x49xx 08.10.21, 19:44 Uważam, że wykropkowanie tytułu wątku to nie jest dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toreon Re: Do moderatora 08.10.21, 19:53 Dużo lepszym pomysłem byłoby wykropkowanie tego Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Do moderatora 20.10.21, 21:21 Zdążyłam przeczytać wpis Engina w innym wątku, zanim go usunąłeś, niemniej nie ja na niego doniosłam, pozdrawiam i dziękuję. Dla zdrowotności dodam go do niewidocznych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 20.10.21, 21:32 Babo durna - jak zakładasz wątek, który nie jest w temacie, to oznacz go "OT", tego wymaga regulamin. Dwie prywaty, które powinnaś była załatwić "innymi kanałami", a srasz nam tutaj off-topami zamiast tego. Bardzo nieładnie. To jak nasrać komuś na wycieraczkę, zadzwonić do drzwi i poprosić o papier (mniej-więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 20.10.21, 22:02 Gdyby nie dotarło do durnej baby, to masz tu poniżej podkreślone wątki Off-Topic, których tak nie oznaczyłaś, a które założyłaś babo durna na Auto-Moto w ostatnim tylko czasie: Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Do moderatora 20.10.21, 22:25 Zastanawiam się, które określenie ładniejsze: debilka, czy durna baba, pozdrawiam, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 20.10.21, 22:36 x49xx napisała: > Zastanawiam się, które określenie ładniejsze: debilka, czy durna baba, pozdrawi > am, dobranoc. Chyba jednak durna baba. Debilizm to już upośledzenie w stopniu lekkim, durnotę da się odpowiednimi zabiegami edukacyjnymi czasami wyrównać, debilizmu nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 20.10.21, 22:48 A tak na marginesie rozważań "upośledzona, czy po prostu głupia" - trzeba mieć niezły tupet, żeby po nasraniu na wycieraczkę reklamować jakość dostarczanego papieru toaletowego. Ani słowa przeprosin za podcieranie sobie dupy regulaminem (wielokrotne - jak widać na załączonym obrazku). Ani słowa autokrytyki. Typowa PiS-owska retoryka ... "oni biją naszych", "Tusk winien"... no kurwa wszyscy, tylko nie ja, ociężała intelektualnie Grażynka, która "nie umie" w regulamin forum i ma to głęboko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Do moderatora 21.10.21, 09:05 Nieładnie tak się do kobiety zwracać. Grzeczniej trzeba. Zresztą znajdzie sobie partnera i pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 21.10.21, 10:20 hukers napisał: > Nieładnie tak się do kobiety zwracać. Grzeczniej trzeba. Nie negocjuję z proszącymi o papier toaletowy po nasraniu na wycieraczkę. Jest szansa, że niegrzeczny ton zasugeruje w końcu chamowi, żeby wyjął słomę z butów i zaczął respektować regulamin, skoro od innych wymaga tego samego. > Zresztą znajdzie sobie partnera i pójdzie. I krzyżyk na drogę. (albo nawet to, czego niedawno życzyłem tu niektórym - kończyło się kotwicą;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Do moderatora 21.10.21, 10:23 Jestem coraz bardziej przekonany że to wcielenie Miśka Podobna upierdliowsc Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 21.10.21, 11:03 trypel napisał: > Jestem coraz bardziej przekonany że to wcielenie Miśka > Podobna upierdliowsc "To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty cycki sobie, cyganie, przyprawiasz?" Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Do moderatora 21.10.21, 11:22 Do onanizowania sie odpowiedziami innych bez różnicy Ale baba jest tak wybitnie irytująca jak misiek Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Re: Do moderatora 21.10.21, 13:13 trypel napisał: > Ale baba jest tak wybitnie irytująca jak misiek Skąd przypuszczenie, że misiaczek jest płci męskiej? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Do moderatora 21.10.21, 13:56 simr1979 napisał: > trypel napisał: > > > > Ale baba jest tak wybitnie irytująca jak misiek > > Skąd przypuszczenie, że misiaczek jest płci męskiej? ;-) Misiaczek to to nie jest, bo używa poprawnej polszczyzny i nie nagania na głosowanie na pisowskich bolszewików, ale nie jest to też zaciąg z emama przytargany przez bywalca, bo na tamtym forum nie ma ani jednego jej posta. Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Re: Do moderatora 21.10.21, 14:14 schweppes1 napisał: > Misiaczek to to nie jest, bo używa poprawnej polszczyzny IMHO misiaczek jest tu niedoszacowany - on ma wiele różnych tożsamości. > i nie nagania na głosowanie na pisowskich bolszewików, Taki widać ma dżob, a teraz może jest na dłuższym urlopie? I uprawia prywatę jako xxcośtam? Proszę pamiętać - Kubuś Puchatek w oryginale była kobietą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Do moderatora 21.10.21, 16:39 Już wam wyjaśniłam kiedyś, kim jestem i skąd przybyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Do moderatora 24.10.21, 22:13 Kiedyś prosiłam forumowiczów o wyjaśnienie mi, kim jest Misiek. Nie masz racji, posądzając mnie o to, że ja nim jestem. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 24.10.21, 22:46 x49xx napisała: > Kiedyś prosiłam forumowiczów o wyjaśnienie mi, kim jest Misiek. Nie masz racji, > posądzając mnie o to, że ja nim jestem. Dobranoc Dyżurny pisowiec tego forum. Właściciel niepsującego się VW Polo (z palącą się kontrolką "Check Engine"), które wziął był i kilka lat temu dorżnął Lepszym Powerem Grażynko (w skrócie LPG). Mieszka gdzieś na pograniczu Małopolski i Śląska w domu jednorodzinnym. Kocha wolne przestrzenie, jazdę Polo i palenie w piecu odpadami niebezpiecznymi. Podobno absolwent dziennikarstwa. Ja skracam zazwyczaj do "pizda futrzasta". Oryginalny nick, "misiaczek1281" sugeruje, że urodził się gdzieś na początku Stanu Wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
car_fox Re: Do moderatora 25.10.21, 00:16 No Misio nie rozroznia dziennikarstwa od donosicielstwa i pieprzenia farmazonow i dlatego siebie tak nazywa. Skonczyl co najwyzej Policealne Studium Ochrony Srodowiska czyli tzw PSOS. Na codzien jest koscielnym w lokalnej parafii Ja skracam zazwyczaj do "pizda futrzasta". O to wyjasnia wszystko.. Teraz nauczycielka wywali golarki... Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Do moderatora 21.10.21, 13:05 Dzięki, Hukersie, że to zauważyłeś, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: Do moderatora 21.10.21, 14:12 >Nieładnie tak się do kobiety zwracać. Grzeczniej trzeba.< Każda kobieta wymaga łagodnego traktowania i grzeczności. Z tą różnicą, że x49xx nie wiadomo o co chodzi na tym typowo męskim forum. Pląta się jak smród z dziurawego tłumika po całości materiału, udaje naiwną idiotkę, czego szuka...? Jej wiedza w temacie motoryzacji żadna, samochód dla niej to brum...brum itd. Pytam, czego dusza pragnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: Do moderatora 21.10.21, 14:14 Jeśli szuka przyjaźni to są przecież fora towarzyskie i tam można milić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Do moderatora 21.10.21, 18:36 Raczej kochanka co sie na samochodach zna :) Odpowiedz Link Zgłoś