Dodaj do ulubionych

A pamietacie samochod...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 22:51
ktorym jechaliscie na swoj wlasny slubu?
Teraz jest wielki wybor, ja niestety, a moze stety, jechalem czarna Wolga
wypozyczona z jednostki tescia, ktory sluzyl w wojsku. Wtedy to byl szpan, a
teraz???? Mlodzi mi mowia, ze im wieksze badziewie, tym lepiej. Moj kuzyn pare
lat temu jechal na swoj slub FSO 125 i wszyscy byli zachwyceni. Co Wy na to?
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafal Re: A pamietacie samochod... IP: 199.166.186.* 21.06.02, 23:28
      juz tak stary jestem, ze nie pamietam, ale chyba to nie byly podkute kunie :)))))))
      • Gość: Michal Re: A pamietacie samochod... IP: *.telia.com 21.06.02, 23:33
        Ja sobie cos przypominam ,tak to byla 8 letnia Simca Aronde kolegi model 1956.
    • tido Re: A pamietacie samochod... 21.06.02, 23:31
      co prawda ja jeszcze nie jechalem do slubu ale w przyszlosci chcialbym jechac
      autem ciagnacym stare rupiecie tj puszki i inne przedmioty metalowe... to
      dopiero byloby wyroznienie... tak w ogole to wolga wcale nie jest zlym autem...
      pozdrawia Tido
      • Gość: Rafal Re: A pamietacie samochod... IP: 199.166.186.* 21.06.02, 23:35
        Michal, a ja nawet mam zdjecie tego samochodu, oczywiscie bialo czarne :)))))

swoja droga co teraz za samochod on ma?
    • Gość: Andre Re: A pamietacie samochod... IP: *.pcplus.com.pl 21.06.02, 23:53
      1979rok
      Mercedes czarny
      pionowe reflektory
      Więcej nie pamiętam bo byłem pijany, co stanowi moje alibi po dziś dzień !!
      Wam panowie kawalerowie też radzę narąbać się przed ślubem! Zawsze można
      powiedzieć po latach .
      Wybacz kochanie ale nie wiedziałem co czynię.
      PZDR.
      p.s. branie na serio w/w nie jest konieczne.
      • Gość: AHA Re: A pamietacie samochod... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 23:57
        Brales slub w tym samym roku co ja. Ja niestety bylem trzezwy!!!! A szkoda!!!!
        pzdr
      • Gość: Michal Re: A pamietacie samochod... IP: *.telia.com 22.06.02, 08:36
        Gość portalu: Andre napisał(a):

> 1979rok
        > Mercedes czarny
        > pionowe reflektory
        > Więcej nie pamiętam bo byłem pijany, co stanowi moje alibi po dziś dzień !!
        > Wam panowie kawalerowie też radzę narąbać się przed ślubem! Zawsze można
        > powiedzieć po latach .
        > Wybacz kochanie ale nie wiedziałem co czynię.
        > PZDR.
        > p.s. branie na serio w/w nie jest konieczne.

Andre to musialbyc model z roku 1969.
        Rafal wiesz ,ze go nie widzialem z 5 lat,tak ze nie wiem co On teraz ma.Wiem ze
        mu sie dobrze wiedzie.Dzwonil w zeszlym roku z swojego mobila do mnie ,ale gdzies
        z Europy.Pzdr.Michal
    • Gość: Jankes Re: A pamietacie samochod... IP: 5.1R2D* / 3.179.75.* 22.06.02, 11:33
      Ja sila rzeczy nie moge pamietac, bo moj slub 5 pazdziernika. I nie zamierzam
      sie upijac. Nie wiem jeszcze, co to bedzie. Macie propozycje? Najlepiej z
      kontaktem do Posiadacza i w Poznaniu!!!!
      PZDR
      JANKES
    • Gość: Casey Re: A pamietacie samochod... IP: *.symboliczna.net / 192.168.1.* 25.06.02, 01:28
      Moje "slubne" auta to:
      cywil - Lancia Thema 2.0 Turbo
      koscielny - Buick Dynaflow '48 rok

Casey_a_miało_być_Volvo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka