budek72 01.04.05, 22:45 Zastanawiam sie nad kupnem ow auta, ale.... Jak sie ma Audi z tym silnikiem we wspolpracy z instalacja gazowa. czy lepiej kupic diesela? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mike68 Re: vsi "Prins" only 01.04.05, 22:53 i miodzio - spalanie 11 litrów gazu nic nie robisz bo nie ma co robic tylko gaz ładujesz ale koszt instalacji / to auto ma chyba juz 2 sondy lambda / wyniesie ok 5500 zł - na mocy nic nie stracisz i pamiętaj do turbo tylko holenderski wtrysk gazu vsi Prins Jeżeli jedna sonda lambda to się zmieścisz w 4500 zł ale pewnie załadują jakies włoskie badziewie bo u mnie w 99 ale model 2000 sa dwie sądy - to był taki okres przejsciowy Nich się nie wypowiadają Ci co nie mają bo to bez sensu Link Zgłoś
budek72 Re: vsi "Prins" only 01.04.05, 22:57 wlasnie o taka opinie mi chodzilo :))) dzieki slyszalem, ze w tych modelach czesto pada zawieszenie przednie po okolo 50tys km, a naprawa jest dosc droga. Moze wiesz cos na ten temat????? ale poczytam tez inne :) Link Zgłoś
mike68 Re: vsi "Prins" only 01.04.05, 23:03 no niestety ale tak bywa , nie ma najlepszego zawieszenia ten model, albo winne sa raczej nasze drogi Link Zgłoś
mike68 Re: vsi "Prins" only 01.04.05, 23:05 A4 z tym motorkiem da Ci wiele więcej frajdy na LPG niż diesel one nie są paliwożerne te silniki a swoje potrafią Link Zgłoś
budek72 Re: vsi "Prins" only 01.04.05, 23:17 frajde napewno dadza, ale jednak utrzymanie auta... ja robiemin. 30 tys km rocznie wiec musialbym wybudowac fabryke zawieszenien, jednakze auto ma naprawde klase, dopracowane jest w kazdym calu (oczywiscie mowie o wnetrzu i ksztalcie budy) A jak wyglada (cenowo) sprawa przeglodow? Link Zgłoś
mike68 Re: vsi "Prins" only 02.04.05, 07:22 przeglądy ? chyba nie masz na myśli serwisów ! robisz sobie sam albo znajdziesz jakis dobry warsztat w okolicy Fakt - Audi daje jakiś prestiż ale części tanie nie są / oryginał / bo np. przy zawieszeniu lepiej podróbek nie stosować bo wtedy częściej się cos piepszy.Niby części podobne ma skoda ale... do audi to samo potrafi być kilkakrotnie droższe. Jeżeli masz zamiar dopiero kupić to mam cos dla Ciebie. Audi A4 1.8 T w Avancie - stan super - fakt że nie dawno było robione zawieszenie / koszt 4 tyś zł / ale technicznie jest teraz jak z fabryki - super utrzymane a właściciel tylko dlatego sprzedaje bo kupił nowszy model a wiec okazja nie na giełdę.jest bez instalacji gazowej gość tylko po trasie jeżdzi ma przejechane 125 tyś km , bezwypadkowe i piekne bo czarny metalik z dodatkami chromowymi - model 2000. Warto nabyć to auto ze względu na ten prestiż oraz na świetne właściwości trakcyjne / prowadzenie auta / Link Zgłoś
mike68 Re: Jaka cena? 02.04.05, 14:05 cena dla mnie była 40 tyś zł ale on nie wie że ja od niego nie kupie bo po co mi dwa osobowe , szukam dostawczego auta VW T4 z roku 2001/2 i taki kupie.Na kupno od niego ustawiłem się ma maj/czerwiec i on je trzyma dla mnie :)musze mu powiedziec ze rezygnuję Link Zgłoś