mazelora 10.01.05, 22:00 Czy ci ludzie maja nierowno pod sufitem? www.motoforum.pl/Opinie/Skoda/fabia/fabia.php3 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ma Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 22:06 To jest śmieszne, ale nie dlatego że Skoda jest taka beznadziejna, ale że jakiś zapalony dealer postanowił przedobrzyć... W sumie to przykre, może zagonił jakiegoś młodego chłopaka, który tak strasznie chce się wykazać. Mam dla niego wiele zrozumienia. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:08 No ale to stronka dilera.Teksty rzeczywiście niezłe.Przy okazji najeżdżają w nich na konkurencyjnego dilera z Nowej Huty hehe.Żenada. Link Zgłoś
vafancullo Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 10.01.05, 22:09 historie podwodne pisane kijem rece opadaja - onanizm umyslowy przy plakacie z gazety 'razem' Link Zgłoś
Gość: Mar dodałem opinię o fabii IP: *.skorosze.2a.pl 11.01.05, 01:03 przeczytajcie sobie póki nie wykasują - jest na samym końcu tych peanów! Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: dodałem opinię o fabii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:00 ha ha haJuz same adresy mailowe twoich opiniodawców mnie rozbawiły.Tworzą one równowaznie w przesadzie w stosunku do wypowiedzi gloryfikatorów "silver arrow'a" Link Zgłoś
Gość: Mar gwoli sprawiedliwości... IP: *.skorosze.2a.pl 12.01.05, 01:36 przyznaję się tylko do DWÓCH nowych wpisów :-)))))) Link Zgłoś
Gość: verte Re: gwoli sprawiedliwości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:44 Ja też do dwóch. Link Zgłoś
derduch Re: gwoli sprawiedliwości... 12.01.05, 01:45 Ja tylko jeden na razie 1.2 htp sedan :-))))) Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: gwoli sprawiedliwości... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:28 Ejże kolego,trochę więcej dystansu i luzu co do opisywanego zjawiska.Zachowujesz sie niczym wściekła blondynka zbulwersowana faktem iz ludzie lubią prawic dowcipy o blondynach.Toż to zwykły żart na poprawienie nastroju w naszej szarej rzeczywistości i jeśli zachowany jest umiar to wszystko jest w porządku.Pozdr. Link Zgłoś
Gość: el dupa te sa dobre !!! IP: *.client.comcast.net 11.01.05, 04:47 Fabia 1,4 16V 74kW Comfort Strach tym jeździć tak rwie, jestem w niej zakochany a przejechałem dopiero 2500km, komputer jednak pilnuje zużycia paliwa. Marcin Fabia 1,4 16V 74kW Comfort Niesamowite auto kopa ma niesamowitego, chwila zapomnienia a 90 na drugim biegu, całe szczęście, że są dobre hamulce z ABSem i świetnie trzyma sie drogi, tylko jak komputer wskaże 64l/100km to boli i skłania do opamiętania, samochód dla mnie idealny. Marcin Fabia 1,9 TDI Comfort Super auto, super wyposażenie, super cena (szczególnie po cenie promocyjnej). Wrażenia z jazdy niesamowite. Przyspieszenie dosłownie wgniata w fotel, jak w dwulitrowej benzynie. Idealnie trzyma się drogi. Przy tym bardzo niskie zużycie paliwa. Ryszard a ja myslalem ze to 5.0 V8 mustang byl szybki. pewnie przyjdzie mi sciagnac skodzinke do USA (ta z silnikiem 1.4 miala by chyba najmniejszy silnik na rynku) Link Zgłoś
remo29 Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 09:47 > Czy ci ludzie maja nierowno pod sufitem? Urzekła mnie jedna wypowiedź: "chcesz w ryj za tą opinie o najlepszym samochodzie na świecie t.j. Fabi. skoda jest dużo lepsza od jakiegoś tam VW to dopiero jest pseudo skoda." Myślę, że już czas na jakieś stowarzyszenie na wzór RR Maryja, a jeśli nie to na pewno można założyć sektę lub partię. Fabiusze wszystkich krajów - łączcie się! Link Zgłoś
niknejm Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 09:56 Z wrażenia zaniemówiłem. R E W E L A C J A ! ! ! :-))))))))))) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
yupiya Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 23:11 To naprawdę niezłe jaja! "Gdyby nie seryjny ASR musiałbym już wymieniać przednie opony. Jazda tym samochodem to czysta przyjemność, głównie dzięki dobremu zawieszeniu i oczywiście "super dieslu". Za tę cenę (promocyjną) dostaje się naprawdę sporo auta. Polecam! Wojtek" -rozumiem,że tak "mieli", hehehe Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.arreks.com.pl 12.01.05, 11:12 Cudo Parsknąłem śmiechem publicznie, wszyscy patrzyli na mnie jak na wariata. ttt Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 21:54 ROTFL Link Zgłoś
raver1 "Dzieki" forumowiczom z tego forum juz nie mozna.. 23.01.05, 19:35 bezposrednio dodawac swoich opinni o Fabce,buahahaha...Chyba ostatnie opinnie nie przypadlu do gustu temu dylerowi z tej strony. www.motoforum.pl/Opinie/Skoda/fabia/fabia.php3 Link Zgłoś
Gość: Miecek Haliniok Re: "Dzieki" forumowiczom z tego forum juz nie mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:41 nie no ludziska nie róbta jajców!! Link Zgłoś