Dodaj do ulubionych

Z forum Włochy

11.01.24, 16:09
Na umarłym forum Włochy człowiek zapytał:
"Nocleg podróżny na początku Włoch
olsztyniak58 09.01.24, 18:30
Szukam fajnego (niedrogi, czysty, śniadanie , parking) noclegu 100-130km od granicy z Austrią (A2/A23) na przenocowanie w trasie. Może mimo małej zapaści tego forum ktoś się zgłosi :)"
Może odpiszcie mu tam kto coś wie :)
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Z forum Włochy 11.01.24, 17:40
      Ty byles tym czlowiekiem ?

Znam noclegi na autostradzie za przelecza Brenner po wloskiej stronie ......

Przez Villach i Tarvisio nie jezdze

Namiar moge dac na Wenecje ( Mestre )

Czlowiek nie wie, co to jest booking.com ?
      • nousecomplaining Re: Z forum Włochy 11.01.24, 17:52
        > Czlowiek nie wie, co to jest booking.com ?
        Na tej zasadzie w każdym wątku na każde pytanie można odpowiedzieć "człowiek nie wie, co to jest google?".
        Chyba na tym polega sens istnienia forum, żeby dostać informacje inne/konkretniejsze/praktyczniejsze/pogadać etc. niż w wyszukiwarce. Po ch. forum, jak można z czatem dżipiti pogadać? Twoja odpowiedź mnie zdziwiła o tyle, że kiedyś pytałem o nocleg "przejazdowy" w Austrii, i poleciłeś mi idealny na ten cel hotel w Salzburgu...
        • dodekanezowiec Re: Z forum Włochy 11.01.24, 18:12
          Generalnie forum gazeta to trochę dom wariatów:)
          • marekggg Re: Z forum Włochy 11.01.24, 19:14
            tak, ja tez jestem wariatem. bo tutaj czasami cos napisze.
        • wislok1 Re: Z forum Włochy 11.01.24, 19:50
          Ale ja przeciez napisalem, ze moge dac namiary !!!

Tylko, ze nie na tej trasie, co on chce i nie w takiej odleglosci od granicy z Austria !!!

Wiec jestem chetny do pomocy

Miedzy google a booking,com jest kolosalna roznica, bo w google jest MASAKRA informacji, czlowiek tego moze nie ogarnac,
          a booking.com to juz sa konkretne adresy z konkretnymi cenami....

Odrzucajac te noclegi z kiepskimi ocenami mozna juz przebierac w ofertach..
          Do tego jest wszystko po polsku
        • wislok1 Re: Z forum Włochy 11.01.24, 20:02
          Jedna z przyczyn, dlaczego fora turystyczne sa martwe, jest wlasnie LATWOSC dostepu do KONKRETNYCH informacji w internecie na kazdy temat.....

Czy to chodzi o noclegi, czy o zwiedzanie, czy o knajpy, czy o jescze cos innego.....

I to polsku, a jak kto nie zna jezykow obcych, to wszystko zalatwia translator

My tego nie zmienimy

Rzecz jasna fajnie, ze ktos sie pyta, ale juz wiele razy mialem do czynienia z tym, ze ktos sie na forum turystycznym pytal, dostal KONKRETNE namiary, RZECZOWE informacje...

Do tego napisalem, ze chetnie odpowiem na inne pytania.....
          a potem zero odbioru, zero potwierdzenia, ze to do czegos sie przydalo....
          Totalna olewka.........

Wiec to dziala w 2 strony;
          pytajacy musi byc gotowy do dalszej rozmowy w internecie, a ten co pomaga tak samo

Inaczej to nie ma sensu
    • wislok1 Masakra.... 11.01.24, 20:30
      forum.gazeta.pl/forum/w,206,177158062,177158062,Nocleg_podrozny_na_poczatku_Wloch.html

I to wlasnie tak przewaznie wyglada

Ktos sie o cos pyta, potem zapomina, ze sie pytal....

Nie odpowiada...

Gluchy telefon

A ty sie tym przejmujesz....

• dodekanezowiec Re: Masakra.... 11.01.24, 20:54
        On się odezwie po jakichś 2 dniach
        • dodekanezowiec Re: Masakra.... 13.01.24, 17:25
          Odezwał się, ale się boi tu wejść, bo obawia się iż jego pytanie byłoby nieadekwatne do tematyki forum, ach och - uczyniłby faux pas i ciężko nadwyrężyłby netykietę swoimi poczynaniami. Forum Auto Moto dotyczy bowiem z założenia dyskusji o samochodach, silnikach itp., natomiast jego wątek charakteryzuje, par excellence, tematyka turystyczna. Nie należy więc - zapewne w jego założeniu - dezawuować przyjętych konwenansów.
          • nousecomplaining Re: Masakra.... 13.01.24, 17:53
            > Nie należy więc - zapewne w jego założeniu - dezawuować przyjętych konwenansów.
            Aha, w takim razie niech idzie w pizdu i nie zawraca głowy. Może też zadzwonić do Ministerstwa Turystyki Włoch - myślę, że jest to "organ właściwy" dla rozwiązania jego problemów 🤣
            www.ministeroturismo.gov.it/assistenza-allutente/
      • wislok1 Link do Forum Wlochy, do tego watku o noclegu 13.01.24, 18:05

forum.gazeta.pl/forum/w,206,177158062,177158062,Nocleg_podrozny_na_poczatku_Wloch.html
        Jak ktos moze pomoc, to nich mu odpowie
    • wislok1 Re: Z forum Włochy 13.01.24, 18:01

No, fakt, tak to jest, ze ma obawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka