fuiio 21.06.13, 10:06 Mowia ,ze Polak potrafi ale Czech raczej tez nie gorszy www.blick.ch/news/ausland/velofahrer-rast-mit-100-auf-der-autobahn-id1836499.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
trypel Re: Rowery gora 21.06.13, 10:26 i ten język :) zastavte vozidlo zastavte vozidlo widać się gość spieszył. A może na naklejke nie miał :) Link Zgłoś
qqbek Spam! 21.06.13, 11:24 Z resztą pisze na końcu artykułu wyraźnie: "Das Video stammt von der tschechischen Truppe Videoflot und ist eigentlich bloss eine Werbung für ein Bike. Im Kommentar zum Youtube-Video sind die Macher sehr stolz, dass sich das Video derart verbreitet hat." Czyli z Goethego i Schillera na Mickiewicza i Słowackiego: "Film pochodzi od czeskiej grupy Videoflot i jest właściwie tylko reklamą roweru. W komentarzu do filmu na Youtube autorzy wyrażają dumę z tego, że ich film zyskał tak wielką popularność" (niech mnie ktoś poprawi, jak coś istotnego pominąłem - germanistą nie jestem, po prostu uczyłem się kiedyś niemieckiego i trochę ten język znam). Link Zgłoś
bimota Re: Rowery gora 21.06.13, 21:58 COS MI NIE PASOWALA TA ZWROTNOSC PRZY TAKICH PREDKOSCIAH :p Link Zgłoś