Gość: ada IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:01 ... proszę o pomoc, gdzie nalepiej i najtaniej Link Zgłoś Obserwuj wątek
yomite Ja 16.09.04, 12:08 mam w dawnej Polonii - obecnie Uniqua. I bardzo sobie chwale. Ceny oczywiscie, bo na szczescie nie musialem ubezpieczenia wykorzystywac. Ceny mieli najnizsze (Corsa) - nizsze od PZU i Warty. Mila obsluga (Bydgoszcz). Jako, ze pierwszy samochod to oplacalo sie bardziej wziac pakiet (OC, NW, mieszkanie!) - brak znizek. AC bylo ok. 25-30% tansze (na IDENTYCZNYCH warunkach jak PZU czy Warta). Link Zgłoś
zikan Re: Ja 16.09.04, 12:36 dokładnie tak - UNIQA. bardzo polecam - super tanie ubezpieczenie. co do jakości, to nie wiem :) ale oferta pakietowa nawet dla 7-letniej fury była wielce zachęcająca. podsumowując - taniej niż gdziekolwiek indziej (porównywalenie z samopomocą, ale lepszy zakres ubezpieczenia). Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ada Re: Ubezpieczenie samochodu OC AC... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:57 dzieki, a co sądzicie o link4? Link Zgłoś
Gość: zikan Re: Ubezpieczenie samochodu OC AC... IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 16.09.04, 15:12 osobiście wolę kontakt bardziej osobisty, niż przez telefon :) poza tym zrazili mnie do siebie tym, że musiałem przez pół godziny chyba gadać z laską, żeby wyliczyła mi orientacyjny koszt ubezpieczenia! (nie wspominajac o podawaniu danych, itp). Link Zgłoś
Gość: Radykal Re: Ubezpieczenie samochodu OC AC... IP: *.centertel.pl 16.09.04, 16:45 słyszałem ze LINK4 naprawia szkody na uzywanych czasciach - minimalizacja kosztów .... chcesz tam ubepieczyc samochód , zastanów sie ... Link Zgłoś
Gość: Kokeeno Re: Ubezpieczenie samochodu OC AC... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.04, 18:46 A jak chodzi o OC, to radzę się baaaardzo dobrze zastanowić - jeśli w coś walniesz, to klient oleje ubezpieczyciela i pozwie Ciebie (znaczy się autorkę/autora wątku)... Link Zgłoś
Gość: MOTOfan Re: Ubezpieczenie samochodu OC AC... IP: 10.10.130.* 17.09.04, 07:58 Bzdura. Skoro masz OC - to jestes ubezpieczony do ODPOWIEDZIALNOSCI CYWILNEJ. Wydaje sie ze to jest oczywiste. Link Zgłoś