Dodaj do ulubionych

Astra II w USA

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 16:25
A więc mam pytanie, będąc w USA widziałem Astre II. Jest to fakt 100%
stwierdzony i prawdziwy. Byłem w szoku bo przecież tego sie tam nie
exportuje. Auto mialo rejestracje z USA, tylko nie pamiętam z jakiego
stanu... aha było to w Północnej Karolinie. Czy ktoś mnie uświadomi co sie
stało że to auto sie tam zjawiło?
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca tematu Re: Astra II w USA IP: 81.190.171.* 23.10.04, 16:35
      przyjechało z Meksyku albo Brazylii :-)
      pozdr
    • Gość: TO JA Re: Astra II w USA IP: *.lax1-4.28.143.27.lax1.dsl-verizon.net 23.10.04, 16:35
      Z tego co wiem, kazdy obywatel USA ma prawo sprowadzic dla wlasnego uzytku
      jeden samochod (raz w zyciu) na wlasny uzytek i ten samochod nie musi spelniac
      norm i standardow DOT i EPA. Zazwyczaj sa to samochody bardziej egzotyczne niz
      Opel.
      • Gość: frax1 Re: Astra II w USA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 16:57
        Skoro tak jest to rozikłała się ma zagadka :) Ale ona była "fancy" miała
        xenony ;)
        Pozdro
    • Gość: fazi_ze_sztazi a Maluszek W Chicago ??? IP: *.client.comcast.net 23.10.04, 19:20
      jest w chicago sprzedawca samochodow z nastawieniem na polonie i sprowadzil
      chyba 2 maluchy. jeden jest nawet zarejestrowany i jezdzi po drogach chicago.
      kiedys mnie minal w drodze do pracy. mialem niezly ubaw. i dobry humor na caly
      dzien.
      pzdr.
      p.s. slyszalem tez o polonezie w Philadelphia ale sam go na oczy nie widzialem
      • Gość: drpawelek Re: a Maluszek W Chicago ??? IP: *.net.nih.gov 23.10.04, 19:42
        W Chicago przed pseudoekskluzywna restauracj Lutnia (bywala tam nawet sama
        Jolanta) widywalem kiedys pieknie odnowiona Warszawe M20 w kolorze bialym. Na
        amerykanskich tablicach widzialem tez nowe Alfa Romeo Spider.

W Waszyngtonie zas spotyka sie stosunkowo sporo samochodow "egzotycznych"-
        zwykle na dyplomatycznych numerach. Ostatnio widzialem Xantie i Citroena XM na
        niemieckich tablicach. W moim budynku czasami parkuje Toyota Carina E. W
        okolicy ktos jezdzi Renalt Espace, Mercedesem A i Audi A3. Widzialem tez
        Peugeota 106 na tablicach meksykanskich. Czesciej mozna jednak spotkac Ferrari
        albo Lamborghini.

• Gość: fazi_ze_sztazi sharan z meksyku IP: *.client.comcast.net 23.10.04, 22:42
          widzialem latem pod Six Flags Sharana na blachach z meksyku.tak sie wyroznial
          na parkingu z tlumu ze dostrzeglem go z 300 stop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka