bimota 26.07.16, 20:48 Po zimie zostaje piach na ulicach. Samochody rozjezdzaja ten piach i on po jakims czasie znika. No wiec gdzie on znika ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
who_cares Re: Znikajacy piach 26.07.16, 21:06 Może go turyści wywożą jak z Sardynii ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Znikajacy piach 26.07.16, 22:42 Część spływa do kanalizacji w trakcie odwilży. Część spływa do kanalizacji w trakcie deszczu. Resztę wiosną ludzie w jaskrawych kamizelkach zbierają na kupki wzdłuż krawężnika. Nigdy takich nie widziałeś? Szaroczarne. Bogiem a prawdą, nie wiem, co się potem z tymi kupkami dzieje, domyślam się, że zgarniają je do samochodu, który często obok tych jaskrawo ubranych ludzi widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Znikajacy piach 27.07.16, 10:23 I AKURAT TA CZESC, KTORA JEST ROZJEZDZANA OPONAMI, RESZTA JUZ NIE ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Znikajacy piach 27.07.16, 09:20 Rowniez w Twoich plucach, plucach dzieci i doroslych. Kraj bez kombajnow szczotkowych i polewaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Znikajacy piach 27.07.16, 12:30 przykro mi za opóźniony kraj twojej emigracji ja u siebie od kilkunastu lat wiosną widuję pracujące polewaczki, szczotki i inne czyscidla musisz być bardzso sfrustrowany Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Znikajacy piach 27.07.16, 12:38 A PIACH ZALEGA OD STYCZNIA, PRZYNAJMNIEJ TEN NIEROZJEZDZONY. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Znikajacy piach 27.07.16, 12:48 Ty, kolpik124, chorujesz na slepote na wlasne zyczenie polaczona z urojeniami obrazonej dumy krajowca, gdy mu Ojczyzne krytykuja. Ja obserwuje FAKTY. A bimota rowniez stwierdza FAKT, ze piach lezy od stycznia. Wiec, kolpik124, zyjesz we wlasnych ciasnych wyobrazeniach, pomalowanych na rozowo. Jednym z najbardziej zanieczyszonych pylem miast jest np. Wroclaw, czego Ty nie wiesz. Dopiero ostatnio miasto zakupilo polewaczki w odpowiedniej liczbie. Noooo, kolpik124, skomentuj cos "inteligentnie" z uzyciem kilku typowych prymitywow o emigracyjnych kompleksach interlokutora. Bede miec nastepny ubaw. Albo - po prostu odstosunkuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Znikajacy piach 27.07.16, 13:00 twój codzienny ubaw polega na codziennym stężeniu, że znowu coś ci w życiu nie wyszło na pocieszenie zostawiam ci możliwość ostatniego wpisu, tego nie mozesz odpuscic Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Znikajacy piach 27.07.16, 13:09 Gledzisz jak stara baba, zamiast odniesc sie do faktow. Profilaktycznie zatem - odstosunkuj sie, bo i tak nie masz zadnych szans na zaistnienie z jakims inteligentnym komentarzem, co zreszta, juz pokazales kilkakrotnie. I nie przejmuj sie moim "stezeniem", bo sie z wysilku pos.... PS Jestes owocem tego zdarzenia z wozeczkiem, ze tak to milo wspominasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Znikajacy piach 27.07.16, 13:25 Ja się odniosę do faktu i to z Wrocławia dzisiaj. Jadąc do pracy około godziny 8.00 na Strzegomskiej na odcinku jednojezdniowym wlókł się taki kombajn ze szczotkami i miał za sobą niemiłosierny ogon, bo wyprzedzić w takich godzinach nie było fizycznej możliwości. Czy osoby odpowiedzialne za zarządzanie nie potrafią tak uciążliwych dla użytkowników robót urządzić w godzinach o nieco mniejszym natężeniu ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś