hukers 01.10.20, 14:48 Wyskoczyła mi reklama Panamery, myślę sobie, wejdę. Konfigurator, kolor, kolor na życzenie, cena... No właśnie, kto zgadnie ile taki zbytek kosztuje? ( z naciskiem na zgadnie). Dla zwycięzcy talon na ...... . ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Kolor Panamery 01.10.20, 14:50 Jeśli kolega sobie kupił używana za 350 tyś to znaczy że nie mam co sprawdzać. I tak mnie nie stać. Ale zgaduje że jakąś bieda wersja od 500 tyś Ale auto mi się akurat podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Kolor Panamery 01.10.20, 14:59 Chyba niezbyt dokładnie się wyraziłem. Chodziło mi o cenę koloru na życzenie w Panamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kolor Panamery 01.10.20, 15:15 Aaaaaaaaaaaaaa Faktycznie nie zrozumiałem Biorąc pod uwagę że bardzo drogi lakier na taka bryke to pewnie ze 3000 pln w hurcie (nietypowy lakier, sam materiał, na owiewke motocyklowa kosztował 700) to bez kozery powiem 26 tys Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Kolor Panamery 02.10.20, 07:40 hukers napisał: > Chyba niezbyt dokładnie się wyraziłem. Chodziło mi o cenę koloru na życzenie w > Panamerze. Oj.... dążysz bardzo niebezpieczny temat. A co do pytania to przypuszczam, że okolice 30k Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Kolor Panamery 01.10.20, 15:39 Zwykły z 10, Lepszy z 20 Ceramika z 50 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Kolor Panamery 01.10.20, 15:50 Jakie tam ceramiki. Chodzi o zwykły lakier, tylko, że kolor na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kolor Panamery 01.10.20, 15:54 Kolor na życzenie w sensie że mam bombelka i chciałbym porsche w kolorze zawartości jego pieluchy? Wysyłam pieluche a oni dobieraja? To i 100 tyś za mało Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Kolor Panamery 01.10.20, 16:00 Powiem tak - aż zerknąłem z ciekawości i chciałbym skomentować: O kurwa! Inna sprawa, że kolory "z palety" są dość normalnie wycenione, tylko ten na życzenie "trochę lepiej". Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kolor Panamery 01.10.20, 16:11 Aż musiałem zajrzeć. No polecę Misiaczkiem ale mój nowy nabytek oferuje osiągi na poziomie podstawowej panamery i kosztował mniej niż specjalny lakier:D Chyba się napije z tej okazji Po pracy oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
hotelarz.giuseppe Re: Kolor Panamery 01.10.20, 16:39 za dużo :) czyli ile Hukersie? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kolor Panamery 01.10.20, 17:54 Masz za to wypasiona dacie Sandero Z klima I polakierowaną! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kolor Panamery 01.10.20, 18:10 A u Tesli to $1k bo "darmowe" to tylko biale. Kiedys byly biale i czarne a teraz czarny juz kosztuje.. no i jeszcze sa kola....u Tesli to brzydkie wliczone ale mniej brzydkie to $1500. Podobnie jak w samolotach.... Bilet to jedno a jak chcesz zabrac bagaz to plac i jak chcesz siedziec to tez a jeszcze wygnie to wiecej.. Nauczyli sie jak pokazywac ze rzeczy sie teoretycznie sprzedaje za rozsadna cene ale rzczywista cena jest inna.. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kolor Panamery 01.10.20, 18:12 Nie specjalny tylko na życzenie Wysyłasz próbkę a oni dobieraja - np do koloru wąsów Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kolor Panamery 01.10.20, 18:16 Eh o takim mowisz..... Paietam ze 911 dawalo opcje za $97k .... "mniej" wiecej drugie tyle co kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kolor Panamery 01.10.20, 18:19 Znalazlem... carbuzz.com/news/you-won-t-believe-this-97-000-porsche-paint-to-sample-color Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kolor Panamery 01.10.20, 18:14 A to m in dlatego ze oklejenie filia kosztuje ok $3.5- 4k Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Kolor Panamery 01.10.20, 18:15 No dobra, bo się Trypel wygadał. Nie ma zwycięzcy, z talonu ja skorzystam w wolnej chwili, a cena koloru na życzenie w Panamerze to: www.otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-sedan-wersja-tipo-czerwony-amore-2020-ID6DkNj2.html#74f4fcb031 Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Kolor Panamery 02.10.20, 07:44 Wychodzi na to, że warto być pedałem. Nie pedała taka opcja nie zainteresuje (pewnie nawet o kolor auta w ogóle nie zapyta - jak tu z innym facetem o kolorach rozmawiać) a skoro kolor za 45k i opcja ukierunkowana, tzn. że takiego pedała na to stać. To może to wszystkie "Ty pedale", itd... to z zazdrości wynikają? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Kolor Panamery 01.10.20, 19:27 Fajna ta Panamera. Zauważyliście, że z porszawek to całkiem sporo tego modelu właśnie widać u nas na drogach? Też wlazłem w konfigurator z ciekawości. No skoro bryka w bieda wersji (ha, ale bieda) ze standardowym lakierem (biały/czarny) kosztuje 428 tysi, to np. cena za „metalik” typu 6 koła z hakiem nie dziwi wcale. Lakier specjalny, cokolwiek to jest, za 18 tysi też nie specjalnie. A „na życzenie”, cóż, chyba producenci opli, fałwyjów, renufek itp. chyba w ogóle nie oferują takiej opcji. Sie chce, ma sie kase, panie, sie kupuje. Ciekawe, czy na „zewnętrzu” auta jest gdzieś napisane, że to lakier na życzenie - bo jak nie, to skąd sąsiad będzie wiedział, że dałem 50 tysi za sam kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kolor Panamery 01.10.20, 21:17 Kurna a co to tak wlasciwie jest ta Panamera? Poza tym ze to ani ladne ani to auto ani SUV.. Takie naciagniete Porsche? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Kolor Panamery 01.10.20, 21:24 > Poza tym ze to ani ladne ani to auto ani SUV.. Takie naciagniete Porsche? To jest twoja opinia. Mnie się podoba, i chyba wielu kupującym. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Kolor Panamery 01.10.20, 23:56 nousecomplaining napisał(a): > Ciekawe, czy na „zewnętrzu” auta jest gdzieś na > pisane, że to lakier na życzenie - bo jak nie, to skąd sąsiad będzie wiedział, > że dałem 50 tysi za sam kolor? Napisane nie jest, ale wydaje mi się, że to widać. Kupowaliśmy z kumplem A5 jakiś czas temu i on wymyślił, że weźmie kolor premium. Doplata12 tys pln. Jakiś Grey, odmiana szarości , hooj wie co. Na początku pomyślałem, że kumplowi się coś pojebało, ale potem jak zobaczyłem brykę na żywo, to samochod jedyny w swoim rodzaju. Jak nie jedyny w Polsce to na pewno jedyny w prawie milionowym mieście. Wygląd to raz, ale ostatnio wystawil go na otoszroto. Cena taka, że po odliczeniu vatu i dochodoego zarobił na nim przez 3,5 roku 8 tys. Sprzedał w 5 dniu, nic nie opuszczał nic nie negocjował, bryka poszła od ręki. Czy to kwestia koloru, nie wiadomo, ale wydaje mi się, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Kolor Panamery 01.10.20, 19:39 10k euro to generalnie duzo ale nie az tak duzo jesli brac pod uwage cene fury Ale widze ze maja mamba green w standardzie to bym na kolorze zaoszczedzil Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Kolor Panamery 02.10.20, 07:39 Tak tylko ostrzegam, że nadając postom taki temat narażasz sie Klemensowi. Żeby nie było, że nie wiedziałeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: Kolor Panamery 02.10.20, 20:37 Pewnie z pińcet złoty, kawalerze Bierę dwa Odpowiedz Link Zgłoś