Dodaj do ulubionych

Top Gear na Prime Video

09.08.26, 16:23
Wygląda na to, że są wszystkie odcinki, wszystkie sezony + specials

Https://app.primevideo.com/detail?gti=amzn1.dv.gti.fcb95c4f-875c-802c-9035-c7f5d724ed88&ref_=atv_dp_share_seas&r=web
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Top Gear na Prime Video 09.08.26, 19:11
      Se pooglądam po powrocie z urlopu 👍
      Mam nadzieję, że mowa o wszystkich sezonach (w tym z tych lat 80-tych, gdzie trwałość Poloneza Clarkson porównuje do trwałości erekcji u emeryta) - bo sam się właśnie pakuję, więc nie chce mi się Amazona puszczać?
      • at.attin Re: Top Gear na Prime Video 10.08.26, 00:59
        Porównanie o Polonezie nie pochodzi z lat 80tych z sezonu programu Top Gear, lecz z wydanego na kasetach VHS w 1997 roku filmu Clarksona Apocalypse Clarkson. Powtórzone po latach w 2012 w odcinku specjalnym Top Gear the Worst Car in the History of the World.
      • galtomone Re: Top Gear na Prime Video 10.08.26, 06:27
        qqbek napisał:

> Se pooglądam po powrocie z urlopu 👍
        > Mam nadzieję, że mowa o wszystkich sezonach (w tym z tych lat 80-tych, gdzie tr
        > wałość Poloneza Clarkson porównuje do trwałości erekcji u emeryta) - bo sam się
        > właśnie pakuję, więc nie chce mi się Amazona puszczać?
        >

Nie, tych przed era trio nie ma. Ale tamten TG byl nudny. Polonez to smaczek.

Moj mlody sie ucieszyl, bo nie doczekal sie TG na zywo, wiec od wczoraj ogladamy... na razie sezon pierwszy i pierwsze 4 epizody.

Jeszcze nie ma z nimi "Capatian Slow" i poki co widac/czuc , ze to sie dopiero rozreca..
        • marekggg Re: Top Gear na Prime Video 11.08.26, 13:11
          mam nadzieje ze ze mlody sie ucieszyl z TG a nie z TzG :-)

prezpraszam, po pwrocie ze szpitala mam dziwny humor
          • galtomone Re: Top Gear na Prime Video 11.08.26, 15:12
            TzG u nas odpada. Nie ma w domu TV, poza tym młody się (niestety )buntuje I nie ogląda jeśli jest po polsku.
            • marekggg Re: Top Gear na Prime Video 11.08.26, 19:27
              wcale sie nie dziwie, ogladanie polskiej TV to jak walenie glowa o sciane i potem skarzenie sie ze boli. jest pare kanalow po PL ktore mozna ogladac, jak TVP Historia, jakies tam National Geographic itp. ale pozatym nic. absolutnie nic.
              • galtomone Re: Top Gear na Prime Video 12.08.26, 06:57
                Ale filmów i seriali też nie chce... A jednak jest sporo wartościowych pozycji.
                Ale co zrobić, gdy ktoś się uprze.
            • at.attin Re: Top Gear na Prime Video 12.08.26, 08:24
              Co ma dać brak tv w domu?
              • qqbek Re: Top Gear na Prime Video 12.08.26, 09:00
                at.attin napisała:

> Co ma dać brak tv w domu?

Szybciej nabytą wadę wzroku? 😂
                Ja w domu mam dwa, z telewizji to sobie czasem jakiś dokument na Planete albo NatGeo obejrzę, ale mam, bo oglądanie na TV nie męczy tak wzroku, jak gapienie się w laptopa/tablet (albo co gorsza telefon).
                • at.attin Re: Top Gear na Prime Video 12.08.26, 09:11
                  Jak się ogląda po kilka godzin dziennie, być może. Ale kto każe tyle oglądać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka