vogon.jeltz 20.03.26, 19:40 Teraz to już na pewno nastąpi apokalipsa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 19:46 Nie umarł tylko kopnął w kalendarz z półobrotu Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 19:47 A żebyś wiedział. A tak serio, to bardzo pozytywny gość był. No i kopać z półobrotu jak nikt potrafił : ) 6 razy mistrz świata w karate, nie było lipy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 20:55 nousecomplaining napisał: > A żebyś wiedział. > A tak serio, to bardzo pozytywny gość był. No i kopać z półobrotu jak nikt potr > afił : ) 6 razy mistrz świata w karate, nie było lipy. Był bardzo pozytywny nie tylko na ekranie ale i podobnie w życiu prywatnym. Z tą techniką to bym nie przesadzał.. to były wczesne lata twardych sztuk walki lata 60/70. Zaczął trenować Tang Soo Doo jako dorosły. W tym wieku nie da się praktycznie zrobić takiej gibkości jak kiedy się zaczyna trenować jak dzisiaj jako młody dzieciak. Dzisiaj to wszystko ewaluowało w innym kierunku wtedy nawet na turniejach które w zasadzie były ‘bez kontaktu’ walczono bez żadnych zabezpieczeń nawet ochroniacze na zęby weszły do użycia znacznie później… więc czasami lała się krew bo nie zawsze udawało się zatrzymać rękę czy nogę a w werworze walki czasami się nie chciało…Chuck reprezentował twardy no bullshit styl i dlatego to się przyjemnie oglądało. Sam się uczyłem 40 lat temu z jego książki Winning Karate Tournaments i choć to były proste rzeczy ale skuteczne czy to na macie czy nawet na ulicy (zdarzało sie). www.alibris.com/Winning-tournament-karate-Chuck-Norris/book/7245940 Krótki filmik z Norrisem i jego kumplem słynnym Superfoot Wallace (nikt tak nie kopał przednią nogą jak on) m.youtube.com/watch?v=Xklx30N5A90&list=RDXklx30N5A90&start_radio=1&pp=ygUdY2h1Y2sgbm9ycmlzIHRyYWluaW5nIHdhbGxhY2WgBwE%3D RIP Master…. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 21:08 Mam tą książkę do dzisiaj (piracka polska kopia o fatalnej jakości ale pamiątka z dobrych czasów to jest). Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Chuck Norris umarł 24.03.26, 09:23 Aż obejrzałem na VPN. Szybki jest i nieźle rozciągnięty, ale gardę ciągle opuszcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 08:22 nousecomplaining napisał: > A żebyś wiedział. > A tak serio, to bardzo pozytywny gość był. No i kopać z półobrotu jak nikt potr > afił : ) 6 razy mistrz świata w karate, nie było lipy. No nie wiem... mocno wspieral Trumpa i byl raczej mocno (jesli nie ultra) prawicowy... Ciezko mi to uznac, ze pozytywne cechy. Konserwatyzm pol bidy, ale wspieranie pomaranczowej nadziei bialych to calkiem inna sprawa... Ale ma niec wlasna trumne podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 19:50 Ale do Bola i tak nie ma podejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 22:36 nousecomplaining napisał: > Ale do Bola i tak nie ma podejścia. Chuck jest jedynym człowiekiem, który wyprzedził Bola na trasie Warszawa-Berlin za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 23:15 Bolo jest jedynym człowiekiem w historii, który nie dał się wyprzedzić Chuckowi na trasie Warszawa-Berlin. Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 19:53 youtu.be/NIYZVSElmj4?is=hSECdlySs3Odcm_7 :( Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 20:36 Szkoda, lubiłam go. Niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 20:38 Ciekawy koles Ale trudno go nazwac wybinym aktorem Pamietam jak w hotelu w Niemczech byla cala kolonia dzieciakow i ogladali w sali dla grup na video film z Norrisem. A tam napier.alanka na full max.. Wszedl nauczyciel i zauwazyl, ogladacie film psychologiczny........................ Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 20:42 Ćwiczyłam karate, dlatego czasami oglądałam jego filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 07:38 xstefciax napisała: > Ćwiczyłam karate, dlatego czasami oglądałam jego filmy. > Zapewne z Frankiem Kimono? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 21:51 > Ale trudno go nazwac wybinym aktorem Wislok, k#wa, opanuj się. Przecież to nie ma żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 11:40 Tak wybitny, jak niejaki Stefek Segal, przydupas Putlera? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 20:03 Ogladalem serbski film propagandowy z Segalem o wojnie w Chorwacji... Segal dostal niezla kase za gre w tym g.... Cala fabula sie sprowadzala do tego, ze Chorwaci i Bosniacy caly czas mordowali niewinnych Serbow.... A Segal jako ochotnik z Zachodu walczyl po stronie Serbow... Tego g.. nie dalo sie ogladac Film nakrecono, jak Serbowie bombardowali bestialsko Sarajewo, wyrzneli obroncow chorwackiego Vukovaru, dokoanli strasznej masakry w Srebrenicy, czyli film odwracal kota ogonem... Ale Serbowie wtedy i dzisiaj sa popierani przez fiutina... A Segal popieral zawsze fiutina i Serbow, Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 22:02 Cos ci sie pokielbasiilo chyba… Segal na początku był normalny te jego pierwsze filmy były naprawdę niezłe a facet świetnie się prezentował w walkach… dopiero potem mu odbiło i został lewakiem i to chyba skrajnym sądząc po jego znajomościach. Był za ochrona środowiska czy obrona uciśnionych Indian…jak to się mówi każdy orze jak może… tak czy tak jego pierwsze filmy tak do Under Siege to klasyka gatunku. Potem to chłam bo mu odbiło i wydawało mu się że zmieni świat. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Chuck Norris umarł 24.03.26, 09:21 Steven Seagal, od 2016 r. obywatel Rosji, otwarcie popiera zbrodnicze działania Władimira Putina. Władimir Putin odznaczył Stevena Seagala w 2024 r. Orderem Przyjaźni. Jakoś nie wygląda na "lewaka" Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 24.03.26, 20:01 > Jakoś nie wygląda na "lewaka" Do niektórych fakty nie przemawiają, choćby nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 23:28 nousecomplaining napisał: > > Jakoś nie wygląda na "lewaka" > Do niektórych fakty nie przemawiają, choćby nie wiem co. On miał i chyba ciagle ma poglądy lewicowe więc to prawda jest…a nie żadna obraza. Był naprawdę zaangażowany w dobre sprawy ale na stare lata jak zaznaczyłem palma mu odbiła… Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 24.03.26, 20:35 > Jakoś nie wygląda na "lewaka" Oj tam, "lewak" to jest uniwersalna obelga na wszystkich, których poglądów z jakiegoś powodu się nie lubi, podobnie jak "pedał", "Żyd", a na wyższym szczeblu także "terrorysta" i "pedofil". Nie zwracaj uwagi na to, co Jasiu Kanadol wypisuje Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 23:50 tiges_wiz napisał: > Steven Seagal, od 2016 r. obywatel Rosji, otwarcie popiera zbrodnicze działania > Władimira Putina. Władimir Putin odznaczył Stevena Seagala w 2024 r. Orderem P > rzyjaźni. Jakoś nie wygląda na "lewaka" > Seagal ma prawie 75 lat. Przecież nie przez całe życie jest wielkim miłośnikiem Putina??? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Chuck Norris umarł 24.03.26, 19:42 Nie Segal stal sie serbskim i ruskim narzedziem propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 23:30 wislok1 napisał: > Nie > > Segal stal sie serbskim i ruskim narzedziem propagandy Dlaczego narzędziem… on sobie z tego doskonale zdaje sprawę. Jeśli już to na pewno nie bezwolnym… Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 20:44 Halina Kowalska o rok młodsza też zmarła o jednym czasie. Kowalska nigdy nie zrealizowała swojego marzenia o byciu matką. Męża nie zmieniała jak niektóre rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 21:52 > Męża nie zmieniała jak niektóre rękawiczki. Pijesz do ukochanej bratanicy waszego führera? Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 15:22 Kij co do tego kto i ile razy zmienia partnerów. Jak wy prawicowy lubicie zaglądać innym do łóżka,jakaś chora fascynacja. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 22:00 no tak, juz nie ma tego co moze zwody wino zrobic. R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 22:25 marekggg napisał: > no tak, juz nie ma tego co moze zwody wino zrobic. > > R.I.P. Przychodzi czas i ktoś świeczkę zdmuchnie. Trzeba się cieszyć życiem. Do każdego przyjdzie ta chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 22:35 niestety, masz racje. Bruce Willis byl tez postacia w przemysle hollywoodzkim a niestety nie przetrwal. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 22:21 😭 Spoczywaj w pokoju mistrzu Chucku! Gdzieś tam w niebie rozpędza teraz chmury z półobrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chuck Norris umarł 20.03.26, 22:57 Wybitny sportowiec i propagator sportu. Aktor - niezbyt wybitny, ale dzięki temu miał możliwość propagowania swojego stylu życia i wartości, "trafienia pod strzechy". Prywatnie "typowy prawicowiec z dzieckiem na boku", więc nudny jak flaki z olejem - po prostu norma w tym środowisku, więc nie ma się co przyczepiać, do Trumpa startu nie miał. Bardzo pozytywnie wpłynął za to na postrzeganie "natywnych" w Stanach, tak jak i Cher - po ojcu był rozwodnionym indianinem z plemienia Czirokezów i nigdy się tego nie wypierał (zresztą przodkowie Cher też byli z tego samego plemienia) - za to mu chwała na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 08:37 > Prywatnie "typowy prawicowiec z dzieckiem na boku", więc nudny jak flaki z olejem - po prostu norma w tym środowisku, więc nie ma się co przyczepiać No ale jako jeden z nielicznych "typowych prawicowców" w popkultrze (i w ogóle) budził powszechną sympatię, niezależnie od poglądów politycznych. Do głowy przychodzi mi jeszcze Clint Eastwood (a ten to ma na boku tyle, że sam chyba nie wie ile) i chyba nikt więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 08:41 vogon.jeltz napisał: > No ale jako jeden z nielicznych "typowych prawicowców" w popkultrze (i w ogóle) > budził powszechną sympatię, niezależnie od poglądów politycznych. A budził? Jako bohater dowcipów, nie jako on-człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 08:49 > A budził? Jako bohater dowcipów, nie jako on-człowiek. Dowcipy na pewno bardzo mu pomogły w kreacji wizerunku, ale w popkulturze I showbizie nigdy nie mamy do czynienia z "prawdziwym człowiekiem", zawsze oceniamy kreację. Pomyśl: znasz kogoś kto nie lubił Norrisa, nawet jeśli słusznie uważał jego filmy za durne, a aktorstwo za drewniane? W szczególności, ten brak sympatii uzasadniał sympatiami politycznym Chucka? Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 09:03 Akurat znam samych ludzi, ktorym Norris byl obojetny. Wiec to nie jest dobre pytanie pomocnicze ;) Na pewno wielu go nie lubilo wlasnie za sympatie polityczne, zwlaszcza za oceanem, bo jednak blizsza cialu koszula. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 11:54 > Akurat znam samych ludzi, ktorym Norris byl obojetny. Wiec to nie jest dobre pytanie pomocnicze ;) Ty nie wchodź w moje buty z tą precyzją, to ja tu jestem informatyk. Jasne, że nie wszyscy. Większość spośród 8 mld ludzi na świecie pewnie nawet go nie kojarzy, a dla większości z tych, którzy jednak kojarzą, jest on obojętny. Ale wśród pozostałych naprawdę ciężko znaleźć takich, którzy Norrisa szczerze i serdecznie nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 12:16 vogon.jeltz napisał: > Ty nie wchodź w moje buty z tą precyzją, to ja tu jestem informatyk. ;D Sorry cie bardzo! Juz nie bede ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 11:34 vogon.jeltz napisał: > No ale jako jeden z nielicznych "typowych prawicowców" w popkultrze (i w ogóle) > budził powszechną sympatię, niezależnie od poglądów politycznych. Bo miał spory dystans do siebie. A to rzadkie po tamtej stronie sceny politycznej. > Do głowy prz > ychodzi mi jeszcze Clint Eastwood (a ten to ma na boku tyle, że sam chyba nie w > ie ile) i chyba nikt więcej Ale Clint Eastwood to wziął rozwód z republikanami jeszcze w latach 70-tych, z kościołem i ogólnie z zakłamaniem też. Z tego co pamiętam, to jest członkiem partii libertariańskiej, wypowiada się za małżeństwami LBGT, jest pro-choice, a plotki o jego rzekomym poparciu Trumpa w poprzednich wyborach zbył niezbyt przychylnym dla obydwu kandydatów komentarzem. Słowem taki z niego "prawicowiec" jak z kociej piczki gwizdek. Skrajny liberał tak, ale nie w wypaczonej u nas przez konfiturację wariacji przesiąkniętej brunatną, procarską i prokościelną narracją, a po prostu skrajny liberał, koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 21.03.26, 11:46 > Ale Clint Eastwood to wziął rozwód z republikanami jeszcze w latach 70-tych No chyba nie do końca: youtu.be/HvF1zkfg9iI > Skrajny liberał tak Skrajny liberał czy libertarianin to hardcore prawica właśnie, tylko w innym odcieniu. Thiel też jest libertarianinem (a do tego pedałem). Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 19:56 BTW, na tym forum jest sporo następców, więc nie zginiemy. Moje pierwsze typy według największej kwalifikowalności: 1. qqbek 2. bolo 3. misiek (pod różnymi postaciami) 4. wislok (ewentualnie ex aequo z misiem, żeby się załapał na "pudło") Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 20:25 nousecomplaining napisał: > BTW, na tym forum jest sporo następców, więc nie zginiemy. > Moje pierwsze typy według największej kwalifikowalności: > 1. qqbek > 2. bolo > 3. misiek (pod różnymi postaciami) > 4. wislok (ewentualnie ex aequo z misiem, żeby się załapał na "pudło") Dziękuję za wyróżnienie, ale co to za "kwalifikowalność"? ;-) Ze 20 lat minęło, jak ostatni raz komuś po buzi dałem (uspokoiło się w knajpach, a do tego mniej teraz po nich łażę), więc taki ze mnie Chuck jak z kociej piczki trąbka. Fakt, na studiach (i trochę po nich) byłem z tych co nie wiali, jak się goręcej robiło, tylko czekali aż się ktoś pierwszy zamachnie, żeby w*ierdol spuścić. Do tego miałem to głupie szczęście (a raczej szczęście głupiego, bo kilka razy były to takie sytuacje, że niejeden rycerz by zbroję zapaskudził), że poza raz przetrąconym nosem (drobny ślad mam do tej pory) nic mi się nie stało nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 20:58 Ale następców w czym - w kopaniu z półobrotu czy w kopaniu w kalendarz? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 28.03.26, 15:03 > Ale następców w czym - w kopaniu z półobrotu czy w kopaniu w kalendarz? W doskonałości wszelakiej na wszystkich polach, we wszystkich dziedzinach i w ogólnej zajebistości. Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 21:24 Straszni jestescie! :D Typuje engina. (Nie do kopania w kalendarz!!!) On jest jak Chuck Norris i David Hasselhoff razem wzieci ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 21:28 vogon.jeltz napisał: > I jak Pamela Anderson. 🤣🤣🤣 Moze troche z twarzy. Ale z wasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 21:31 ariciaa666 napisał(a): > Moze troche z twarzy. No przecież nie "z klaty" 🤣 > Ale z wasem ;) A co da wąs bez tej klaty? Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 21:36 qqbek napisał: > ariciaa666 napisał(a): > > > Moze troche z twarzy. > > No przecież nie "z klaty" 🤣 > A co da wąs bez tej klaty? Kiedys mi waga napisal, ze u kobiety najwazniejsza twarz. I ze wolalby ruchac Jasia Fasole z twarza Pameli, niz cialo Pameli z twarza Jasia... tyle meski punkt widzenia. Jako kobieta powiem, ze... charakter najwazniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 21:39 Za to ja pisałem tutaj o "klasyfikacji 3 papierowych toreb", ale nauka poszła w las 😝 Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 21:54 qqbek napisał: > Za to ja pisałem tutaj o "klasyfikacji 3 papierowych toreb", ale nauka poszła w > las 😝 Teraz sobie przypomnialam ;) Duzo sie tu w garazu ucze, tylko wiekszosc zapominam. I bez konca moge robic za naiwna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 22:04 ariciaa666 napisał(a): > Teraz sobie przypomnialam ;) Duzo sie tu w garazu ucze, tylko wiekszosc zapomin > am. I bez konca moge robic za naiwna ;) To ja przypomnę "gradację", która trochę tak, jak w niemieckim systemie edukacji wygląda - im niższa ocena, tym lepiej. 0 - brak toreb 1 - torba dla niej 2 - torba dla niej i dla ciebie 3 - torba dla niej, dla ciebie i dla twojego psa, żeby reszty szacunku dla właściciela nie stracił 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Chuck Norris umarł 27.03.26, 23:09 > żeby reszty szacunku dla właściciela nie stracił W mojej wersji było: żeby się nie porzygał ma widok. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 28.03.26, 19:00 > Typuje engina. Nie rozumiem. Ten gość jest żałosny, co wyłazi z większości jego wypowiedzi (jak sobie przypomnę jego wpis o wypadku, w którym zginęła Kasia Stoparczyk, to mnie trzęsie, zresztą mam reakcje wymiotne przy czytaniu wielu jego "przemyśleń"). No ale o gustach się nie dyskutuje podobno. Kochaj kogo chcesz, to na szczęście wolny kraj : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 28.03.26, 19:23 Ja uwazam, ze engin ma skandalicznie glupie poglady. Ale ma przy tym sporo zyciowej madrosci (paradoks) i przede wszystkim- dobry charakter. Nie jest msciwy, zawistny, zawziety. Duzo w nim ciepla i humoru. Kuswa, nienawidze ludziom przed smiercia laurek wystawiac, bo to takie troche lizusostwo ;) A z drugiej strony... co warta milosc niewyrazona? Tyle, co niewyslany list... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Chuck Norris umarł 28.03.26, 19:36 I potrafi nie kierować sie emocjami w osadach i za to chyba tu ludzie po nim jadą. A ja to akurat u niego bardzo cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 29.03.26, 15:42 > I potrafi nie kierować sie emocjami w osadach i za to chyba tu ludzie po nim jadą. No tutaj to Ty pojechałeś równo, ale jak już fornicie odpisałem, nie będę kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 10:56 No wlasnie nie pojechałem tylko wlasnie tak to widzę. Zamiast zastanowić sie nieraz jak nasze problemy wyglądają z perspektywy 10 tys km I cenić sobie takie obserwacje to wolimy sie emocjonowac i obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 29.03.26, 15:40 > Ale ma przy tym sporo zyciowej madrosci (paradoks) i przede wszystkim- dobry charakter. Nie jest msciwy, zawistny, zawziety. Duzo w nim ciepla i humoru. Jakoś nigdy żadna z tych cech jak dla mnie się nie ujawniła w jego wpisach, może do końca nie posiadłem umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nie brnę już w ten temat, bo w sumie mam na niego i jego byt totalnie wy...bane. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 10:39 ariciaa666 napisał(a): > Ale ma przy tym sporo zyciowej madrosci (paradoks) i przede wszystkim- dobry charakter. ... Tu bym się nawet zgodził po małej korekcie i uznaniu, że chodzi o mądrość rzyciową. Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 11:05 tbernard napisał: > Tu bym się nawet zgodził po małej korekcie i uznaniu, że chodzi o mądrość rzyciową. Baaardzo smieszne ;) No bo smieszne, ale nie pastwcie sie nad kolega forumowym, jak jakies egrazyny. Klocic sie spoko, jezdzic po kims grupowo- nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 17:03 > Klocic sie spoko, jezdzic po kims grupowo- nie Aha, a laurki wystawiać grupowo możemy, łaskawa pani? To musi działać w dwie strony, a forum jakie jest, każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 17:10 nousecomplaining napisał: To musi działać w dwie strony, a forum jakie jest, każdy widzi. Ja nie widze, bo czytam tu tylko pisma wybrane. I widze tylko to, co chce. "A na razie wierzymy w basnie... i jasniej i jasniej" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 18:45 > I widze tylko to, co chce. Wygodne, ale praktyczne. > "A na razie wierzymy w basnie... i jasniej i jasniej" Umer i Krajewski tak, MR nie. Słucham tylko tego, co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariciaa666 Re: Chuck Norris umarł 30.03.26, 19:27 nousecomplaining napisał: > Umer i Krajewski tak, MR nie. Słucham tylko tego, co chcę. Bardzo slusznie ;) To tego nie sluchaj: youtu.be/c7xFh_zku1o?is=c6cMJouMxEyQ1DZt Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Chuck Norris umarł 28.03.26, 22:29 nousecomplaining napisał: > BTW, na tym forum jest sporo następców, więc nie zginiemy. > Moje pierwsze typy według największej kwalifikowalności: > 1. qqbek > 2. bolo > 3. misiek (pod różnymi postaciami) > 4. wislok (ewentualnie ex aequo z misiem, żeby się załapał na "pudło") > Qqbek, to raczej następca Leonarda da Vinci tudzież McGyvera niż Chucka. Człowiek który na każdy temat się zna i samodzielnie zbuduje dom na ściernisku choćby jego wóz pustakow był bez kół, inżynier humanista prawnik socjolog lingwista kobieciarz znawca trunków i kuchni wszystko w jednym Bolo - następca Jana Christiana Andersena, bo po prostu dobrze pisze bajki i nieźle się je czyta a nie są tak krwawe jak Grimma Misiek - następca sam siebie, bo nie mogę znaleźć odpowiednika, poczciwy a więc nieszkodliwy pierdoła Wisłok - taka krzyżówka Polaka, Ślązaka, Czecha, Austriaka, Bawarczyka - Ale lokalne kobiety uważają go za przystojniaka i jest dobry z historii, więc może następca waszego Sora od historii z liceum który miał jakieś korzenie w Sudetach? Odpowiedz Link Zgłoś