Gość: W8 IP: 80.51.176.* 22.09.04, 10:35 SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY-tak w jednym z krajów UE reklamuje się obecna również w Polsce marka samochodów. Zgadnijcie-jaka to marka i jaki kraj... Myslę, że ze wskazaniem marki nie będzie problemu:P Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zygmunt Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:37 Napewno Ford Mondeo albo Renault Thalia . Link Zgłoś
Gość: esso Volvo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:41 ewentualnie Peugeot. Glupie marki dla glupiego klienta. Link Zgłoś
Gość: W8 Zapraszam do dalszego typowania... IP: 80.51.176.* 22.09.04, 10:42 Niestety nie jest to żaden z wymienionychy samochodów. Link Zgłoś
pfan Re: Volvo - 22.09.04, 14:20 Gość portalu: esso napisał(a): > ewentualnie Peugeot. Glupie marki dla glupiego klienta. od peugeota to sie odczep, w kazym innym wypadku poza tym ze "jestem bogaty" podalbym dełu, ale tu peewnie chodzi o SZKODE pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: AdM Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:43 Skoda w Czechach? Link Zgłoś
Gość: Andy Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:05 szewrolet ??? Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: 217.17.46.* 22.09.04, 11:12 Gość portalu: W8 napisał(a): > SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY Przypomina mi się dowcip: Biegnie zajączek przez las, spotyka ślimaka ślimak pyta zajączka - ty co tak szybko zasuwasz. - ślimak co ty nie słyszałeś na nasze łąki weszła Izba Skarbowa, - i co? - spierdalam bo się nie wytłumaczę (ja futro, żona futro, dzieci futro) ślimak przyśpieszył spotyka bociana - bocian pyta - ty ślimak co tak zapierdalasz? - Bocian co ty nie słyszałeś na nasze łąki weszła Izba Skarbowa, - i co? - spierdalam bo się nie wytłumaczę (ja domek, żona domek, dzieci domki) Bocian poleciał do Afryki spotyka pawiana - ty, bocian co ty tu robisz tak wcześnie? - spierdoliłem bo na nasze łąki weszła Izba Skarbowa ja się nie wytłumaczę (ja co roku wakacje za granicą, żona wakacje za granicą, dzieci wakacje za granicą - Ty bocian ,a gdzie to jest? - w Polsce Na to pawian - ty to kraj dla mnie: ja z gołą dupą, żona z gołą dupą, dzieci z gołą dupą!! Link Zgłoś
Gość: cajap Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: *.zpigichp.edu.pl 22.09.04, 14:11 Zdaje się, że chodzi o nową Octavię reklamowaną w ten sposób na Wyspach Brytyjskich... Link Zgłoś
wernes Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... 22.09.04, 14:17 Jaguar X-type - najwieksza porazka Jaguara. Trafilem ? Link Zgłoś
Gość: misiak Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: 213.76.161.* 22.09.04, 15:49 wnioskuję z twojego nicka, że to VW. Pytanie passat czy phaeton? Link Zgłoś
Gość: Radek Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: *.tu.ok.cox.net 22.09.04, 15:51 Kia - USA koledzy w pracy pomysla ze dostalem awans hahahahaha Link Zgłoś
Gość: W8 UJAWNIAM: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... IP: 80.51.176.* 22.09.04, 17:47 SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY jeśli kupisz Skodę Octavia II. To potwierdzenie tezy, ze Skoda ma najgłupsze reklamy i najbardziej debilne promocje. Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: UJAWNIAM: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:51 Gość portalu: W8 napisał(a): > SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY jeśli kupisz Skodę Octavia II. > > To potwierdzenie tezy, ze Skoda ma najgłupsze reklamy i najbardziej debilne > promocje. w jakim kraju? Link Zgłoś
pfan Re: UJAWNIAM: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY. 22.09.04, 23:53 hehe :) zgadlem :) co wygralem?? powiedz w jakim kraju pozdrawiam Link Zgłoś
caress Re: SĄSIEDZI POMYŚLĄ, ŻE JESTEŚ BOGATY... 22.09.04, 23:21 Szczyt prostactwa. Ale to dla Skody jest typowe... Link Zgłoś
Gość: biper Re: Czyli potwierdza sie ze auto kierowane dla Bu IP: *.crowley.pl 23.09.04, 12:43 tak czy srak octavia II to ładny samochód Link Zgłoś