Dodaj do ulubionych

TVN Turbo i Top Gear

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:01
w tym tygodniu raczą nas programem z przed prawie dwóch lat. brawo jesteśmy
w europie.
Obserwuj wątek
    • konrad.boryczko Re: TVN Turbo i Top Gear 19.07.04, 10:15
      Chodzi Ci o ten z zapowiedzia nowego modelu avensis? Tez sie usmialem w ten weekned. Szczegolnie z tego Merry Christmas na koniec:))))
      Pzdr.
      • Gość: marek Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:57
        zgadza się. myślę że w XXI wieku telewizja emitujac program motoryzacyjny w
        ktorym cały czas coś sie zmienia , są nowosci kompromituje sie na całej
        linii.zapycha ramowkę starym badziewiem jak byśmy mieli być społeczeństwem
        tumanów.
        • Gość: jurek Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.aster.pl 19.07.04, 11:21
          to to jeszcze maly pikus
          na tele5 emituja programy z przed 3 lat
          • Gość: marek Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:34
            trzeba jednak brać pod uwage ze tvn turbo to program taki jak tvn 24 i
            niestety ale informacje powinny być w nim miare aktualne. tele 5 wogole nie
            ogladam ale trzy lata opoznienia to dobre.
      • barkas Re: TVN Turbo i Top Gear 22.07.04, 22:28
        "merry christmas" w polskij wrsji językowej zostlo pretłumaczone jako: "do
        zobaczenia w następnym tygodniu".
        Tak, jesteśmy europie.
        • art_0 Re: TVN Turbo i Top Gear 23.07.04, 15:23
          A co mieli przetlumaczyc to jako Wesolych Swiat????? 60% ogladajacych ten kanal
          nie zdaje sobie sprawe z tego ze to sa powtorki......

pozdrawiam

Art
    • konrad.boryczko Re: TVN Turbo i Top Gear 19.07.04, 11:39
      Jakos tak niedawno ogladalem na tvn turbo Motorwizje klasik:)
      Emisja tego byla przykladem wyjatkowej glupoty i braku elementarnej kontroli tego, co sie emituje.
      Otoz w czasie programu (pod koniec) prowadzacy zaprosil do udzialu w konkursie korespondencyjnym. Oczywiscie byly i nagrody, i pytania, i postwach, i termin nadsylania odpowiedzi do 15 Oktobera 2003r. (pol roku przed emisja). I wszystko PRZETLUMACZONE na polski i odczytanie przez lektora powaznym glosem. Co do literki.
      Obciach i tyle.
    • Gość: długopisem Re: TVN Turbo i Top Gear IP: 81.190.173.* 19.07.04, 11:43
      A mi to nie przeszkadza.

1.Jeszcze nie widziałem
      2.I tak nie ma znaczenia z czego się śmieje
      3.Program stracił moje poszanowanie, jak powiedzieli żę Range Rover jest
      ładniejszy od X3. Ale widać, że nawet mercedesa wyśmiewają za to że popielniczka
      nie jest w tym miejscu, a swoje produkty, ale np. Aston (ciaśniejszy od malucha)
      to już jest ok.
      • konrad.boryczko Re: TVN Turbo i Top Gear 19.07.04, 11:52
        Zeby bylo jasne: Fajnie, ze daja te programy. Nawet nieaktualne maja swoja wartosc poznawcza. I nadaja sie do ogladania. Ale, z prostego szacunku dla widza, w trakcie emisji takiego odcinka powinien "leciec" co jakis czas komunikat, ze program pochodzi z np. kwietnia 2002r. Albo, zeby na konkurs nie odpowiadac:)) I tyle.
        Pzdr.
    • wichura Re: TVN Turbo i Top Gear 19.07.04, 11:57
      Bo to są powtórki - nie dziw się, że nie mówią o supernowościach. Ja oglądam
      ten program dla ich poczucia humoru i nie do końca obiektywnych recenzji - nie
      można traktować tego programu w 100% serio. To nie jest raport o nowościach
      rynkowych (choćby ze względu na to, że są to w większości auta niedostępne w
      Polsce, a poza tym mamy trochę inne pojęcie "auta taniego").
      • Gość: Ireczek Re: TVN Turbo i Top Gear IP: 212.244.39.* 19.07.04, 12:25
        TVN Turbo zapowiadał przed emisją, że przez wakacje będą puszczane stare odcinki
        w oczekiwaniu na wrześniowe premiery odcinków z 2004 r. ale i tak z 9
        miesięcznym opóźnieniem.

Jak dla mnie program rozwala - humor, podejście do tematu, pomysły, nasi
        pseudoredaktorzy motoryzacyjni i nie tylko - zobaczcie co to jest profesjonalnie
        zrealizowany program TV.

Za tydzień ciąg dalszy konkursu na najszybszą wiarę ;-) Kto inny mógłby coś
        takiego wymyśleć !!

Pozdrawiam Wszystkich
    • Gość: sknera Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.epsa.pl 19.07.04, 13:06
      Profesjonalizm, wartości poznawcze, obiektywizm to cechy, których Top na pewno
      nie posiada. Humor? to rzecz gustu, jak ktoś lubi wyszczekanego 50-latka z
      trwałą na głowie o mentalności 12-latka to może być. Dla mnie niezależnie od
      aktualności programu nie przekazują żadnych informacji mających wpływ na zakup
      samochodu. Klakson i ten mały fajfus to idioci wykreowani przez media.
      • Gość: u lala Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.media4.pl 22.07.04, 22:03
        bo to nie jest program pomagający podjąć decyzję

Mnie kręci nowość, w końcu koniec naszego bałwochwalstwa, Toyota jest UGLY i
        BORING i oni o tym mówią wprost, Punto jest SUB ZERO i kropka. :-) A wszystko
        ze znaczkiem Skody jest seriously uncool i to się nie zmieniło od 3 lat :-)))

ja juz np nie moge oglądac Automaniaka, bo jest strasznie nudny, nie wytrzymuję
        i wyłączm
      • Gość: trooper Clarkson rządzi IP: *.revers.nsm.pl 23.07.04, 01:33
        > Klakson i ten mały fajfus to idioci wykreowani przez media.

Weź zapuść se wąsa (o ile już nie masz) i przylep etykietkę "jestem polskim
        burakiem i nie mam poczucia humoru, jedynie po wódzie jestem cholernie dowcipny"
        Albo ubierz sweterek w paski i beret, francuski wieśniaku.

Clarkson nie jest idiotą, co najwyżej ty ani trochę nie czujesz angielskiego
        poczucia humoru. No i dobrze, nie ma takiego obowiązku.
        • Gość: Autor Re: Clarkson rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:51
          Angielski hunor jest dla debili...
        • Gość: sknera Re: Clarkson rządzi IP: *.epsa.pl 23.07.04, 13:44
          Sądząc po tekscie jesteś prawdziwym angielskim dżentelmenem z angielskim
          poczuciem humoru.
          ps.
          Uważaj Droopy bo Ci żyłka pęknie.
          • Gość: caro Re: Clarkson rządzi IP: *.icpnet.pl 23.07.04, 13:54
            A mnie najbardziej wqrwia to, że przez cały tydzień lecą same powtórki z
            niedzieli.Stworzyli pare programów typu Motorynek, Garaż it. a potem to samo
            leci w kółko.A propos Top gear to zupełnie nie rozumiem ich kwalifikacji do
            cool, uncool itd np. BMW i Audi TT jest uncool a Fiat Multipla very cool
            buahaahahahhahahahhahahahah
            • niknejm Re: Clarkson rządzi 23.07.04, 14:49
              Przecież powiedzieli, że kryteriów nie ma, demokracji też nie. Decyduje sam
              Klakson, ups... Clarkson z kumplami, co jest cool, a co nie ;-)

Pzdr
              Niknejm
            • Gość: AMG Re: Clarkson rządzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.07.04, 17:07
              Bez przesady to ile oni musieli krecic tych odcinkow zeby co dziennie
              pokazywali to samo , a tak w niedziele premiera a w tyg powtorki , a co do TOP
              GEAR niezla polewka zawsze jakas odskocznia od tredowatych automaniaków , z
              drugiej strony czy nasza zakichana TVP nie mogła by stworzyc jakis swoj program
              motoryzacyjny?!
    • Gość: berry Re: TVN Turbo i Top Gear IP: 80.51.226.* 23.07.04, 18:37
      Na stronie www.bbc.co.uk/topgear
      na zdjęciach prowadzących program nie ma grubcia (tego co opowiada o cenach
      aut). Zwolnili go czy co ?
      • Gość: :-))))) Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.media4.pl 23.07.04, 21:10
        mie wiem, ale od chyba dwóch sezonów i teraz na BBC2 jest James, ten z
        dłuższymi włosami, grubcio widocznie nie dał rady :-)
        • Gość: gość Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.class146.petrotel.pl 23.07.04, 22:17
          Pewnie dostał intratniejszą propozycję z programu Sumo World i nie ma czasu na
          Top Girę.
          Aha, i pedzcie jedno — czy ten mały fajfus o urodzie Gwidona z Kabaretu
          Moralnego niepokoju to Stig?
          • Gość: gość Re: TVN Turbo i Top Gear IP: *.class146.petrotel.pl 25.07.04, 16:24
            Oglądałem Mariana i Helę i widziałem KMN i Gwidona. Normalnie bliźniacy…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka