Dodaj do ulubionych

videoradar na autostradzie

23.01.05, 17:29
stalo sie.
Od roku bardzo regularnie jezdze A2 i nigdy nie widzialem policji reagujacej
na nieograniczona predkosc. Do wczoraj...

Wczoraj po A2 krazyla Toyota (chyba, bo jechalem w drugim kierunku) z
kamera...chyba

W kazdym razie nieznakowany radiowoz zatrzymal jakis samochod na
autostradzie... Czyzby koniec jezdzenia bez ograniczen?
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiek Re: videoradar na autostradzie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 21:21
      Nareszcie! Gdyby jeszcze wzięli się za siedzących na zderzaku i poganiających
      światłami gdy się wyprzedza inne auta.
      • Gość: cat Re: videoradar na autostradzie IP: 81.219.120.* 23.01.05, 22:17
        Wtedy zatrzymywaliby się nawzajem..hihi
      • Gość: Kokeeno Re: videoradar na autostradzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.05, 22:25
        Dzisiaj w ogóle miałem jazdę z takim jełopem. Na prawym pasie piaskarka, na lewym przed nią jakiś kilometr pług, potem okazało się, że jest jeszcze jedna piaskarka. Prawym pasem sobie spokojniutko jadą 50km/h ludzie w letnich oponach (;o) Lewym ich wyprzedzam jakieś 70-80km/h (bo akurat ten pas jeszcze był w stanie "surowym" po opadach śniegu). Szybciej nie mogę, bo przede mną z tą samą szybkością jechał kierowca innego samochodu. Za mną piekli się jakiś koleś w Skodzie Octavii mrugając na mnie długimi. Niech sobie mruga, przecież nie przelecę górą... W końcu wyprzedziłem kogo miałem wyprzedzić i przed pługiem na lewym pasie zjechałem na prawy. W międzyczasie octavian wziął się do wyprzedzania - stanął w końcu jako pierwszy na światłach. Światła się zmieniły na zielone, a koleś nadal stoi jak idiota - a przecież tak mu się spieszyło - przetrzymał nas tak z pół minuty, ale pokazał kto tu naprawdę "żondzi"...
      • Gość: Mamlas Re: videoradar na autostradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 00:31
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Nareszcie! Gdyby jeszcze wzięli się za siedzących na zderzaku i poganiających
        > światłami gdy się wyprzedza inne auta.

Nie wlecz sie lewym pasem swoim tico to nikt cię światłami poganiał nie będzie

• Gość: thony Re: videoradar na autostradzie IP: 217.96.22.* 24.01.05, 08:50
      Ta toyote camry to ja widywalem na trasie Konin - Poznan juz 6 lat temu (jesli
      to jest nadal ta sama toyota).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka