legionix 28.05.02, 13:01 Jaki jest obecnie koszt przemalowania samochodu typu kombi? Obecnie jest biały a chciałbym maznąć go na czarno. Szczególnie chodzi o ceny w Warszawie! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: robert Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 28.05.02, 13:03 A chcesz malować tylko zewnątrz, czy również wszystkie elementy wewnętrzne, komory, profile itp. To znacznie podraża. Link Zgłoś
legionix Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? 28.05.02, 13:09 Gość portalu: robert napisał(a): > A chcesz malować tylko zewnątrz, czy również wszystkie elementy wewnętrzne, > komory, profile itp. To znacznie podraża. Wolałbym pomalować całość... W związku z tym pytanie: jaki koszt za tylko zewnetrze a jaki za całość (czyli także wewnetrze? Link Zgłoś
Gość: robert Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 28.05.02, 13:25 Ceny za wnętrze nie znam, natomiast ja malowałem całe auto zewnątrz i trochę wewnątrz (bagażnik i komora silnika) i zapłaciłem 2500 za lakiernika oraz 1000 za rozbrojenie i złożenie auta (z uruchomieniem). Ceny są z rejonu Gniezna. Ceny warszawskie spodziewam się x2. Link Zgłoś
Gość: darekk Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: 217.153.117.* 28.05.02, 17:08 sam jestem warszawiakiem (juz niedlugo), ale samochod pomalowalem na przedmiesciach... wroclawia. tam za nowy beckerowski lakier, polerowanie chromow, wymiane uszczelki pod glowica, wymiane klockow i wszystkich plynow, malowanie felg, wymiane blotnika i wycinanie fragmentow progow zaplacilem w sumie 2100 pln. w w-wie chcieli ode mnie 3300 za samo lakierowanie. Link Zgłoś
Gość: Kielek Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.rivnet / 10.1.3.* 28.05.02, 23:05 Tak na boku, to jak pojechalem do domu (z Wa-wy) i kupowalem chleb w sklepie i jak mi sprzedawczyni powiedziala, ze place 1PLN, to pomyslalem sobie, ze kobita sobie ze mnie jaja robi... W Wa-wie 1.55 na wejsciu... Ach ta Stolica Link Zgłoś
Gość: Tygiel Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.localdomain / 192.168.71.* 29.05.02, 09:10 Możesz podać bliższe namiary na ten warsztat? Byłeś człowiekiem "z ulicy" czy "krewnym Królika" ? Link Zgłoś
Gość: ptica Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.05.02, 11:16 4 lata temu za przemalowanie całego niby-samochodu - "maluszka" - zapłaciłem 400 zł. Zrobili to łącznie z zaprawkami. Dobrze zrobili, bo w ciągu dwóch następnych lat rdza się nie pojawiła! Link Zgłoś
Gość: Arteck Re: ILE ZA PRZEMALOWANIE CAŁEGO SAMOCHODU? IP: *.matrix.pl 29.05.02, 11:22 Gość portalu: ptica napisał(a): > 4 lata temu za przemalowanie całego niby-samochodu - "maluszka" - zapłaciłem > 400 zł. Zrobili to łącznie z zaprawkami. Dobrze zrobili, bo w ciągu dwóch > następnych lat rdza się nie pojawiła! Licząc...teraz za maluszka zapłaciłbyś pewnie z 600 zł. Za moja Hondzię (Civic Shuttle 4WD) policzyliby zapewne coś razy 3...Czyli 1800 zł... Link Zgłoś