a6? [fak że diesla]. ale skoro was nie było stać na głupie paliwo do passata, teraz budujecie dom a to też kupe kasy>> to skąd na to audi? bezsens powiedz tacie żeby mierzyl siły na zamiary. następna intryga>> to opisanie auta za 230tys. jako gołe. Powiedz nam co masz w passaciku, który na zachodzie robi za jeździdło? bardzo dobrz że to auto ma chromy za dopłatą, przecież niekażdemy to pasuje, zresztą w benzie e klasy chromy na zewnątrz są w lepszych wersjach, tak samo w Vel Satis gdzie chromowane klamki i 18' felgi sa w wersji initiale. To już jest auto szyte na miarę, przy tej cenie klient zapłaci Pozdrawiam :] passat=skoda superb ;] Link Zgłoś
Gość: Molson Re: Audi A6 3.2 FSI IP: *.sympatico.ca 18.08.04, 22:32 Oczywiscie weglug ciebie . Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 10:43 Witam poraz drugi.Ja napisałem,że nowe A6 nie ma klimatroniku,chodziło mi o "KLIMATRONIK PLUS"!!!!!!!!!!To,co jest w standardzie,te "POKRĘTŁA",to jest klimatronik manualny!!!!!!!!!!Nie życzę sobie takich komentarzy jak "PRZYGŁUP"!!!!!!!! Link Zgłoś
greenblack Re: Audi A6 3.0 TDI 29.08.04, 11:29 Ty nadużywający capslocka debilu, "klimatronik manulany", hehe. Wszystkie A6 od 1997 mają dwustrefową automatyczną klimatyzację, natomiast w nowym modelu klimatronik plus oznacza oddzielną klimatyzację automatyczną także na tył. Przygłupie. Link Zgłoś
Gość: Bibilolo Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 11:44 A tak na prawdę to jest dostępna klimatyzacja do nowej A6? Myślalem, że klimatyzacja test dostępna od modelu A8. Link Zgłoś
Gość: K Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.foke.pl / *.foke.pl 26.12.04, 13:36 JA TAK TYLKO NA CHWILKE WPADAM ABY POZDROWIC SERDECZNIE MOJEGO DEBILOWATEGO KOLEGE GREENBLACKA HE HE!!! PS- TRZYMAJ SIE MONGOLE!!! POZDRAWIAM!!! Link Zgłoś
trug Re: Audi A6 3.0 TDI 30.08.04, 00:43 Przeczytałem Twój post kilka razy i wyrażnie jest napisane, że do klimatronica musisz dopłacić. Poco się kłócisz? Jeśli chodziło Tobie o tego plusa, to napisałał o tym tato1 a nie Ty. Pisz wyraźniej o co chodzi Tobie. Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 20:53 JEŻELI NIE POTRAFISZ PALAŃCIE ODRÓŻNIĆ AUTOMATYCZNEJ KLIMATYZACJI USTAWIANEJ RĘCZNIE POKRĘTŁEM NA KOKPICIE OD USTAWIANEJ ELEKTRONICZNIE TO JESTEŚ PUSTAKIEM,KTÓRY JEŻDZI JEDNOCYLINDROWĄ KOSIARKĄ,A JEŚLI SŁYSZAŁEŚ O CZYMŚ TAKIM JAK MOMENT OBROTOWT W SILNIKACH TDI TO TWOJE BENZYNOWE BADZIEWIE,PEWNIE PRZEROBIONE NA GAZ,MOŻE WĄCHAĆ MÓJ DYMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
greenblack Re: Audi A6 3.0 TDI 29.08.04, 22:28 Ty głąbie, jedyne Audi, które widziałeś, to pełnoletnia zespawana z trzech innych 80 wujka ze wsi, hehe. Widziałeś wnętrze BMW 7? Tam klimatyzacja jest ustawiana nieopisanymi liczbowo pokrętłami. Czy to znaczy, że ma "ręczny klimatronik"? W A8 też są pokrętła. W drugim rzędzie też. I co ty na to debilu? 4-strefowy "ręczny klimatronik"? A moment dyzla wsadź se w dupę, chociaż akurat wcale nie poruszałem tego tematu, hehe. Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 23:58 Niedorozwoju ,australopiteku o momencie obrotowym możesz gadać z Aborygenami bo nie masz o nim zupełnie pojęcia,chociaż ich poziom znacznie cię przerasta.Zrób sobie persuflacje okrężnicy,bo zamiast mózgu masz pustkę wirtualną i nie ma tam co persuflować pacanie jeden.Umyj pawlaka bo ci wali jak z mużyńskiej chaty!!!! Załóż izolację na cytopygę ,bo ci się robi zwarcie na jedynych dwóch synapsach w tym pustym deklu!!!!!Naoglądał sie chłoptaś prospektów,ale było ich za dużo i się pomyliły!!!!!!Pewnie kręcisz torbę w lewo i prawo i wysiadł ci "Klimatronik",bo Fred ci za bardzo grzeje!!!!!Idz wysiorp pysiora ty zgniły buraku!!!!!!A od mojego wujka to się odstosunkuj!!!!To pewnie ty mieszkasz na wsi i to twój wujek jezdzi rozpadającym się trabantem złożonym z blach,które znalazł na złomowisku!!!!!!!! HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co zagrzybiały zgredzie??????????????!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 00:14 Jeszcze jedno.Chciałem zacytować fragment,napisany przez ciebie:-A moment obrotowy wsadz "se"w dupe-.I kto tu jest ze wsi ty matole?!Widzisz jak się wydało.I po co ci to było?! Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 17:45 Zatkało cie?! Link Zgłoś
tato1 Re: Audi A6 3.0 TDI 30.08.04, 18:00 ...Widzisz fabricio........Ogladanie auta a posiadanie go to dwie rozne rzeczy. Nie twierdze ze zle zrobiles ze sie pochwaliles na forum ale zaszlo pewne nieporozumienie.Ja pisalem o plus bo kupuje auta prawie full,greenblack pisal ogolnie bo ma stara A8 a ty bo widziales ja u dilera bez odpalenia i nic ci sie nie zaswiecilo wiec myslales ze to pol-klima......... I nie klam bo o plus to ty nie pisales......hehehehe Link Zgłoś
Gość: ? Re: Audi A6 3.2 FSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:09 Niewątpliwie A6 w standardzie MA dwustrefową automatyczną klimatyzację - czyli z oddzielną regulacją temperatury dla pasażera i kierowcy. Niewątpliwie pokrętła służą TYLKO i WYŁĄCZNIE do wyboru żądanej temperatury, podobnie jak "+" "-" w innych typach aut. Mój szanowny ojciec jest szczęśliwym posiadaczem nowego A6 przy czym,zapewne niektórych zawiodę, jedynie 2,4 170 KM manual, a więc najtańsze z możliwych. Sam zresztą uważam, że wybór słuszny bo osiągi są bez zarzutu a dopłata rzędu 60 tys. za FSI tudzież trzylitrowego diesla chyba nie ma sensu. Peace Link Zgłoś
Gość: ? Re: Audi A6 3.2 FSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:11 rzecz jasna moc katalogowa to 177 - sorki za przekłamanie :) Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 19:16 Ja nie mam nic do Twojego A6,bardzobym chciał mieć taką brykę,ale narazie nie stać mojego Taty na taki samochód.Obecnie jeżdzę VW Passatem z 2002,silnik 1.9TDI sprawuje się świetnie!Małe spalanie,dobre wyposażenie.Jakieś 3 tygodnie temu byliśmy w salonie i Tata przymierzał się do A6 tyle,że 2.0 TDI,bo na benzynę nigdy się nie zamieni.Ja jestem ciekaw ile Tobie średnio spala ta gablota i jakie masz dodatkowe wyposażenie,o ile wolno spytać? Link Zgłoś
greenblack Re: Audi A6 3.0 TDI 30.08.04, 19:19 Ty matole, już sam nie wiesz, jak kłamać. 5 cm wyżej piszesz, że pod koniec czerwca, a nie 3 tygodnie temu i do 3.0 dyzel, a nie 2.0. Co za kłamliwy buc. Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 19:30 Często bywam w serwisie debilu.I zawsze chodzę do Audi.Na jezdzie próbnej jezdziłem 3.0TDI,a,że na takiego mnie nie stać,to Tata powiedział,że może kupi 2.0TDI,fiucie!!!!! Link Zgłoś
greenblack Re: Audi A6 3.0 TDI 30.08.04, 19:35 Gość portalu: Fabricio napisał(a): > Często bywam w serwisie debilu. No to masz niezłego szrota, hehe. Na jezdzie próbnej > jezdziłem 3.0TDI,a,że na takiego mnie nie stać,to Tata powiedział,że może kupi > 2.0TDI,fiucie!!!!! Ty gnido, to ciebie nie stać na sklecenie logicznego zdania. To ojciec przecież podobno kupuje, a nie ty. Coraz bardziej się plączesz, hehe. Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 19:46 Ty popiepszony prostaku,pedale, fredzie,alfonsie!!!!!!!!!!!!Polonista się cholera znalazł!!!!!!Idz do wariatkowa!!!!!!!!!!!!!Chcesz mogę ci złatwić zwolnienie i leczenie wszystko gratis!!!!!!!!!!!!!!Widzisz dałnie jaka okazja!!!!!!!!!!!!!!!Śpiesz się,bo na oddziale jest coraz mniej miejsca!!!!!!!!!!!!!!!!!!Może zabraknąć nawet dla ciebie!!!!!!!!!!!TY szujo,zrobiłeś sobie persuflację okrężnicy???!!!!!Przeczytałeś list do siebie,który jest 11 linijek wyżej? Link Zgłoś
wahacz Fabricio 30.08.04, 21:22 Fabricio Szanowny kolego Nie denerwuj się i nie unoś. Trafiles na greenblacka to tutejszy miejscowy przemądrzały cham do tego niedouczony. Daj mu spokój jest starym kawalerem i jest przez to jest jaki jest. Tak na marginesie dziwie sie ze myślicie o Audi przecież jest dużo lepszych marek - BMW czy Lexus albo marek mniej awaryjnych - np. Ford nie mówiąc już o japończykach. Link Zgłoś
Gość: mobile Re: Fabricio IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 30.08.04, 23:20 Można zaoszczędzić trochę kasy na wyposażeniu nowobudowanego domu i kupić taką brykę,że sąsiadom oczy zbieleją,a laseczki to tabunami będą się pchały. Link Zgłoś
Gość: K Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.foke.pl / *.foke.pl 26.12.04, 13:39 BO GREENBLACK MA AUDI A8 TYLE,ZE NA BATERIE HE HE!!! Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Audi A6 3.0 TDI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 19:26 Jeszcze jedno.Zgodzę się z Tobą,co do 3.0 TDI.60tys.,to jednak trochę dużo,czy nielepiej kupić tak jak Ty 2.4 FSI i przeznaczyć te pieniądze na benzynę,bądz na dodatkowe wyposażenie?Ile litrów można zatankować za 60tys.?!Jest jeszcze jedna opcja,połowa kasy na wyposażenie,a druga połowa na benzynę.Przed tym Passatem miałem też Passata tyle,że 2.8 V6 4Motion,z 1998.Chlało to jak cholera,ale tata musiał sprzedać go i kupić diesla z salonu.Akurat teraz jesteśmy w trakcie budowy i taki diesel się przydał.5/100km,a 12/100km to duża różnica. Link Zgłoś
tato1 Re: Audi A6 3.0 TDI 30.08.04, 20:52 ....Passat 1.9TDI srednio pali 7,2/100km........To na marginesie...... Zaczynam myslec ze ci tato powinien zafundowac wczasy zdrowotne.........I to szybko!.......... Link Zgłoś
Gość: heh Panie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:02 chroń mnie przed takim ciołkowatym synem... toć głupszych już na świecie nie ma Link Zgłoś
Gość: mobile Re: Panie!!! IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 30.08.04, 21:07 Tato mi kupi...Chłe,chłe... Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Panie!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 21:18 Mam cię dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odwal się ode mnie,bo mi już chce się wymiotować na na te twoje brednie!!!!Nie masz Pssata,to nie piepsz takich głupot!!!!!!!!!!!!!!Idz spać,bo się nie wyspałeś!!!! Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Panie!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 21:19 Boga tu nie wzywaj,ty belzebubie!!!!!!Jak możesz mieszać do takich głupich spraw Boga??!!!Wez się zastanów!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Bond Re: Audi A6 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 18:34 A6 to zawalisty samochód!!!!!!!!!!!!Szczególnie 3.0 TDI z momentem obrotowym 450 nm!!! Link Zgłoś
Gość: Czesław U. Re: Audi A6 3.2 FSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:58 Nowe Audi A6 to najlepsza limuzyna w tej klasie. Duża wygoda i luksus czyli to wszystko co jest potrzebne do długich tras. Link Zgłoś