Dodaj do ulubionych

320Cd Cabrio???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:08
No, panowie z BMW, to już jest chyba lekkie przegięcie.... 2l diesel plus
otwarty dach w klasie premium. Logicznie myśląć, to się nie ma prawa
sprzedawać.
www.automotorundsport.de/d/67287/d_ams_news_special_ha
Obserwuj wątek
    • Gość: Joasia Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.04, 12:52
      > Logicznie myśląć, to się nie ma prawa sprzedawać.

Dlaczego?
      • Gość: AdM Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:15
        Ja bym się powolnym cruisingiem z otwartym dachem z dźwiękiem 4cyl diesla pod
        maską nie rozkoszował, a Ty?
        • Gość: Joasia Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.04, 14:03
          Ktorym 4 cyl. dieslem BMW juz jezdziles?
          Skoro ten model wprowadzaja tzn. ze badania marketingowe wykazaly ze znajdzie
          sie na niego odpowiednia ilosc klientow.
          • Gość: AdM Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:19
            136KM. Przejedź się dowolnym z otwartymi oknami. To się nie ma prawa dobrze
            jeść.
            • joasia1 Re: 320Cd Cabrio??? 07.09.04, 14:31
              Gość portalu: AdM napisał(a):

> To się nie ma prawa dobrze jeść.

Jak jeszcze nie jechales BMW 320d/520d to moge tak samo dyskutowac "ze slepym o
              kolorach"
              • Gość: AdM Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:35
                A gdzie napisałem, że nie jeździłem? Napisałem, że jeździłem 320d, w wersji
                136KM.
                • Gość: Joasia Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.04, 16:01
                  Sorry, nie zrozumialam Twojego skrotu myslowego - 136 KM.
                  Tobie dzwiek tego silnika sie nie podoba - nie musisz kupowac - nie znaczy to
                  ze wszyscy sa tego zdania.
                  • Gość: AdM Re: 320Cd Cabrio??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:16
                    Gość portalu: Joasia napisał(a):

> Tobie dzwiek tego silnika sie nie podoba - nie musisz kupowac - nie znaczy to
                    > ze wszyscy sa tego zdania.

Używając takich argumentów ucinasz każdą dyskusję. Znasz kogoś komu podoba się
                    dźwięk sinika wysokoprężnego? Głośniejszy, czy cichszy klekocik to ewidentna
                    wada tego rozwiązania i nad jego likwidacją głównie się teraz pracuje. Z tym
                    nie ma dyskusji. Posłuchaj sobie najnowszego silnika Audi 3.0TDI z
                    piezzoelektrycznymi zaworami CR. To w tej chwili najłagodniejszy silnik na
                    rynku, a i tak wątpię czy chciałbym go słuchać w cabrio.
    • greenblack Re: 320Cd Cabrio??? 07.09.04, 16:19
      Plebsiaki-szpanerzy kupią. Ten dyzel ma od kilku lat 150 KM a teraz nawet 163,
      ale to nie znaczenia. To już bym wolał sedana 325i albo 330i w tej cenie.

AdM, fajnie że mimo posiadania dyzla, masz do nich zdrowy stosunek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka