Gość: Marek IP: *.atlanta-48-49rs.ga.dial-access.att.net 16.06.02, 01:24 Robi wrazenie na drodze... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: is300 Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.dyn.optonline.net 16.06.02, 01:38 Tez go widzialem no i co ? Sorry ze takim tonem ale glupi watek. Link Zgłoś
Gość: usa Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.02, 07:02 brawo! a teraz pochwal sie mamusi Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.chello.at / *.3.11.vie.surfer.at 16.06.02, 16:43 Gość portalu: Marek napisał(a): > Robi wrazenie na drodze... na lawecie jeszcze wieksze... Link Zgłoś
Gość: ono Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 18:43 Marek, zly temat wybrales. Na tym forum jakiekolwiek pozytywne slowo o samochodzie niemieckim, wywoluje steki wyzwisk i wybuchy nienawisci. O zdrade narodu mozesz zostac posadzony... I pomyslec, ze to wszystko przez zawisc o ichne technologie. PZDR. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 17.06.02, 03:18 Nie jestem fanem niemieckich samochodow, ale nowy SL jest zdumiewajaco ladny. A informuje Was o tym dlatego ze bylem zdumiony zobaczeniem tego samochodu - w koncu bardzo niedawno byla premiera a pojazd do tanich nie nalezy. Z drugiej strony w najnowszym Auto-Swiecie pisza ze w Polsce sprzedano juz 7 sztuk tej zabawki... P.S. A propos innych ciekawych pojazdow - na moim osiedlu pojawil sie zolty Chrysler Prowler. Piekny... Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.pik / 213.186.69.* 17.06.02, 08:44 Gość portalu: Marek napisał(a): > Nie jestem fanem niemieckich samochodow, ale nowy SL jest zdumiewajaco ladny. > A informuje Was o tym dlatego ze bylem zdumiony zobaczeniem tego samochodu - w > koncu bardzo niedawno byla premiera a pojazd do tanich nie nalezy. Z drugiej > strony w najnowszym Auto-Swiecie pisza ze w Polsce sprzedano juz 7 sztuk tej > zabawki... > > P.S. A propos innych ciekawych pojazdow - na moim osiedlu pojawil sie zolty > Chrysler Prowler. Piekny... ale ono ma niestety rację... Link Zgłoś
Gość: darekk Re: Widzialem nowego Merca SL IP: 217.153.117.* 17.06.02, 09:33 coz, nie jest to specjalnie czesty widok na naszych drogach, ale z drugiej strony to widzialem takiego na polskich dolnoslaskich numerach jeszcze w marcu. wcale nie jestesmy sto lat za murzynami. :) darekk Link Zgłoś
Gość: robert Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 17.06.02, 09:51 Aby rzeczywiście docenić urodę tego auta warto popatrzeć na niego z góry (np. z balkonu). Wtedy widać naprawde piekne proporcje sylwetki. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 17.06.02, 16:05 Szczegolnie jak ten pod balkonem to Twoj SL :) Link Zgłoś
Gość: Orc 1 z 7 IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.06.02, 16:52 Jednym z nich - i to nie jakimś pospolitym 500 tylko AMG SL 55 ( 476 koni ) rozbija się jakaś panienka po Wrocławiu. Link Zgłoś
Gość: robert Re: 1 z 7 IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 17.06.02, 17:42 To jest rzeczywiście bardzo szybkie auto. Nie wiem czy go troche nie szkoda na te wrocławskie dziury. Link Zgłoś
Gość: Orc Re: 1 z 7 IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.06.02, 17:45 Ona nim jeździ z prędkością kapelusznika, który się bromu nawąchał. Nie wygląda na taką, która by sobie potrafiła poradzić z pogonionym do galopu 500-konnym autem ( dobra, zazdrość mnie zżera że ona takiego ma a ja nie ). A poza tym co masz do naszych ulic ? Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: 1 z 7 IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 17.06.02, 17:54 sorry Orc , ale stan ulic we Wrocku ( wszędobylska kostka w centrum , z dziurami po wybuchach - ul. Przestrzenna i okolice )jest powiedzmy sobie , taki sobie . Dobrze , że zrobili to skrzyżowanie przy Holiday Inn , bo przy skręcie , to myślałem , że zawieszenie urwę :) Ale trasa od Bielan , do ronda , obok radia - rewelacja w porównaniu ze stanem sprzed lat czterech . Tam ( przed radiem ) to chyba największe dziury były . pozdr Link Zgłoś
Gość: Orc Wiem jak jest :-) IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.06.02, 18:02 Ozwał się we mnie po prostu patriota lokalny. A w temacie - dość ładną nawierzchnię robią na kawałku Borowskiej. Gdybyśmy dostali EXPO część kasy zapewne spłynie na ulice. Ma być budowany kolejny most bo aktualny stan przepustowości centrum w kierunku pn-pd najlepiej opisuje słowo "paraliż". Mimo wszystko i tak lubię ten mój "heimat". Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.tlsa.pl 17.06.02, 16:02 czy to ten co wyglada jak mazda 323? Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Widzialem nowego Merca SL IP: *.chello.at / *.3.11.vie.surfer.at 18.06.02, 11:22 Gość portalu: johndoe napisał(a): > czy to ten co wyglada jak mazda 323? Nie.To ten co wyglada jak mazda 121. Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: Widzialem nowego Merca SL IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 17.06.02, 16:11 wierzcie , nie wierzcie , ale właśnie zaraz obok siedziby Agory na PL. Solnym we Wrocławiu stał dziś rano właśnie taki wózek . I to na normalnych tablicach ( tzn. nie było np. DW_SL500 czy cóś inkszego :) Link Zgłoś