bywalec.hoteli 15.05.22, 21:34 Wisla spada do kolejnej ligi. gratulacje dla Lecha, radosc w Poznaniu i zarazem szok! Myślałem ze Wisła to zawsze w czołówce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bguslawko_1 Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 15.05.22, 22:30 Mój Raków Lubin odpuścił .I tak feta 26 maja . Dwóch srok za ogon się nieuciągnie .Papszon zostaje ,ale Lopez odchodzi .Ani Raków ,ani Lech szału nie zrobią z drużynami zagranicznymi .Szkoda Wisły ,ale to jest przykład jak się nie umie zarządzać klubem .Blaszczykowski i cała świta + na koniec Brzęczek . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 15.05.22, 22:37 W DE do 1 Bundesligi wracaja kultowe Schalke 04 i Werder Brema, szanse ma wrocic kultowy HSV Hamburg, jak wygra baraze z Hertha Berlin..... Powrot klasyki.... Co do Bayernu, to czeka go przebudowa skladu... Nie pierwszy raz... A Bundesliga jest tak slaba, ze w finale Ligi Europy gra Eintracht Frankfurt.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 16.05.22, 00:46 Wisłok, jak temat jest na temat Wisły i Lecha, to pisz o tym a nie o jakchś szwabskich czy pruskich klubach. Przeca jesteś Wisłok a nie Bajernok czy Szkaltok. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 16.05.22, 08:34 No coż od 26 lat wisła grała w eklapie ale odkąd Cupiał się w tym pogubił to jest zjazd w dół. Ciekawie też jest w I lidze gdzie poza Miedzią Legnica nie ma chętnych do awansu. Ani Widzew ani Arka i Korona ewidentnie nie chcą awansować. A szkoda bo jako kibic Widzewa mocno na to liczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 16.05.22, 16:18 Wisły szkoda, bo jednak w Krakowie są miejsca na dwie drużyny w ekstraklasie... Jednak na Wisłę chodzi średnio 15tys na stadion... No ale ten spadek był praktycznie nieunikniony z tym składem i tymi błędami. Teraz pytanie czy będą w stanie się ogarnąć i wrócić do Ekstraklasy... Obawiam się, że może być ciężko. A dla Lecha gratulacje, choć po meczu z Wisłą w Krakowie niesmak pozostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 22.05.22, 20:28 A jednak Widzew dziś pokazał ze zależy im na awansie i po 8 latach przerwy wracamy do najwyższej ligi. Będą ciekawe mecze Widzew Legia, choć najbardziej czekam na Widzew Raków. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT Kolejorz mistrz Wisła spada 22.05.22, 21:40 Wczoraj była feta do 3 nad ranem w Czewie .Jeszcze dzisiaj nie posprzątane .Co do Lopeza to żle doczytałem .Być może będzie grał ,chodzi o kasę .Największy ból bo nie ma stadionu na europejskie rozgrywki .Ja też czekam na mecze z Widzewem .Tu są zdjęcia laski Lopeza .Dobrze mu w Czewie . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://dziennikzachodni.pl/gwiazda-rakowa-czestochowa-ma-wierna-fanke-zobaczcie-jak-wyglada-dziewczyna-iviego-lopeza-zdjecia/ar/c2-16338241&ved=2ahUKEwjG2LqI7vP3AhWktIsKHVUnAfUQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw3EF31VD7mhL4K2PRc9_aoh Odpowiedz Link Zgłoś