Dodaj do ulubionych

Wiosna ze Skodą

IP: *.enternet.com.pl 15.04.02, 07:54
Wczoraj byłem u dilera. Kupiłem w promocyyjnej cenie świetny pokrowiec na
Fabię. Drelich jest naprawdę najlepszego sortu. I po co mi garaż - wieczorem
założę pokrowiec. Naprawdę, sama wygoda-zamki błyskawiczne działają prawie
bezszumnie, całość zabezpieczona jest maleńką kłódką szyfrową, a wię przy
okazji kolejne zabezpieczenie auta. Drobnym mankamenten jest fakt, że brak jest
dziurki na antenkę. Rewelacją jest walizeczka na pokrowiec - wygląda jak z
prawdziwej skóry, można wybrać dowolny kolor (nawet matalik). Ciekawym pomysłem
są szelki w zestawie- jest to wersja turystyczne - dopinasz szelki do
walizeczki, zakładasz na plecy i w Polske bracie, na wypoczynek!! Całość
jedynie 199,99 zł. - Rewelacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Wiosna z "<<" IP: 80.72.33.* 15.04.02, 09:00
      Eeee, to nic takiego. Widzisz u dealer'a Citroen'a do nabycia jest autetyczne,
      opatentowane, fabryczne zabezpieczenie anty-kradziezowe. Otoz do modeli z
      alufelgami proponowana jest linka o podwyzszonej wytrzymalosci do 750 kg. Linke
      te przekladasz przez szpary w czterech alufelgach i spinasz klodka (niestety
      trzeba samemu kupic w Castoramie, albo Obi, bo Citroen nie chce ponosic
      odpowiedzialnosci za zastosowana klodke). W zestawie dostalesz takze rekawiczki
      i mala karimate (w trakcie zakladania trzeba sie polozyc pod autem). Niestety
      zabezpieczenie pasuje jedynie do fabrycznych felg, ktore posiadaja wzmocniona
      konstrukcje zapobiegajaca zerwaniu linki. Zestaw oferowany jest w promocyjnej
      cenie PLN 999,99 a na dokladke mozesz dostac nakladke na znaczek firmowy
      Cytrynki z logo innej marki (sam sobie wybierasz!!!!) oraz litr plynu do
      spryskiwaczy. Niestety nie udalo mi sie tego nabyc, bo dealer nie przewidzial
      tak duzego zainteresowania ze strony nabycow. Powstala wiec kolejka spoleczna,
      do ktorej sie zapisalem, a przewidywany termin odbioru to druga dekada
      trzeciego trymestru pod koniec czwartego kwartalu.

Pozdr
      • Gość: jacc Re: Wiosna z fabią IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 11:49
        A ja na swoją fabię zamontowałem skrzynki z kwiatami
        oczywiście oryginalne na podzespołach VW w wersji super comfort
        z bezpieczną ziemią
        jak wiosna to wiosna
        Nie muszę teraz jeździć na działkę
        i paliwo zaoszczędzę i opony
        Zainstalowałem też instalację nawadniającą
        zasilaną wodą zbierającą się w bagażniku

polecam
    • zgred-j Re: Wiosna ze Skodą 15.04.02, 14:33
      Wiecie co... to na prawdę nic. W moim ASO Mercedesa podczas przeglądów
      okresowych w ramach identyfikacji z marką każdy użytkownik może zażyczyć sobie
      przystawienia pieczątki z logo Merca na dowolnej części ciała. Zainstalowali
      nawet przepierzenie dla bardziej "wyzwolonych". Tusz jest fluroscencyjny i
      widac go jedynie po ciemku i przy odpowiednim oświetleniu. Co prawda ulega
      zmyciu, ale słyszałem, że wytrzymuje nawet dwa tygodnie. Jak wpadłem w sobotę
      do Ground Zero, żeby wyrwać jakąś nastolatkę to dojrzałem conajmniej dwóch
      facetów i... (cit) babeczkę z takim stemplem. Co promocja to promocja.

Czołgiem
    • Gość: Władek taaa, a pokrowców na łeb nie było? wiesz, takie z IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.04.02, 14:51
      dziurkami na oczy i na uszy, ale na dziób juz nie (lepiej sie nie odzywaj)
    • Gość: pokrow Re: Wiosna ze Skodą IP: 62.148.83.* 15.04.02, 15:15
      Gość portalu: Tomik napisał(a):

> Wczoraj byłem u dilera. Kupiłem w promocyyjnej cenie świetny pokrowiec na
      > Fabię. Drelich jest naprawdę najlepszego sortu. I po co mi garaż - wieczorem
      > założę pokrowiec. Naprawdę, sama wygoda-zamki błyskawiczne działają prawie
      > bezszumnie, całość zabezpieczona jest maleńką kłódką szyfrową, a wię przy
      > okazji kolejne zabezpieczenie auta. Drobnym mankamenten jest fakt, że brak jest
      >
      > dziurki na antenkę. Rewelacją jest walizeczka na pokrowiec - wygląda jak z
      > prawdziwej skóry, można wybrać dowolny kolor (nawet matalik). Ciekawym pomysłem
      >
      > są szelki w zestawie- jest to wersja turystyczne - dopinasz szelki do
      > walizeczki, zakładasz na plecy i w Polske bracie, na wypoczynek!! Całość
      > jedynie 199,99 zł. - Rewelacja.

wczoraj kupiłem sobie śpiwór alpinusa w dodatku z dziurka na antenę więc można
      oglądać tv. rewelka.po co mi dom.

• Gość: atomski Re: Wiosna ze Skodą IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:46
        w moim dziurka na antenkę jest fajniejsza
        • Gość: Sven Re: Wiosna ze Skodą IP: 217.153.10.* 16.04.02, 14:39
          Eeee tam. Ja kupujac swojego opla otrzymalem za niewielka
          doplata przepiekny gobelin z wizerunkiem polkobiety-polryby,
          nalewajacej wode z dzbana do jeziorka. Przy zapalonej lampce
          wewnatrz mam w aucie naprawde przytulny klimat. Pozdr.
    • Gość: Tomik Nowe szaleństwa w Skodzie!!! IP: *.enternet.com.pl 16.04.02, 14:41
      Nie modę odżałować, że kupiłem moją Fabie trzy miesiące tamu. Wtedy dostałem
      tylko szampana i breloczek do kluczyków (całkiem gustowny). Teraz to jest po
      prostu bajka:w cenie dają ci bukiet czerwonych róż,płaszcz ortalionowy (ponoć
      orginalny włoski wzór)i gratis pierwszą ratę na zakyp meblościanki produkcji
      zakładów drzewnych w Mlada Boleslav. Szwagier mówił mi, ze jak odbierał pare
      dni temu Fabie grali mu jeszcze hymn, ale chyba zalewał, bo jak zapytałem
      polski czy czechoslowacki to zrobił głupią minę (choć właściwie zawsze ma taką
      debilowatą). Chciał pewnie żebym bardziej mu zazdrościł. Pozdrawiam!!!
      • Gość: leon Re: Nowe szaleństwa w Skodzie!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 14:44
        No z tym hymnem to chyba przesada.
        • quak Re: Nowe szaleństwa w Skodzie!!! 16.04.02, 15:36
          Ja po prostu zostawiam kapelusz na przednim siedzeniu.
      • Gość: Bulli Re: Nowe szaleństwa w Skodzie!!! IP: *.enternet.com.pl 17.04.02, 07:52
        Ja myśle,że Skoda nie spocznie na laurach. To z pewnością najdynamiczniej
        rozwijająca się firma w Europie. W takim tempie w 2005 r. będzie liderem branży
        motoryzacyjnej, o ile VW nie bedzie za bardzo jej bruździł. Już w II połowoe
        roku do Fabii mają dodawać gratis kratę piwa z browaru w Bańskiej Bystrzycy, a
        dla kupujacych wersję kombi i sedan dwie kraty. I trzeba dać odpór kąśliwym
        uwagom, że to po to by się nachlać, by nie myśleć jaką głupotę się właśnie
        zrobiło.Bo ludzka złośliwość nie zna granic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka