Dodaj do ulubionych

Pierwsza jazda: Honda CR-V i-CTDi

23.03.05, 01:45
Moze dobrze byloby gdyby Gazeta zafundowala Panu Wojciechowi stypendium w liceum zaocznym,
gdzie moglby zglebic podstawy pisania wypracowan. Potem, jesli sprawdzi sie w powiatowych lub
osiedlowych gazetkach moglby zdawac zaocznie na politechnike - jesli mu zycia starczy. Innym
rozwiazaniem jest zatrudnienie kogos, kto ma pojecie o pisaniu i o autach jednoczesnie.
Obserwuj wątek
    • szawa999 Re: Pierwsza jazda: Honda CR-V i-CTDi 23.03.05, 01:50
      Przepraszam za syndrom Marek Jurek w mojej poprzedniej uwadze - chcialem napisac Panu
      Krzysztofowi. a nie Panu Wojciechowi. Jeszcze raz przepraszam szanownego autora.
    • kszyrztow do poprzednika/czki 23.03.05, 15:12
      Powiem ci żeś się czepnął... Ja też jestem wrażliwy na styl ( awłaściwie jego
      brak), gramatykę, ortografię (na nią szczególnie, bo właśnie komentarze w
      internecie pokazują na jak żenująco niskim poziomie są nasi ziomale), ale w tym
      przypadku z tekstu wycisnąłem samą treść, nie zważając na formę. I powiem ci,
      że na temat tego samochodu (bo to o nim było, a nie o panu Krzysztofie) wiem
      tyle, ile potrzebowałem. Narrrra
      • szymizalogowany Re: do poprzednika/czki 23.03.05, 15:19
        "ziomale"

Co to kurna znaczy? Gdzieś już chyba słyszałem to wyrażenie w radiu w jakiejś
        piosence jednego z tysiąca naszych nowo powstałych zespołów Hip-ho-polo.

• przemulo Re: Pierwsza jazda: Honda CR-V i-CTDi 23.03.05, 16:31
      "sprężysty" to chyba przymiotnik a nie przysłówek
      • wio4litery Re: Pierwsza jazda: Honda CR-V i-CTDi 24.03.05, 08:35
        A co powiesz na taki stylistyczny kwiatek?

"Dzisiaj, właśnie dzięki turbodieslom, w Europie ponad 50%
        samochodów są turbodoładowane."

Tygodnik Motor(ostatni - 12/2005), 44 s.
        Artykuł: Wiek turbo
        Autor: Jerzy Dyszy

w4l

> ad.1. bzdurą jest twierdzenie, że gdy olej jest zimny to nie dociera wszędzie,
        > dowód: reklama oleju magnatec mówi, że ten olej "jeszcze bardziej powleka"

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka