tato1 03.08.04, 19:17 www.quattroruote.it/auto/mondoauto/prove/impressionidiguida/visualizza_articolo.cfm?Codice=29163 Link Zgłoś Obserwuj wątek
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 19:21 Narescie auto ktore jest alternatywa dla niemieckich aut!.......... Nikt tego nie dokonal(japsy,amerykanie,francy,Wlosi)tylko pepiki! Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 19:33 Nie rozsmieszaj mnie cioto. Po pierwsze to nie jest czeskie auto tylko niemiecka podroba legendarnego VW Passat. A jak kazda podroba jest to gowno i syf. Alternatywa. HEHEHEHEHEH! A to dobre. Ciekawe dla kogo. Dla burakow i pedalow. Zaden przyzwoity czlowiek nie wsiadze w ten gownowoz. Naprawde mi cie zal, ze wychwalasz pod niebiosa takie gowno. Widac jestes zakompleksiony na maxa i zyjesz tylko po to, zeby wchodzi pepikom w dupe. Wypierdalaj! Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 19:39 ...Jak moge byc ciota jak wale twoja stara ktora sie zali ze wali cie sasiad zamiast jej?...... Auto jest swietne i ma lepsze wykonczenie od Passata. Dla burakow i pedalow to polecam Avensis wiec popros sasiada by ci przedstawil kolegow to moze te 20tys€ nazbierasz........ Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 19:50 Powtarzam, nie rozsmieszaj mnie. To gowno to podroba dla ciot pragnacych mniec niemieckie auto. Czesi nadaja sie najwyzej do obciagania laski, a nie do robienia samochodow. Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 19:55 ...Nie wiem czy czesi ciagna druta bo wole czeszki....... Auto jest swietne i ma dobra cene.......niestety ja mojego Audi A6(nowy)nie zamienie na Superb. Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 19:59 Superb to gowno. Nie wiem w ogole po co to produkuja. Kupuja to zwykle ciule, ktore mysla, ze kupuja luksusowa limuzyne, a kupuja zwykle popluczyny po Passacie. A moze wlasnie o to chodzi, zeby zyskac sobie nowa klientele ciuli i burakow. Bedzie do kompletu dp klienteli Fabii i Octavii. Ale jesli ktos ma choc troche szacunku do samego siebie, to nie kupi tego gowna. Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 20:07 ...Superb jest swietnym autem i na rynku nie ma konkurencji chyba ze Niemiecka. Za taka kase to bomba! Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 20:14 Wez skocz juz te prowokacje. Superb to syf, ktorego nikt nie che kupowac. Pewnie dlatego w Polsce wpychaja go na sile drugorzednym aktorzynom, zeby go promowali. Podobno jezdzi tym czyms Fronczewski, Strasburger, Stockinger i Machalica. Same gwiazdy. Tylko oni sie znizyli do tego poziomu. Reszta olala ta super oferte. I gdzie jest to super auto? Kretyn Link Zgłoś
Gość: fuck_tato1 Re: Gratuluje Czechom! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.08.04, 21:41 bomba to jest poziom twojego gustu buraku.jezdzic czyms takim udajacym dobry samochod czy chuj wie co to kompletny obciach. ale tak to jest ze jeden lubi pomarancze, a drugi jak mu nogi smierdza, wiec dalej napierdalaj peny pochwalne za karykature samochodu zalatuje od ciebie wioska i dennym gustem. Link Zgłoś
habudzik Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 22:07 tato1 napisał: > Auto jest swietne i ma lepsze wykonczenie od Passata. Teee qrwa, jasnowidz , skad wiesz że to auto jest lepiej wykończone niż Pasek????? Poll Link Zgłoś
Gość: Habudzik Re: Gratuluje Czechom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:31 Tato1. Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
ensignxx Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 15:56 Gość portalu: luigi napisał(a): > Nie rozsmieszaj mnie cioto. > Po pierwsze to nie jest czeskie auto tylko niemiecka podroba legendarnego VW > Passat. A jak kazda podroba jest to gowno i syf. Alternatywa. HEHEHEHEHEH! > A to dobre. Ciekawe dla kogo. Dla burakow i pedalow. Zaden przyzwoity czlowiek > nie wsiadze w ten gownowoz. Naprawde mi cie zal, ze wychwalasz pod niebiosa > takie gowno. Widac jestes zakompleksiony na maxa i zyjesz tylko po to, zeby > wchodzi pepikom w dupe. > Wypierdalaj! > Drogi Śniadokarki Luigi - wracaj na plantację oliwek. Tutaj już wystarczająco skompromitowałeś się nie tylko poglądami, ale sposobem ich prezentacji. PS. Nie, nie, nie - nie wystarczy ukraść i sprzedać 3 skrzynki oryginalnych włoskich winogron, żeby wyżebrać od Włocha fiata uno. Nie wierz opowieściom starszych kolegów. Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 18:13 ensignxx napisał: > Gość portalu: luigi napisał(a): > > > Nie rozsmieszaj mnie cioto. > > Po pierwsze to nie jest czeskie auto tylko niemiecka podroba legendarnego > VW > > Passat. A jak kazda podroba jest to gowno i syf. Alternatywa. HEHEHEHEHEH > ! > > A to dobre. Ciekawe dla kogo. Dla burakow i pedalow. Zaden przyzwoity czl > owiek > > nie wsiadze w ten gownowoz. Naprawde mi cie zal, ze wychwalasz pod niebio > sa > > takie gowno. Widac jestes zakompleksiony na maxa i zyjesz tylko po to, ze > by > > wchodzi pepikom w dupe. > > Wypierdalaj! > > > > Drogi Śniadokarki Luigi - wracaj na plantację oliwek. > > Tutaj już wystarczająco skompromitowałeś się nie tylko poglądami, ale sposobem > ich prezentacji. > > PS. Nie, nie, nie - nie wystarczy ukraść i sprzedać 3 skrzynki oryginalnych > włoskich winogron, żeby wyżebrać od Włocha fiata uno. Nie wierz opowieściom > starszych kolegów. _____________ ...Narazie to mu brudas wloch dal stare uno do spania........... Link Zgłoś
proceaupe Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 20:17 heh, kolejny biedny germanofil na forum... alternatywe dla niemieckich wozow (ktore, nie powiem, szanuje i doceniam, ale staram sie zachowac obiektywizm) juz dawno stworzyli Japonczycy, Francuzi, Wlosi, Amerykanie i kazdy inny, liczacy sie w swiecie motoryzacji, kraj. natomiast Czesi nie stworzyli zadnej alternatywy, tylko zostali skolonizowani przez niemieckiego potentata VW i tworza jego mutacje. A mutacji daleko do alternatywy, nawet tak udanej, jak bywaja modele skody. Nie przecenialbym mysli technicznej i pomyslowosci Czechow, bo nie wielka w tym ich zasluga. Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 20:29 ...A tak z nazwiska to jakie alternatywy stworzyli Japonczycy, Francuzi, Wlosi, Amerykanie bo ja ich nie znam.......... Skoda wywodzi sie z VW ale Czesi stworzyli swoj styl i technologie ktora Polacy moga im tylko pozazdroscic..........Polska mmotoryzacja upadla i ostal nam sie tylko "drapacz chmur" skosnooki w W-wa i dlugi.........hehehehehe Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 20:32 Oswiec mnie i powiedz mi, jaka to technologie i styl stworzyly te ochlajtusy? Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 20:38 Kurwa! Albo jestes nacpany albo nachlany. Pepiki to zapierdalaja w fabryce na dwie zmiany i produkuja, co Niemcy im kaza. A potem ida do baru sie urznac, Taki jest ich styl i technologia. Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 20:40 .....Jak maja za co to wala kufle piwa......Niemcy dobrze placa! Tobie ile sasiad placi za numerek?......hehehehe Link Zgłoś
Gość: luigi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.08.04, 20:47 Tobie pewnie daje sobie podymac w rure swojej Skody Fabii. heheh Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 20:48 ......Ja tam wole twoja stara.......hehehehehe Link Zgłoś
bambus_us Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 21:55 Wez ty czlowieku sciagnij sobie klapki z oczu .Ty nic nie widzisz poza Audi 6 i Skoda cos tam .Jest setki modeli ladniejszych ,brzydszych ,tylko trzeba sie rozejrzec . Link Zgłoś
Gość: mobile Re: Gratuluje Czechom! IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 05.08.04, 00:17 Ty to musisz być gość.Przez duże G. Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Gratuluje Czechom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:04 Pierdolenie , japsy maja najlepsze wozy , nie ten faszystowski szajs , a skoda tez zalatuje hitlerjugent. Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 20:02 Gość portalu: Rocco napisał(a): > Pierdolenie , japsy maja najlepsze wozy , nie ten faszystowski szajs , a skoda > tez zalatuje hitlerjugent. ___________ ...Ty bambusie! Niemcy nigdy nie byly panstwem faszystowskim! Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Gratuluje Czechom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:14 To ty bambusie do szkoly nie chodziles :)) Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 20:17 Gość portalu: Rocco napisał(a): > To ty bambusie do szkoly nie chodziles :)) ___________ ...Ty czarnuchu!........W mojej szkole uczyli ze Niemcy byly nazistowskim panstwem.......a Wlochy fasztowskim........ Link Zgłoś
daniel.jed Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 21:52 Dla ciebie 82tys. za 115KM to super cena? Wszystko inne jest tańsze i to sporo- Mondeo, Laguna, Passat. Link Zgłoś
Gość: Szymi Re: Gratuluje Czechom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:57 ale o co chodzi? myslalem ze pod tym artykulem jakis super wozek a tam "octavia jamnik" vel superb. i co? Link Zgłoś
bambus_us Re: Gratuluje Czechom! 03.08.04, 22:00 Facet dostal udaru slonecznego ,trzeba jemu wybaczyc . Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 00:08 ......wybacz ojcu ze cie w prezerwatywie nie wywalil na smietnik.......hehehehe Link Zgłoś
Gość: kovalsky azbest Re: Gratuluje Czechom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:35 biedny tato1. Powtarzam : tatowi NIE gratulujemy starego hehe Link Zgłoś
Gość: kovalsky azbest Re: Gratuluje Czechom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:51 ...powiedzial tato do lustra Link Zgłoś
Gość: kovalsky azbest Re: Gratuluje Czechom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:57 bo co mi zrobisz "szmato gejowska"?? Link Zgłoś
andre_234 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 18:57 Tato 1. Wyluzuj. Dla antyskodziarzy nie ma argumentów. Oni Wiedzą swoje i nic ponadto. Czyli niewiele. Przyczyna tego (marginalnego bądź co bądź) zjawiska wielokrotnie była wałkowana na forum Skoda. Na wspomnianym forum swoją (pożal się boże) wiedzą popisują się przedewszystkim antyskodziarze. To frustraci którzy nie mogą się pogodzić z tym że Czesi biją nas na łeb już prawie we wszystkim. Ostatnio do listy ich kompleksów dołączyła piłka nożna choć i tam właśnie pojawiały cię opinie że pepiki i tak w piłkę grać ni potrafią. Fakt że Czesi to bardziej pragmatyczny naród i nikomu wydymać się nie da. Nikomu w dupę nie włażą, nie dali sobie wcisnąć F- 16 a gospodarkę prywatyzują powoli i bez złodziejstwa. Mimo to Czesi (w/g niektórych patriotów spod znaku RM) nie zasługują na to aby mieć lepiej niż MY. MY CHRYSTUS NARODÓW. MY NARÓD WYBRANY. MY ............ argumenty na naszą wielkość można by w nieskończoność pzdr Link Zgłoś
tato1 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 19:03 ...Zauwazylem ze wielu widzialo by Polske kamieniem lupanym slynaca...... Co za szmaty i skad to gowno naplynelo?!!! Link Zgłoś
andre_234 Re: Gratuluje Czechom! 04.08.04, 19:09 tato1 napisał: > ...Zauwazylem ze wielu widzialo by Polske kamieniem lupanym slynaca...... > Co za szmaty i skad to gowno naplynelo?!!! Myślę że to wytwór RM , ICHNIOŚCI ;-) i RODZINY ADAMSÓW z ich liderem co ma 2mb. z czego 1,5mb to facyjata. ;-))) Link Zgłoś
Gość: NOE52 Re: Gratuluje Czechom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 15:37 To tylko niekórzy polacy śmieją sie z pepików. Z POLACKES śmieje się cały świat. Złości mnie że to przez takich kretynów jak antyskodziarze. pzdr Link Zgłoś
Gość: Jan Widzialem w Niemczech na Taksowce IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.04, 19:41 Skode!!!!Tak malo obcych aut.Panuja Mercedesy i VW,a tu widze Skode w Dortmundzie..Traktowana pomalu jak VW."Super" Japonce nie sa Taksowkami w Niemczech.Nie wiem czemu.. Link Zgłoś
Gość: jani czy was pogielo?! IP: *.man.rsk.pl 05.08.04, 17:19 skaczecie sobie do oczu o jakies samopchody?! Jestescie na poziomie bachorow bijacych sie w piaskownicy o samochodziki- zabawki! Link Zgłoś
Gość: zbłąkany bąk Panowie trochę cooltury... IP: *.244.170.190.unregistered.k.pl 05.08.04, 17:41 Niestety niektórzy w tym wątku utwierdzają mnie w przekonaniu że jest to królestwo pyskaczy i zidiociałych małolatów. Dajcie sobie spokój - zabolą was ręce od stukania a wartość waszych postów to 0 ( słownie: zero ). Dodatkowo wasz język świadczy o was, niestety niektórzy np. luigi są za głupi żeby to zrozumieć. Link Zgłoś
tato1 Re: Panowie trochę cooltury... 05.08.04, 18:10 ...Osobiscie pogratulowalem pepikom fury.......za reszte nie odpowiadam...... Link Zgłoś
Gość: zbłąkany bąk Re: Panowie trochę cooltury... IP: *.244.170.190.unregistered.k.pl 05.08.04, 19:54 OK'. Uważam że produkowane przez Czechów samochody są lepsze od naszej Pandy czy Agili. Nie rozumiem skąd się bierze ta alergia na skody - dla mnie takie samo auto jak inne: dla jednych gorsze dla drugich lepsze... To nie powód aby się podniecać i od razu kogoś wyzywać od ciot itp. Ostatnio irytuje mnie kultura ludzi , szczególnie w internecie - pod tym względem COFAMY SIĘ w stronę dzikusów... Link Zgłoś
tato1 Re: Panowie trochę cooltury... 05.08.04, 19:59 ........Uwazam ze Skoda produkuje swietne auta....... Link Zgłoś
Gość: NOE52 Re: Panowie trochę cooltury... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 13:54 Też tak uważam. Moja Fabia "przebiegła" ponad 70 tys. bezusterkowo. Na ostatnim przeglądzie wymieniłem klocki . pzdr Link Zgłoś
dawid_dk "SKODA" 09.08.04, 16:20 tato1 napisał: > ........Uwazam ze Skoda produkuje swietne auta....... ___________________ To sobie kup taka "wypasiona skode" wole passata od tej skody, taka podruba Link Zgłoś