Dodaj do ulubionych

Po co komu bieżnik

09.09.15, 08:58
moto.onet.pl/aktualnosci/opon-to-ni-ma-tutaj-co-tu-duzo-godac/7pbqlx
Na ogół wolimy mieć tzw. zawalidrogę za sobą ale w tym przypadku miałbym wątpliwości...
Obserwuj wątek
    • who_cares Re: Po co komu bieżnik 09.09.15, 10:16
      Za coś takiego właściciel pojazdu czy firmy powinien dostać paredziesiąt tysięcy grzywny albo parę miesięcy robót społecznych i za pół roku wraki by poznikały z dróg.
    • bimota Re: Po co komu bieżnik 09.09.15, 10:31
      MYSLALEM, ZE TY SERIO, ALE WIDZE ZE PROPAGANDA MA SIE DOBRZE...

NA SUCHYM BIEZNIK PRAWIE NIEPOTRZEBNY, A NA MOKRYM MOZNA ZWOLNIC. W CIEZAROWCE CHYBA RACZEJ MALE SZANSE NA TEN AQUA-COSTAM...

POWAZNIE ODPOWIADAC POWINNO SIE ZA SKUTKI, A NIE JAKES PROROCTWA URZEDASKIE...
      • who_cares Re: Po co komu bieżnik 09.09.15, 10:37
        Opony to małe miki , widziałeś stan ramy naczepy ?
        • kura_wuja Re: Po co komu bieżnik 10.09.15, 00:41
          Przeciez styropian tylko wozi.
      • waga170 Ciekawy czelowieku 09.09.15, 11:10
        POWAZNIE ODPOWIADAC POWINNO SIE ZA SKUTKI, A NIE JAKES PROROCTWA URZEDASKIE...

Czyli jak ktos chodzi po osiedlu i strzela w gore bez jakiegokolwiek skutku to trzeba poczekac az przejdzie do strzelania w poziomie a potem poczekac az kogos zastrzeli ze skutkiem i dopiero wtedy przypisac mu jakies "odpowiadanie"?
        Moze powinienes sie zaopatrzyc w jakas czapke do jazdy zanim ci leb kompletnie rozwieje?
        • bimota Re: Ciekawy czelowieku 09.09.15, 14:18
          WIEDZIALEM, ZE ZARAZ KTOS WYSKOCZY Z TAKIMI ABSURDALNYMI PRZYKLADAMI...
          • tbernard Re: Ciekawy czelowieku 10.09.15, 12:36
            bimota napisał:

> WIEDZIALEM, ZE ZARAZ KTOS WYSKOCZY Z TAKIMI ABSURDALNYMI PRZYKLADAMI...

Przykład pewnie w zamierzeniu był absurdalny jako odpowiedź na absurdy które jako pierwszy wyprodukowałeś. Chyba, że masz na myśli siebie i przewidziałeś, że po chwili natchnie Cię do produkowania bzdur.
      • toreon Re: Po co komu bieżnik 09.09.15, 11:57
        Jaka tam propaganda. Ja generalnie leję na programy typu 'uwaga pirat' itp gdzie chłopaki urządzają sobie wielokilometrowe wyścigi swoim superbem v6 po autostradzie A2 gdzie natknęli się na kogoś "grzejącego" 175 km/h aby - jak to mówi pełnym napięcia głosem lektor - 'czym prędzej ukrócić bardzo niebezpieczne zapędy kierowcy'. Pewnie że to bardziej spektakularne niż ślęczenie pół dnia przy ruchliwym przejściu dla pieszych w poblizu szkoły ale i tak dziwię się ze komuś chce się to regularnie oglądać.
        Tu chodzi trochę o coś innego. Taka naczepa może sobie i 10 lat jeździć bez najmniejszej szkody ale na gruncie podstawowej znajomości fizyki i rachunku prawdopodobieństwa trochę głupio na to liczyć. Dochodzi tez wątek firmy transportowej mającej to wszystko w głębokim poważaniu.
        BTW, z doświadczenia kojarzę, że przeglądy techniczne ciężarówek odbywają się na dość rygorystycznym poziomie. Czyżby tutaj było inaczej?
        • bimota Re: Po co komu bieżnik 09.09.15, 14:17
          GLOWNIE MIALEM NA MYSLI OPONY. O NACZEPIE SI ENIE WYPOWIADAM, BO ZDJECIA TO DLA MNIE ZA MALO BY OCENIAC RYZYKO...

A WLASCICIELA MOZNA ZROZUMIEC, SKORO TAKIE JEST PODEJSCIE, ZE ODPOWIEDZIALNOSC ZA WYPADEK JEST MALA...
          • who_cares Re: Po co komu bieżnik 09.09.15, 15:32
            Tak , gwałciciela też można zrozumieć skoro standardowym wyrokiem za gwałt w pomrocznej są trzy lata w zawieszeniu na pięć ...
            • bimota Re: Po co komu bieżnik 10.09.15, 12:51
              ZWLASZCZA JESLI GWALTEM NAZYWA SIE NP. NIEZAPLACENIE PROSTYTUTCE...
              • waga170 Mam uciekac? Moze do Syrii? 10.09.15, 18:50
                > ZWLASZCZA JESLI GWALTEM NAZYWA SIE NP. NIEZAPLACENIE PROSTYTUTCE...

Bo jeszcze nigdy nie zaplacilem prostytutce.

Jakbys uzyskal pelne wyksztalcenie (wlaczajac wizyte w burdelu na szesnaste urodziny) to bys wiedzial ze im sie placi z gory.
              • tbernard Re: Po co komu bieżnik 11.09.15, 14:32
                bimota napisał:

> ZWLASZCZA JESLI GWALTEM NAZYWA SIE NP. NIEZAPLACENIE PROSTYTUTCE...

Zdaje się, że tam obowiązuje zapłata z góry. Nie ma więc możliwości skorzystania z usług (wykluczamy więc przypadki, gdy na prywatnym gruncie mężczyzna spotyka się z kobietą i nie ma pojęcia, że ona sobie dorabia w najstarszym zawodzie i za obopólną zgodą dochodzi do zbliżenia) bez zapłaty za zgodą prostytutki. W takim przypadku jest to jak najbardziej gwałt.
                • bimota Re: Po co komu bieżnik 11.09.15, 18:23
                  TO JUZ NIE MOJA WINA, ZE WY WYKLUCZACIE JAKIES PRZYPADKI... ROZUMIEM, ZE ZNACIE WSZYSTKIE PROSTYTUTKI I ICH ZASADY...
                  • waga170 Re: Po co komu bieżnik 11.09.15, 21:43
                    Taka co daje dupy, potem chce pieniedzy a jak nie dostanie to mowi ze ja zgwalciles to nie prostytutka tylko zwykla ku....
                    • bimota Re: Po co komu bieżnik 12.09.15, 11:11
                      TO DLACZEGO Z LEPPERA SIE SMIALI GDY PYTAL JAK MOZNA ZGWALCIC PROSTYTUTKE ?
    • xvqqvx www.oponytanio.pl - dno i metr mułu; nie polecam 10.09.15, 18:37
      Nie polecam dennej firemki promującej się prymitywnym spamem - widocznie kretyni spamerzy, którzy nic nie wiedzą i nic nie umieją, to wszystko, na co ich stać, bo są beznadziejni i do niczego.
    • 2pone Re: Po co komu bieżnik 23.09.15, 21:01
      Masakra, kupa tirów jeździ z nie lepszymi oponami. Jak mi sie rozciekła chłodnica w niemczech, i czekalem pół na awaryjnym a pół na prawym pasie to na pustej drodze przy wyprzedzaniu widziałem jak 2 czy 3 zamiatało naczepami (tak, awarie oznaczyłem poprawnie). Dobrze że z hussar-pomoc.com mnie w miare szybko poskładali i mogłem się stamtad zwijac
      • waga170 No popatrz, tylko tylko... 23.09.15, 23:36
        ... i byloby jednego Darwina mniej. Mamy nadzieje i zyczymy otrzymania nagrody przy nastepnym rozdawaniu.
      • xvqqvx hussar-pomoc.com - dno i muł, nie polecam 23.09.15, 23:46
        Nie polecam dennej firemki promującej się prymitywnym spamem - widocznie kretyni spamerzy, którzy nic nie wiedzą i nic nie umieją, to wszystko, na co ich stać, bo są beznadziejni i do niczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka