husky_cat 01.04.24, 10:13 Udało się wam kogoś dziś nabrać? Ja rano wyszłam z łazienki z testem w ręku i powiedziałam mężowi, że jestem w ciąży. Tak się ucieszył, że teraz mam wyrzuty sumienia 😀 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 10:23 Może jego radość to też dowcip primaaprilisowy. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 10:34 Mówisz na podstawie własnych doświadczeń? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:37 Ja pierdziele. Ale masz poczucie humoru. Grobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:54 Czyli właściwie jak na odpowiedź na twojego posta. Dzięki ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 18:25 Nie. Właściwe jak na reakcje swojego męża, któremu nie wolno żartować w primaaprilis, bo Zośce dowcip nie wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
alys_01 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 20:19 I znów przenosisz na innych swoje traumy, może dlatego, że przepisanie mojego nicka cie przerasta? A mojemu mężowi także udało się dziś mnie wkręcić i dzieci przy okazji także ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 21:01 Nie tyle zapomniałam co nie wiedziałam, że mnie automatycznie zaloguje gdy założę nowe konto 😁 Ale fakt, winna 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 10:38 Troje. Mąż nie ma nic przeciwko by było kolejne, ja jestem stanowczo na nie. Ale to nie jest wątek o mnie. Ktoś jeszcze kogoś wkrecil? Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 11:12 husky_cat napisała: > Troje. > Mąż nie ma nic przeciwko by było kolejne, ja jestem stanowczo na nie. Gdyby to on miał chodzić w ciąży i potem rodzić, to byłby innego zdania A tak same przyjemności - to chce Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:24 Przy trójce to nie zawsze same przyjemności, a mąż jest mocno zaangażowany. Ale pełna zgoda co do meritum Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:42 Chyba jednak jest to wątek o tobie. Super się w nim przedstawiłaś, bo trzeba być bardzo wredną, żeby takie żarty robić, wiedząc, że on chciałby mieć więcej dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 10:41 Czyli specjalnie wcześniej kupiłaś test na dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 10:45 Tak, akurat w Rossmannie były tuż obok jak stałam w kolejce i stąd ten pomysł ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 11:05 husky_cat napisała: > Tak, akurat w Rossmannie były tuż obok jak stałam w kolejce i stąd ten pomysł > ☺ Głupi pomysł, bo to nie było zabawne, ale z polskimi facetami polskie kobiety się nie liczą, więc mnie to średnio zaskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 21:02 A co ty tak uogólniasz? Mowa o jednej forumce. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:15 Rzeczywiście śmieszne. Ale gratuluję udanego małżeństwa, ewidentnie do siebie pasujecie 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:23 No widzisz, to jest najważniejsze ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:30 Uważam to za zbyt poważne sprawy, żeby z tego żartować. Ja nikogo nie nabrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:34 A my mamy troje zaplanowanych dzieci i warunki na ewentualne kolejne, więc nie widzę nic złego w takim żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:44 A męża pytałaś, co on myśli o takim żarcie? Też nie widzi w nim nic złego? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:55 Nie widzi w tym nic złego, on jest normalny i ma poczucie humoru. Ma też troje zaplanowanych dzieci i wie, że ja nie chcę wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 13:00 husky_cat napisała: > Nie widzi w tym nic złego, on jest normalny i ma poczucie humoru. > Ma też troje zaplanowanych dzieci i wie, że ja nie chcę wiecej. A ty wiesz, że on więcej chce i w ramach żartu zrobiłaś mu nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 13:09 Raczej nie miałby nic przeciwko temu, w niektórych sytuacjach, bo jak wraca z placu zabaw z nasza trójka to wygląda na kogoś kto raczej wolalby mieć mniej dzieci 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 12:51 husky_cat napisała: > Ja rano wyszłam z łazienki z testem w ręku i powiedziałam mężowi, że jestem w c > iąży. Strasznie słabe Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 13:02 Prima aprilis to jeszcze głupszy zwyczaj niż Lany Poniedziałek. Żenada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznan1a Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 14:03 Hahaha bardzo dobry żart! Mój mąż wymyślił bardzo podobny dla naszych dzieciaczków - kiedy się obudziły czekały na nich pięknie popakowane prezenty od zajączka, po otwarciu okazało się, że to pudła wypełnione ziemniakami Jedno z dzieci miało na twarzy wyraz rozczarowania, taki jak pani mąż, a pozostała dwójka wpadła w histerię. Mąż tak się śmiał, że miał kłopoty z nagrywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 14:19 Nie używacie antykoncepcji, że dał się nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 14:39 Wygląda na to, że jest zorientowany lepiej od ciebie, fyi żadna antykoncepcja (oprócz szklanki wody zamiast) nie gwarantuje 100% skuteczności. Nasza też nie. Life ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:14 Niby nie, ale jakoś dorośli ludzie, którzy stosują ja bezbłędnie wpadek nie miewają. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:21 Mało jeszcze wiesz, choć nie wątpię, że tobie to nie grozi. Szklanka wody jest bardziej kusząca ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 21:54 Jak ktoś nie chce dzieci to ich nie ma. A jak ktoś nie umie poprawnie używać środków anty to pisze o braku 100% antykoncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:17 Kalendarza też najwidoczniej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:07 Trzeba było powiedzieć mu że zamierzasz w końcu iść do pracy. Ale nie wróć....na to na pewno nie dałby nabrać, bo biedak zdążył się że ty i ambicje to są dwa przeciwstawne bieguny. Kolejna ciąża rzeczywiście brzmiała bardziej prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:15 Jej sie wydaje, że jest szlachtą, a szlachta nie pracuje 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:18 Żałosna i ograniczona mentalność, w której praca na etat = ambicje. Jeszcze gdzieś w zascianku w Polsce bym to zrozumiała 😂 Fyi moje inwestycje i udziały przynoszą dochody większe niż wynoszą zarobki męża, więc nawet jakby stracił pracę to nie będzie biedakiem. A ja wolę korzystać z życia niż pracować dla kogoś. A teraz pochwal się swoimi sukcesami zawodowo-finansowymi 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:45 Zwracam honor. 800 plus razy trzy to rzeczywiście interes życia. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:53 O innych inwestycjach nie słyszałaś, no nie wiem w szkole, w mediach? Nic? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:53 Może myślał, że to test kowidowy? I się ucieszył, że się od żartownisi uwolni Ps zart, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 15:57 Nie, wyraźnie powiedziałam ☺ PS Tak, żart. Nawet całkiem niezły Ci wyszedł ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 18:36 Niespecjalnie udało. Napisałam sarkastyczny post na Fb, ale sądząc po reakcjach ( brak reakcji ) osób, do których było to skierowane, to: albo lękają się zareagować, albo nie skumały żartu gorzej jak ktoś zrobi scan z tego wpisu i puści dalej. 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 19:58 Trzeba mu było jeszcze powiedzieć jak w tym memie: "Wszyscy dają się nabrać i teraz piszą do mnie zdenerwowani" Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 20:22 😛 To już by był ciężki gatunkowo żart Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 21:20 Moj po takim tekscie by zawalu dostal. Tez bym miala wyrzuty sumienia 🤔😏 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 21:27 Mój o tej porze też by pewnie dostał. Najmłodsza pokazała dziś bunt dwulatki w całej okazałości 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 22:09 Tak zarówno mnie się udało wkręcić - przyjaciół z którymi jesteśmy na wyjeździe i męża, jak i ja zostałam wkręcona przez męża i przez teściów. Można uznać prima aprilis za udany Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 01.04.24, 22:36 I to najważniejsze, poczucie humoru i dystans do siebie ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prima aprilis☺ 02.04.24, 01:30 husky_cat napisała: > I to najważniejsze, poczucie humoru i dystans do siebie ☺ I tego powinnaś się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 02.04.24, 11:16 Idź i powtórz to 100 razy przed lustrem. Ja i mój mąż jak widać nie mamy z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prima aprilis☺ 02.04.24, 18:01 Jak widać macie oboje problemy ze swoimi poczucuami humoru: twoje żartu sprawiają mu przykrości, a on nie ma prawa żartować z twoich żartów, bo twoje są twojsze. On co najwyżej musi się dać nabrać. Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Prima aprilis☺ 02.04.24, 19:45 Zajmij się może lepiej swoim mężem , a analizę tego co może mój mąż i co mu sprawia przykrość zostaw mojemu mężowi i mnie ☺ Fyi żart nie sprawił mu przykrości, rozbawil go, ponieważ zwykle nie jest łatwo go wkręcić. Wczoraj pozniej wkręcil mnie i dzieci☺. Skąd pomysł, że nie ma prawa zartowac z moich żartów? Serio, gdyby czuł się pokrzywdzony czy nieszczęśliwy ze mną to by po prostu odszedł, ma dokąd. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Prima aprilis☺ 02.04.24, 03:14 Ktoś sobie zażartował, że obecny rząd zajął się na poważnie nierównościami między kobietami i mężczyznami, to był tylko żart primaaprilisowy Takie śmieszki z tych facetów Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Prima aprilis☺ 02.04.24, 17:12 Uch, ten wysublimowany żarcik bardzo mi przypomina ten, którym błysnął właśnie Uniwersytet Wrocławski: wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,30849706,dowcip-primaaprilisowy-ludzie-rezygnuja-ze-studiow-bo-nie.html#s=BoxOpImg5 Odpowiedz Link Zgłoś