Dodaj do ulubionych

ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU?

28.05.02, 13:01
Jaki jest obecnie koszt przemalowania samochodu typu kombi? Obecnie jest biały
a chciałbym maznąć go na czarno. Szczególnie chodzi o ceny w Warszawie!
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 28.05.02, 13:03
      A chcesz malować tylko zewnątrz, czy również wszystkie elementy wewnętrzne,
      komory, profile itp. To znacznie podraża.
      • legionix Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? 28.05.02, 13:09
        Gość portalu: robert napisał(a):

> A chcesz malować tylko zewnątrz, czy również wszystkie elementy wewnętrzne,
        > komory, profile itp. To znacznie podraża.

Wolałbym pomalować całość...
        W związku z tym pytanie: jaki koszt za tylko zewnetrze a jaki za całość (czyli
        także wewnetrze?
        • Gość: robert Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 28.05.02, 13:25
          Ceny za wnętrze nie znam, natomiast ja malowałem całe auto zewnątrz i trochę
          wewnątrz (bagażnik i komora silnika) i zapłaciłem 2500 za lakiernika oraz 1000
          za rozbrojenie i złożenie auta (z uruchomieniem). Ceny są z rejonu Gniezna.
          Ceny warszawskie spodziewam się x2.
          • Gość: darekk Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: 217.153.117.* 28.05.02, 17:08
            sam jestem warszawiakiem (juz niedlugo), ale samochod pomalowalem na
            przedmiesciach... wroclawia. tam za nowy beckerowski lakier, polerowanie
            chromow, wymiane uszczelki pod glowica, wymiane klockow i wszystkich plynow,
            malowanie felg, wymiane blotnika i wycinanie fragmentow progow zaplacilem w
            sumie 2100 pln. w w-wie chcieli ode mnie 3300 za samo lakierowanie.
            • Gość: Kielek Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.rivnet / 10.1.3.* 28.05.02, 23:05
              Tak na boku, to jak pojechalem do domu (z Wa-wy) i kupowalem chleb w sklepie i
              jak mi sprzedawczyni powiedziala, ze place 1PLN, to pomyslalem sobie, ze kobita
              sobie ze mnie jaja robi... W Wa-wie 1.55 na wejsciu... Ach ta Stolica
            • Gość: Tygiel Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.localdomain / 192.168.71.* 29.05.02, 09:10
              Możesz podać bliższe namiary na ten warsztat? Byłeś człowiekiem "z ulicy" czy
              "krewnym Królika" ?
    • Gość: ptica Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.05.02, 11:16
      4 lata temu za przemalowanie całego niby-samochodu - "maluszka" - zapłaciłem
      400 zł. Zrobili to łącznie z zaprawkami. Dobrze zrobili, bo w ciągu dwóch
      następnych lat rdza się nie pojawiła!
      • Gość: Arteck Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.matrix.pl 29.05.02, 11:22
        Gość portalu: ptica napisał(a):

> 4 lata temu za przemalowanie całego niby-samochodu - "maluszka" - zapłaciłem
        > 400 zł. Zrobili to łącznie z zaprawkami. Dobrze zrobili, bo w ciągu dwóch
        > następnych lat rdza się nie pojawiła!

Licząc...teraz za maluszka zapłaciłbyś pewnie z 600 zł. Za moja Hondzię (Civic
        Shuttle 4WD) policzyliby zapewne coś razy 3...Czyli 1800 zł...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka