Dodaj do ulubionych

Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę !

IP: 195.177.196.* 03.10.04, 16:37
Mam problem z dziwnie zachowującą się sąsiadką. Kobieta niby normalna -
blondynka, szczupła, średniego wzrostu, nawet może i niebrzydka, choć
moralności to za grosz nie ma, bo studentka - a wiadomo, co na tych studiach
się dzieje. Ale zawsze jak podjeżdżam, swoją śkodą Fabią sedan z silnikiem
1,2 htp, możliwie blisko klatki schodowej, w której mieszkam (i ona niestety
też) to wygląda przez okno i pokazuje mi środkowy palec uniesiony do góry.
Oczywiście na osiedlowym parkingu nie parkuję bo mogą zarysować mi lakier w
mojej Fabce, a poza tym lepiej się czuję jak Fabka jest blisko mnie. Więc
wyobraźcie sobie, że kiedy zimą zapalam a następnie rozgrzewam swoją Fabkę to
ona czasem otwiera okno znajdujące się bezpośrednio nad moim autem (mieszka
na parterze) i wykrzykuje brzydkie słownictwo. A ja nie rozumiem o co jej
chodzi – przecież to normalne, że muszę wyjechać przed 4 rano bo nie zdążę na
czas do pracy w swojej kopalni. A auto rozgrzewam nie dłużej niż 10 do 15
minut więc nic złego się nie dzieje.
Jak myślicie – o co jej chodzi – czy coś jej się nie podoba w moim ubiorze
czy zachowaniu? A może to jakiś rodzaj młodzieżowego flirtu? Napiszcie, co
powinienem zrobić w tej sytuacji, bo już zaczął się rok szkolny i zbliża się
zima.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:11
      Jak chcesz zaistnieć na szerszym forum to wejdź nago , przykryty płaszczem, do
      hieprmarketu i rozchyl płaszcza poły w galerii. Będzie śmiechu co nie miara.
    • Gość: malutki Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: 194.146.120.* 03.10.04, 17:19
      Mam takie pytanie. W jakim celu napisałeś swoją wiadomość? Jest co najwyżej
      żenująca. Uważam, że jak się nie ma o czym pisać, to lepiej nie pisać niż taką
      żenadę
    • Gość: Pete DO TEGO DEBILA ZAKOMPLEKSIONEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:18
      Są 2 wyjścia:
      1. Idź wyrąb swoją starą. Moze Ci uchyli szpary, tylko niech umyje wcześniej.
      2. Zwal sobie gruche i tryśnij w twarz - przyniesie ulgę.
      3. Pierdolnij się głową 3 razy w ściane.
    • Gość: Giorgio Fabiondo Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: 217.116.101.* 03.10.04, 22:40
      Mialem takich wlasnie 'sasiadow' :-)
      Zapomniales o jednym; oni parkuja czesto tylem (a wiadomo jak z umiejetnosciami
      manewrowymi w polsce). A rano, rzeczywiscie rozgrzewaja nie mniej niz 10 minut,
      smroda i halasuja az milo.
      Teraz juz mi nikt nie smorodzi....uff
    • Gość: Daniel Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:15
      Może nie podoba się Jej dizajn kołpaków twojej "super" Fabki? A może chciałaby
      się położyć na tygrysach jakie masz na swoich sportowych fotelach? He,he,he.
    • remo29 Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! 04.10.04, 09:47
      [...]
      > ona czasem otwiera okno znajdujące się bezpośrednio nad moim autem (mieszka
      > na parterze) i wykrzykuje brzydkie słownictwo.

Może to Chylińska? Zgol wąsy. Jak nie będziesz podobny do Krawczyka, to cię zostawi w spokoju.
    • Gość: PITTT Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: 62.148.84.* 04.10.04, 10:42
      Teżbym się denerwował...Kto tak nowe auto rozgrzewa w zimie??????
      Jeszcze "Tylko 10-15 minut" !! Co ty na śniadanie idziesz czy bułki w
      samochodzie zajadasz??
      Wszystkie nowe samochody nawet w zimie mogą zaraz po odpaleniu ruszać bez
      szkody dla silnika trzeba tylko pamiętać co by jechać spokojnie i nie kręcić za
      bardzo silnika a takie stanie w miejscu bardziej niszczy motor niż spokojna
      jazda zaraz po odpaleniu silnika.
      • Gość: ji No i mamy pierwszego... IP: 62.29.248.* 04.10.04, 18:06
        ...co to lyknal :-)
    • Gość: kficol Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 13:55
      Młoda laska leci na extra brykę - Fabia to w koncu nie byle co - ot i cała
      tajemnica!
      ;)
      • Gość: Michal Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.fornfyndet.se 04.10.04, 15:55
        Bronku,
        sluchaj uwaznie,codziennie zapalacjac swoja ukochana Ciocie Fabie pod oknem
        dziewczyny , wystapilo lekkie zadurzenie w Tobie gazami cioci fabki.
        dziewczyna juz wytrzymac nie moze i sugeruje Tobie swoim uniesionym palcem co
        masz zrobic.Chyba sie orientujesz co to znaczy uniesiony palec u mezczyzny.
        Nic nie pozostaje jak nastepnego dnia kupisz piekne kwiatki i po zapaleniu
        Cioci zostaw ja i skocz do tej sasiadki i zanies najpierw kwiatki,
        jak nie wylecisz na bruk do cioci fabki,
        to moze cos sie zawiaze sprobuj?
        Pzdr.Michal
    • Gość: Dido Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:25
      A trzasnij cholerze akumulatorem w okno
    • Gość: 126p Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: 213.155.191.* 04.10.04, 20:40
      te Bronek a moze ona pokazuje ci jak se głęboko wsadza na widok twojej FABKI
    • Gość: vega Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.lublin.mm.pl 04.10.04, 21:41
      Bronek tutaj tez jestes ty kretynie!
    • Gość: górnik Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:58
      Bronek! Z Białegostoku do kopalni? Rzeczywiście musisz wstawać wcześnie.
    • Gość: adolf Re: Problem z SĄSIADKĄ - prośba o radę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:36
      Moze powinienes zasadzic kwiatki na dachu skody zeby miala ladniejszy widok :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka