x4x9x 02.02.22, 19:15 Witam, odblokowałam wszystkich, i tak nie mam czasu i nastroju, by tu siedzieć i pisać. Koronawirus daje wszystkim popalić, ale nie będę się żalić, pozdrawiam Twoi nieprzyjaciele brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzek Re: Informacja 02.02.22, 19:46 Wszystkim to nie raczej nie, tylko niektórym i to sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: Informacja 03.02.22, 06:18 Chodzilo mi o jego wpływ na nasze życie: strach przed zarażeniem, ograniczenie kontaktu z bliskimi, obostrzenia. Wpływ izolacji i zdalnej pracy, nauki na nasze zdrowie psychiczne. Dotyczy to nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Informacja 02.02.22, 19:57 > Witam, odblokowałam wszystkich Ojej, dziękuję, wreszcie mogę spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Informacja 02.02.22, 20:26 Czyli znow prosisz aby ci odpisywac to co myslimy? To jeszcze sie ta korona przejmujesz? Uwazam ze zawod naczyciela jest jak zawod lekarza czy strazaka - to sluzba. I jak tacy odmawiaja pracy czy wykonywani obowiazkow ktore wymgaja bezposredniej stycznosci z ludzmi to nalezy ich wywalac z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Informacja 03.02.22, 06:36 spox, pisanie na tym forum nie jest problemem, ale no coz - tu jest jak jest. pouczanie nic nie daje i dobrze. trzymaj sie "danusiu" Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Informacja 03.02.22, 12:24 I to jest Danuśka twój błąd...powinnaś się puścić dla zdrowotności...wszelkie napięcie by z ciebie zeszło i życie by jasnych barw nabrało 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Informacja 03.02.22, 13:02 zolza670 napisała: > I to jest Danuśka twój błąd...powinnaś się puścić dla zdrowotności...wszelkie n > apięcie by z ciebie zeszło i życie by jasnych barw nabrało 🙂 Napięcie by zeszło, gdyby ruchacz był ogarnięty. I Danuśka też. W innym przypadku napięcie wręcz mogłyby wzrosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: Informacja 03.02.22, 14:41 Byłoby miło, gdybyś nie rozmawiał o mnie o zolzą. Niemniej skoro musisz, to nie mogę Ci zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Informacja 03.02.22, 18:05 Odczuwam wewnętrzną ulgę i radość, bo wiem jak bliski bylem dodania mnie do niewidocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: Informacja 03.02.22, 18:25 Owszem, ale nie miałam czasu, by to zrobić. Niemniej uważaj na słowa, bo możesz tam wylądować. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Informacja 03.02.22, 19:21 Nie martw się...dziś cię Danuśka doda do niewidocznych...a jak już jej adoratorów na forum braknie to przywróci do widocznych 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Informacja 03.02.22, 10:17 x4x9x napisała: > Witam, odblokowałam wszystkich Powiedzieć, że to wspaniała informacja, to jak nic nie powiedzieć. Tak czy inaczej, zdrówka, w czasach zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: Informacja 03.02.22, 13:01 Z tego forum były tylko 3 osoby zablokowane. Dzięki, wzajemnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: Informacja 03.02.22, 14:09 Choroba jest źródłem klęski i cierpienia, ale dopiero gdy śmierć zagląda w oczy dostrzega się własną głupotę i brak tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś