Dodaj do ulubionych

Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:)

10.01.05, 22:00
Czy ci ludzie maja nierowno pod sufitem?

www.motoforum.pl/Opinie/Skoda/fabia/fabia.php3
Obserwuj wątek
    • Gość: ma Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 22:06
      To jest śmieszne, ale nie dlatego że Skoda jest taka beznadziejna, ale że jakiś
      zapalony dealer postanowił przedobrzyć... W sumie to przykre, może zagonił
      jakiegoś młodego chłopaka, który tak strasznie chce się wykazać. Mam dla niego
      wiele zrozumienia.
    • Gość: verte Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:08
      No ale to stronka dilera.Teksty rzeczywiście niezłe.Przy okazji najeżdżają
      w nich na konkurencyjnego dilera z Nowej Huty hehe.Żenada.
    • vafancullo Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 10.01.05, 22:09
      historie podwodne pisane kijem

rece opadaja - onanizm umyslowy przy plakacie z gazety 'razem'
      • mazelora hehe, w sekcji o octavii tez niezle jaja:) n/t 10.01.05, 22:17
        • Gość: Mar dodałem opinię o fabii IP: *.skorosze.2a.pl 11.01.05, 01:03
          przeczytajcie sobie póki nie wykasują - jest na samym końcu tych peanów!
          • Gość: Spoko Re: dodałem opinię o fabii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:00
            ha ha haJuz same adresy mailowe twoich opiniodawców mnie rozbawiły.Tworzą one
            równowaznie w przesadzie w stosunku do wypowiedzi gloryfikatorów "silver arrow'a"
            • Gość: Mar gwoli sprawiedliwości... IP: *.skorosze.2a.pl 12.01.05, 01:36
              przyznaję się tylko do DWÓCH nowych wpisów :-))))))
              • Gość: verte Re: gwoli sprawiedliwości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:44
                Ja też do dwóch.
              • derduch Re: gwoli sprawiedliwości... 12.01.05, 01:45
                Ja tylko jeden na razie 1.2 htp sedan :-)))))
                • Gość: Spoko Re: gwoli sprawiedliwości... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:28
                  Ejże kolego,trochę więcej dystansu i luzu co do opisywanego zjawiska.Zachowujesz
                  sie niczym wściekła blondynka zbulwersowana faktem iz ludzie lubią prawic
                  dowcipy o blondynach.Toż to zwykły żart na poprawienie nastroju w naszej szarej
                  rzeczywistości i jeśli zachowany jest umiar to wszystko jest w porządku.Pozdr.
    • Gość: el dupa te sa dobre !!! IP: *.client.comcast.net 11.01.05, 04:47
      Fabia 1,4 16V 74kW Comfort
      Strach tym jeździć tak rwie, jestem w niej zakochany a przejechałem dopiero
      2500km, komputer jednak pilnuje zużycia paliwa.
      Marcin

Fabia 1,4 16V 74kW Comfort
      Niesamowite auto kopa ma niesamowitego, chwila zapomnienia a 90 na drugim
      biegu, całe szczęście, że są dobre hamulce z ABSem i świetnie trzyma sie drogi,
      tylko jak komputer wskaże 64l/100km to boli i skłania do opamiętania, samochód
      dla mnie idealny.
      Marcin

Fabia 1,9 TDI Comfort
      Super auto, super wyposażenie, super cena (szczególnie po cenie promocyjnej).
      Wrażenia z jazdy niesamowite. Przyspieszenie dosłownie wgniata w fotel, jak w
      dwulitrowej benzynie. Idealnie trzyma się drogi. Przy tym bardzo niskie zużycie
      paliwa.
      Ryszard

a ja myslalem ze to 5.0 V8 mustang byl szybki. pewnie przyjdzie mi sciagnac
      skodzinke do USA (ta z silnikiem 1.4 miala by chyba najmniejszy silnik na rynku)
    • remo29 Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 09:47
      > Czy ci ludzie maja nierowno pod sufitem?

Urzekła mnie jedna wypowiedź:
      "chcesz w ryj za tą opinie o najlepszym samochodzie na świecie t.j. Fabi. skoda jest dużo lepsza od jakiegoś tam VW to dopiero jest pseudo skoda."

Myślę, że już czas na jakieś stowarzyszenie na wzór RR Maryja, a jeśli nie to na pewno można założyć sektę lub partię.
      Fabiusze wszystkich krajów - łączcie się!
    • niknejm Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 09:56
      Z wrażenia zaniemówiłem. R E W E L A C J A ! ! ! :-)))))))))))

Pzdr
      Niknejm
    • the.bill Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 22:23
      Zajebioza!
    • Gość: fan pojawiły się nowe wpisy! (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:28
    • yupiya Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) 11.01.05, 23:11
      To naprawdę niezłe jaja!

"Gdyby nie seryjny ASR musiałbym już wymieniać przednie opony. Jazda tym
      samochodem to czysta przyjemność, głównie dzięki dobremu zawieszeniu i
      oczywiście "super dieslu". Za tę cenę (promocyjną) dostaje się naprawdę sporo
      auta. Polecam!
      Wojtek"

-rozumiem,że tak "mieli", hehehe
      • Gość: ttt Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.arreks.com.pl 12.01.05, 11:12
        Cudo
        Parsknąłem śmiechem publicznie, wszyscy patrzyli na mnie jak na wariata.

ttt
    • Gość: kanciak Re: Zarabiste opinie czytelnikow o Skodzie:) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 21:54
      ROTFL
    • raver1 "Dzieki" forumowiczom z tego forum juz nie mozna.. 23.01.05, 19:35
      bezposrednio dodawac swoich opinni o Fabce,buahahaha...Chyba ostatnie opinnie
      nie przypadlu do gustu temu dylerowi z tej strony.

www.motoforum.pl/Opinie/Skoda/fabia/fabia.php3
      • Gość: Miecek Haliniok Re: "Dzieki" forumowiczom z tego forum juz nie mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:41
        nie no ludziska nie róbta jajców!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka