Dodaj do ulubionych

chorzy z zazdrosci

IP: 211.185.38.* 21.11.04, 01:29
Ostatnio gosc z badziewnego VW pyskowal mi po zajechaniu na parking przed
marketem ,ze mam se zmienic moje pseudo ksenony bo go oslepialy.
I jeszcze straszyl palancik policja,ze niby nielegalne i cos tam jeszcze.
Pewnie to ,ze jego nie stac dolozyc kase do tych 400 euro co je dal za "fure"
tak go oslepilo.Czysty kmiotek
Czemu polaczki nie moga pojac ,ze sa tacy ktorych stac na cos wiecej niz
zwykle swiatelka?
Obserwuj wątek
    • pfan Re: chorzy z zazdrosci 21.11.04, 01:33
      heh. jedz za mna z zle ustawionymi ksenonami to dowiesz sie co Polacy z tym robia :)

pozdrawiam
      • Gość: maniek Re: chorzy z zazdrosci IP: 213.199.243.* 21.11.04, 01:38
        Juz sie boje palanciku
        Podkulisz ogon i odjedziesz ,ale jeszcze troche ci poparze te twoje patrzalki.
        • pfan Re: chorzy z zazdrosci 21.11.04, 01:39
          i tu sie mylisz. bozobacze gdzie parkujesz a rano bedziesz mial czarny lakier na tych ksenonach

pozdrawiam
    • Gość: n/n Re: chorzy z zazdrosci IP: *.crowley.pl 21.11.04, 01:35
      to zdecyduj sie, czy masz u siebie ksenony czy pseudoksenony.
      • Gość: Mamlas ODEZWAŁ SIE TEN CO GO NA ALUSY NIE STAĆ ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:42
        ...i z kołpaczkami jeździ,w dodatku na letnich oponach,weź sie śmieciu nie
        ośmieszaj i weź do roboty - to cie bedzie stać i na alufelgi,i na zimówki,i na
        prawdziwe ksenony,i na porządne auto(bo jak słyszę "pseudoksenonach" to
        obstawiam,że twoją furą jest zdezelowany golf II,tico,albo maluch).
        A niewtajemniczonym polecam przeczytać kilka postów "mańka" vel "ministranta" w
        innych wątkach,bo nie chce mi sie rozpisywać na temat chorobliwej zazdrości
        tego gołodupca.
        • Gość: ministrant [...] IP: 211.185.38.* 21.11.04, 01:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Mamlas Re: ODEZWAŁ SIE TEN CO GO NA ALUSY NIE STAĆ ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:59
            nie ucz ojca dzieci robić,ja ciulu przejeździłem już w życiu wiecej kilosów niż
            ty kiedykolwiek przejedziesz i odkąd pierwszy raz założyłem zimówki nie
            oddałbym ich za żadne skarby,bez porównania,czy wyjeżdżasz z placu,czy
            spotykasz urwany konar na zakręcie,zimówki na zimę to zupełnie inna bajka.I to
            bez względu czy masz ABS+ESP czy też zero "wspomagaczy"(a ja mam właśnie 2
            takie skrajne auta:Megi II i Seja),te opony naprawdę działają-->w pierwszym
            przypadku pozwalając sie wykazać elektronice,w drugim-wspomagając ciebie,w
            samotnej walce z poślizgiem.Zresztą potwierdziły to tysiące fachowych testów,bo
            pewnie i tak mi nie uwierzysz.Wiec jak zobacze za tydzień,jak jakiś cieć nie
            umie wyjechać z parkingu albo leży w rowie,z dużym prawdopodobieństwem(i
            satysfakcją)stwierdzę,że to ty ;-)))
            • Gość: maniek Re: ODEZWAŁ SIE TEN CO GO NA ALUSY NIE STAĆ ;-))) IP: 211.185.38.* 21.11.04, 02:08
              Gość portalu: Mamlas napisał(a):

> nie ucz ojca dzieci robić

To kazdy potrafi bez uczenia palancie a jezdzic bez "wspomagaczy miernych
              kierowcow" juz nie zdazysz sie nauczyc.
              • Gość: Mamlas Re: ODEZWAŁ SIE TEN CO GO NA ALUSY NIE STAĆ ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 02:24
                Głupi frustrat,i tak nigdy nie zakosztujesz tych zabawek bo od razu widać że
                gołodupiec jesteś i twój szczyt marzeń to zdezelowany Golf II.Powiem tylko
                tyle,że pomimo iż jestem ku..ko doświadczonym kierowcą,już raz ESP życie mi
                uratowało-na łuku,ok. 120 km/h i spotkanie z cieciem,który jakby nigdy nic
                wyłonił sie nagle i bez sensu prosto na czołowe.Nie było gdzie uciekać,jedyne
                co mogłem zrobić to dać po hamplach - każde inny wóz albo ryłby prosto(brak
                ABSu) albo wyleciałby bokiem(ABS ale brak ESP),w obu przypadkach
                przypierdzielając w któryś z wózków jadących z przeciwka( droga była
                JEDNOPASMOWA i jak to na takich drogach bywa,jadące w przeciwnych kierunkach
                samochody dzielą ok. 2 metry-za mało miejsca,że o czasie nie wspomnę,na
                hamowanie pulsacyjne czy kontrę-nawet dla Hołowczyca).Przyznaję sie otwarcie,że
                to iż tu dzisiaj jestem i odpisuję na twoje durne posty to zasługa techniki a
                nie mojego bądź co bądź ogromnego doświadczenia i obycia drogowego,wiec nie
                pindol ludziom,że takie nowinki nie pomagają - jeszcze jakiś matoł cie posłucha
                i kiedyś bedzie żałował. IDENTYCZNIE,CO DO JOTY jest z oponami
                zimowymi,niezależnie od czyjegoś doświadczenia/umiejętności,zawszę zwiększą
                proporcjonalnie szanse przeżycia(czy też wyjazdu z parkingu) o kilkadziesiąt-
                kilkaset procent. Sam nie wiem po jaką cholere odpisałem takiemu idiocie,chyba
                już nerwy nie wytrzymały tego twojego pie*dolenia.I robienia ludziom wody z
                mózgu. Nara.
                • Gość: maniek UWAGA DOSWIADCZONY-kryc sie !!!! IP: 211.185.38.* 21.11.04, 12:08
                  Gość portalu: Mamlas napisał(a):

> Powiem tylko
                  > tyle,że pomimo iż jestem ku..ko doświadczonym kierowcą,już raz ESP życie mi
                  > uratowało-na łuku,ok. 120 km/h i spotkanie z cieciem,który jakby nigdy nic
                  > wyłonił sie nagle i bez sensu prosto na czołowe.
                  >
                  > droga była
                  > JEDNOPASMOWA i jak to na takich drogach bywa,jadące w przeciwnych kierunkach
                  > samochody dzielą ok. 2 metry-za mało miejsca

to ty jestes ciec i to "doswiadczony" jak w takich warunkach tniesz 120
                  doswiadczony kierowca przewidzi cos takiego
                  • Gość: go Re: UWAGA DOSWIADCZONY-kryc sie !!!! IP: *.aster.pl 21.11.04, 12:17
                    tu maniek tam wredny
                    chlopaku wyluzuj
                  • Gość: Mamlas Re: UWAGA DOSWIADCZONY-kryc sie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:07
                    no np,i cały czas pojedzie 40 bo "może sie coś zdarzyć" ;-))) sfrustrowany
                    gołodupiec.
                    • Gość: Mariner Re: UWAGA DOSWIADCZONY-kryc sie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:57
                      Mamalas-jak ci nie szkoda nerwów (zdrowia),na odpisywanie-(bo czytac to jatez
                      czytam)debilom przy których blondynki to Einsteiny :).Całe doświadczenia tych
                      gosci to UMPA-UMPA z bagaznika -najlepiej gdzieś pod blokiem,oknami.W tzw
                      miedzyczasie kierowca idzie zjeśc coś pożywnego,czyli gluta w bułce(w środku
                      przeterminowany ser,zgniła salata i niedogrzany ochłap zwany
                      hamburgerem.Nastepnie trzymając owo przy gebie danie pan kierowca rusza w
                      międzyczasie odbierajac SMS i odpisując(oczywiscie bez kierunkowskazu i pieszym
                      z przejscia po piętach.Opis jeszt pobieżny ,bo gdybym chciał opisać wszystkich
                      kretynów ,nie moglbym pracować ,a co za tym idzie utrzymaywac mojgo SUv -a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka