Gość: szprotka IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 10:17 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C92358 oczywiscie lekko(?) uderzony-po naprawie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fin Re: proszę Panów o opinie o tej ofercie IP: *.pro-internet.pl 02.01.05, 10:29 szprotka autko fajne szkoda że 3 d (gorzej się sprzedaje},silnk to najmocniejsza strona tego pojazdu ja jezdziłem Meganem z tym silnikiem i musze powiedziec ze byłem zaskoczony , a w takim małym samochodziku to rakieta w dodatku bardzo ekonomiczna sprawdz tylko dobrze te lekkie uszkodzenia bo one czasami nie są wcale lekkie ,sprawdz co było naprawiane w serwisie i poproś o fotki z wypadku Link Zgłoś
Gość: fin Re: proszę Panów o opinie o tej ofercie IP: *.pro-internet.pl 02.01.05, 10:31 aha i jeszcze dobrze zbij cenę bo trochę drogo Link Zgłoś
Gość: szprotka Re: proszę Panów o opinie o tej ofercie IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 10:33 jaka cena wg Ciebie byłaby przyzwoita? czy kontrola samochodu przed sprzedażą w ASO Renault pozwoli wychwycic ewentualne ukryte usterki? Link Zgłoś
Gość: fin Re: proszę Panów o opinie o tej ofercie IP: *.pro-internet.pl 02.01.05, 10:57 wszystko zależy co było naprawiane ? zaproponuj mu 30000tys on pewnie bedzie oburzony ale negocjuj dalej ,popros go o zdjecia i niech powie co było robione jak to sie dowiesz to napisz bedziemy myslec dale j Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: proszę Panów o opinie o tej ofercie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 10:55 motoryzacja.interia.pl/wasze/artykul?art_id=6676 motoryzacja.interia.pl/artykul?art_id=23764 Dalej chcesz kupić to auto? Życze powodzenia i cierpliwości w serwisach. Link Zgłoś
Gość: fin Re: proszę Panów o opinie o tej ofercie IP: *.pro-internet.pl 02.01.05, 11:01 ja miałem taką Lagunę 1,8 16 v kupiłem ją i po roku sprzedałem bez żalu . Ale mam kolegę co ma Clio i przejechał nim 140000 tyś i jest zadowolony Link Zgłoś
Gość: szprotka o kurcze :-((((( Lupus- litości IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 11:03 :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: o kurcze :-((((( Lupus- litości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 11:14 Jeszcze jedna historia: Znajomy jest kierowcą tira. Jeździ 14-miesięcznym renault magnum. Przebieg 180 tys km (niewielki jak na ciężarówke). Mówi że w życiu takim badziewiem nie jeździł. ostatnio sama włącza sie blokada mechanizmu różnicowego. Mechanik w autoryzowanym serwisie naprawił usterke... ruszając kablem od jakiegoś czujnika... Widaomo że ciężarówki projektowane są na przebiegi grubo ponad mln kilometrów a osobówki na max 300 tys. Pomyśl ile jeszcze swoim clio pojeździsz i co cię czeka w serwisach. Link Zgłoś
zaholec Renault moim zdaniem :) 02.01.05, 12:18 Jeździłem kilkoma Renault, w tym Clio i Megane. Nie zgadzam się w ogóle z opinią, że to złe samochody. Mój przyjaciel jeździ Renault'ami od kilkunastu lat. Najpierw "5", potem"19", teraz megane. Brat jeździł kilka lat Renault'em, znajomy ma Lagunę, inny ma Megane. W poprzedniej firmie było kilka Megane i Clio. Te wszystkie samochody pozwoliły mi wyrobić sobie opinię o Renault : to świetne samochody. Clio ma dobre opinie, to dobre, miejskie autko, które daje dużo satysfakcji z jazdy. Pozdrawiam i zachęcam do kupna. Link Zgłoś
hippolin Renault moim zdaniem :( 02.01.05, 12:29 zaholec napisał: > to świetne samochody. Niestety ta opinia dotyczy tylko pojedyńczych egzemplarzy, które prawdopodobnie mogły być mało używane. Nawet niech to będzie Toyota. Prawda jest taka, że nikt bez powodu nie będzie sprzedawać rocznego samochodu! Jeśli samochód spełniałby czyjeś oczekiwania, nie tylko w stosunku do awaryjności to nie sprzedawałby go po tak krótkim czasie. Zrasztą za tą cenę można kupić nowego z salonu, więc może nie przesadzajmy z tym kupowaniem na siłę używanych samochodów. kup lepiej Fiestę albo Yarisa :-) pozdrawiam Link Zgłoś
zaholec Re: Renault moim zdaniem :( 02.01.05, 12:32 hippolin napisał: > Zrasztą za tą cenę można kupić nowego z salonu, więc może nie przesadzajmy z tym kupowaniem na siłę używanych samochodów. I tu Cię poprę całą mocą :)))) Pozdrawiam Link Zgłoś