Gość: kisiel IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.02.13, 22:28 no to lipa a nie turbosprężarka najbardziej awaryjny tak samo jakbyśmy słonia posadzili na maluchu i próbowali nim odjechać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Kluszczyński Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:01 Dużo wiedzy na temat turbosprężarek jest na www.turboforum.pl warto tam zaglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Kluszczyński Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:02 Dużo wiedzy na temat turbosprężarek jest na www.turboforum.pl warto tam zaglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrix Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 19:06 W małopolsce i podkarpackim mogę polecić <a href="www.turbosprezarki.info>regenerację turbosprężarek</a> w Mielcu u pana Borowca, który zajmuje się tym od 20 lat - daje 8 miesięcy gwarancji na wykonaną usługę, a wykonana praca daje efekt jak odnowienie całego układu napędowego samochodu. Dobrze zainwestowane pieniądze w turbosprężarkę dają gwarancję niezawodności samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: 212.69.74.* 08.10.13, 15:13 8 miesiecy? Ja mam goscia, co Twierdzi ze po jego regeneracji turbina jeszcze 150000 zrobi (zwykla, bez zmiennej geometrii) A są firmy dajace 18-24 miesiace gwarancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.bb.sky.com 20.01.14, 17:51 Polecam firme turbospec daja 12 miesiecy gwarancji na zregenerowana turbine bez limitu kilometrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:47 A ja polecam www.turbosprezarki.mielec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:48 www.turbosprezarki.mielec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ja polecam MR Radka IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:49 A ja polecam Regeneracja turbin, Mielec ul. Polna 3b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Turbosprężarki IP: *.mielec.mm.pl 08.04.14, 18:02 Wg mnie najlepsi w regionie Regeneracja turbosprężarek Mielec ul. Polna 3b Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw.zuchalski Re: Turbosprężarki 27.08.14, 14:30 ja korzystam tylko z www.turbotech.pl/ zawsze coś doradzą, coś podpowiedzą. Zawsze jeżdze do nich na serwisowanie, bo jak się dowiedziałem, co może zepsuc ten sprzet, to wolę zapobiegać niż kupować nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
icai Turbo-Elmar Elżbieta Czachor, Marek Radka s.c. 25.03.15, 19:34 Najlepsi w Mielcu Regeneracja turbosprezarek ul. Polna 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dawidek656 Re: Turbo-Elmar Elżbieta Czachor, Marek Radka s.c 15.11.15, 21:28 www.regeneracja-turbosprezarek,pl ASO Melett cała historia sieci. WATRO ZOBACZYĆ!! Wszystko o uszkodzonych turbosprężarkach - nieoceniona wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjueszz Re: Turbo-Elmar Elżbieta Czachor, Marek Radka s.c 28.01.17, 21:42 Turboserwis Wrocław www.turboserwis.pl/ Certyfikowany warsztat Odpowiedz Link Zgłoś
icai Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią obc... 01.11.15, 09:43 Z turbiną samochód wymaga nieco troski właściciela, wymiana oleju, dbanie o filtr powietrza i inne czynniki to istotna sprawa. Jeżeli zaniedbamy to nasze turbo może nam odmówić posłuszeństwa. Jeżeli już zdarzy się problem z turbiną, nie trzeba kupować nowej turbosprężarki, tutaj pojawia się regeneracja turbosprężarek. Co robić aby do niej nie doszło? Jak już naprawią turbinę - co zrobić aby jej ponownie nie uszkodzić? Odpowiedzi na te pytania znajdziecie na stronie, której link podałem wyżej, zapraszam na MR Radka, ul. Polna 3b, Mielec. Odpowiedz Link Zgłoś
marekdobrzanski Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o 03.01.16, 11:50 Mój brat korzystał z www.turbo-tech.eu/ i serwis się sprawdził. Wszystko działa bezproblemowo, nic z turbiną się nie dzieje, czyli mechanik zdał swój egzamin i drogo nie wziął za to. Odpowiedz Link Zgłoś