Dodaj do ulubionych

Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią obc...

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.02.13, 22:28
no to lipa a nie turbosprężarka najbardziej awaryjny
tak samo jakbyśmy słonia posadzili na maluchu i próbowali nim odjechać
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Kluszczyński Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:01
      Dużo wiedzy na temat turbosprężarek jest na www.turboforum.pl warto tam zaglądnąć
    • Gość: Piotr Kluszczyński Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:02
      Dużo wiedzy na temat turbosprężarek jest na www.turboforum.pl warto tam zaglądnąć
    • Gość: atrix Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 19:06
      W małopolsce i podkarpackim mogę polecić <a href="www.turbosprezarki.info>regenerację turbosprężarek</a> w Mielcu u pana Borowca, który zajmuje się tym od 20 lat - daje 8 miesięcy gwarancji na wykonaną usługę, a wykonana praca daje efekt jak odnowienie całego układu napędowego samochodu. Dobrze zainwestowane pieniądze w turbosprężarkę dają gwarancję niezawodności samochodu.
    • Gość: piotrek Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: 212.69.74.* 08.10.13, 15:13
      8 miesiecy? Ja mam goscia, co Twierdzi ze po jego regeneracji turbina jeszcze 150000 zrobi (zwykla, bez zmiennej geometrii)
      A są firmy dajace 18-24 miesiace gwarancji...
    • Gość: Gość Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.bb.sky.com 20.01.14, 17:51
      Polecam firme turbospec daja 12 miesiecy gwarancji na zregenerowana turbine bez limitu kilometrow
    • Gość: Gość Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:47
      A ja polecam www.turbosprezarki.mielec.pl
    • Gość: Gość Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:48
      www.turbosprezarki.mielec.pl
    • Gość: Gość Ja polecam MR Radka IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:49
      A ja polecam Regeneracja turbin, Mielec ul. Polna 3b
    • Gość: Paweł Turbosprężarki IP: *.mielec.mm.pl 08.04.14, 18:02
      Wg mnie najlepsi w regionie Regeneracja turbosprężarek Mielec ul. Polna 3b
      • jaroslaw.zuchalski Re: Turbosprężarki 27.08.14, 14:30
        ja korzystam tylko z www.turbotech.pl/ zawsze coś doradzą, coś podpowiedzą. Zawsze jeżdze do nich na serwisowanie, bo jak się dowiedziałem, co może zepsuc ten sprzet, to wolę zapobiegać niż kupować nowy.
    • icai Turbo-Elmar Elżbieta Czachor, Marek Radka s.c. 25.03.15, 19:34
      Najlepsi w Mielcu Regeneracja turbosprezarek ul. Polna 3
      • dawidek656 Re: Turbo-Elmar Elżbieta Czachor, Marek Radka s.c 15.11.15, 21:28
        www.regeneracja-turbosprezarek,pl ASO Melett cała historia sieci. WATRO ZOBACZYĆ!! Wszystko o uszkodzonych turbosprężarkach - nieoceniona wiedza.
      • patrycjueszz Re: Turbo-Elmar Elżbieta Czachor, Marek Radka s.c 28.01.17, 21:42
        Turboserwis Wrocław
        www.turboserwis.pl/
        Certyfikowany warsztat
    • icai Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią obc... 01.11.15, 09:43
      Z turbiną samochód wymaga nieco troski właściciela, wymiana oleju, dbanie o filtr powietrza i inne czynniki to istotna sprawa. Jeżeli zaniedbamy to nasze turbo może nam odmówić posłuszeństwa.

Jeżeli już zdarzy się problem z turbiną, nie trzeba kupować nowej turbosprężarki, tutaj pojawia się regeneracja turbosprężarek. Co robić aby do niej nie doszło? Jak już naprawią turbinę - co zrobić aby jej ponownie nie uszkodzić?

Odpowiedzi na te pytania znajdziecie na stronie, której link podałem wyżej, zapraszam na MR Radka, ul. Polna 3b, Mielec.
      • marekdobrzanski Re: Turbosprężarka - jak działa i jak się z nią o 03.01.16, 11:50
        Mój brat korzystał z www.turbo-tech.eu/ i serwis się sprawdził. Wszystko działa bezproblemowo, nic z turbiną się nie dzieje, czyli mechanik zdał swój egzamin i drogo nie wziął za to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka