Dodaj do ulubionych

wypadek a odszkodowanie

27.04.14, 15:32
Przed świętami wielkanocnymi mieliśmy wypadek nie z naszej winy. Dzięki kierowcy który wjechał na czerwonym świetle trafiliśmy w słup. Samochod - szkoda całkowita. Jechaliśmy z dziećmi. Policja chciała wezwać karetke ale pewna ze dam rade udalam się z dziećmi do domu, maz zostal. Wieczorem jednak dałam się zbadać przez lekarza i stwierdzil uraz szyjny kręgosłupa i miałam brac tabletki przeciwbólowe. Po świętach poszłam do chirurga który w trybie pilnym dal skierowanie na tk - podejrzenie podwichniecia dwóch kręgów. O jakie odszkodowanie moglibyśmy się starać. Maz również cierpiacy i tez czeka go tk. Moje młodsze dziecko wróciło do pieluchy, ma nerwice. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • legal24 Re: wypadek a odszkodowanie 27.04.14, 20:41
      Możecie Państwo domagać się odszkodowania za samochód (naprawa lub zwrot wartości samochodu przy szkodzie całkowitej) oraz odszkodowania za szkodę na osobach, na które składa się w szczególności zwrot wszystkich kosztów wywołanych rozstrojem zdrowia lub uszkodzeniem ciała (np. koszty leczenia, rehabilitacji itp.), jeżeli ktoś z Państwa utraciłby całkowicie lub częściowo zdolność do pracy zarobkowej, lub jeżeli zwiększyły się kogoś z Państwa potrzeby lub zmniejszyły widoki powodzenia na przyszłość, możecie żądać odpowiedniej renty. Niezależnie od tego możecie Państwo domagać się również zadośćuczynienia za krzywdę. Poza tym oczywiście zwrotu kosztów wynajęcia samochodu zastępczego, pomocy prawnej itp. Aby szczegółowo ustalić rodzaj roszczeń oraz możliwą do uzyskania wysokość odszkodowania, należałoby przeanalizować indywidualnie Państwa sprawę. Jeżeli chcielibyście Państwo skorzystać z pomocy Kancelarii Odszkodowawczej Legal24 zapraszamy na kontaktu: 22 18-55-109, 881-270-684, legal24.pl
      • magmar11 Re: wypadek a odszkodowanie 28.04.14, 08:47
        W jaki sposób Państwo działacie? Ile sobie życzycie za tego rodzaju sprawę? Pozdrawiam
        • penjo Re: wypadek a odszkodowanie 28.04.14, 09:16
          Przysługuje Państwu odszkodowanie za szkodę osobową oraz rzeczową z polisy OC sprawy. Jeśli chodzi o wysokość roszczeń jest ona dość rozbieżna, gdyż w ubieganiu się o tego rodzaju odszkodowaniu każdy jest traktowany indywidualnie i u każdego na podstawie krótkiego wniosku oraz dokumentacji medycznej jest ustalana. Również mogą się Państwo ubiegać o odszkodowanie z NNW jeśli takie zostało wykupione.Tutaj wysokość roszczenia jest wyliczana procentowo i z kwoty na jaką zostało wykupione NNW wypłacane jest odszkodowanie na podstawie ustalonego procentu uszczerbku. Jeśli chcieliby Państwo jestem w stanie pomóc w uzyskaniu odszkodowania z polisy OC sprawcy oraz doradzić jak uzyskać odszkodowanie z NNW. Współpracuje z firmą DRB Centrum Odszkodowań i jedynym naszym honorarium jest procent od uzyskanego odszkodowania, a wszelkiego rodzaju konsultacji i porad chętnie udzielę bezpłatnie. Kontakt do mnie 881 441 842 , email: jolanta.penca@drb.pl
        • khakii6 Re: wypadek a odszkodowanie 28.04.14, 10:19
          Polecam kontakt z firmą Kompensja, dodam, że jest on bezpłatny, można skontaktować się przez formularz zgłoszeniowy na stronie www.kompensja.pl, lub telefonicznie, nie pobierają żadnych opłat wstępnych.
          • magmar11 Re: wypadek a odszkodowanie 29.04.14, 10:19
            Tyle jest tych firm a nie wiemy która najlepsza. Nikt od siebie nic mi nie napisze?

• belka90 Re: wypadek a odszkodowanie 29.04.14, 16:28
              Prosze sie skontaktowac ze mna mielismy wiele takich przypadkow opowiem Pani na spokojnie jak to wyglada. Wystarczy puscic sygnal oddzwonie zeby nie naciagac pania na dodatkowe koszty. 723101591
          • nika4321 Re: wypadek a odszkodowanie 29.04.14, 20:08
            Ja znam tylko adwokata z Poznania Sangowskiego. Bardziej dokładnie do czynienia z nim miała moja siostra, która walczyła o odszkodowanie za wypadek i dzięki jego pomocy wywalczyła:)
        • legal24 Re: wypadek a odszkodowanie 28.04.14, 18:44
          Proponuję, abyście Państwo skontaktowali się z nami. Po ustalenia szczegółów zdarzenia ustalimy warunki współpracy oraz roszczenia możliwe do uzyskania. Kancelaria Odszkodowawcza Legal24, e-mail: biuro[małpa]legal24.pl, <a href="http://legal24.pl>www.legal24.pl</a>. numeru telefonów podane są na stronie internetowej. Pozdrawiam
    • do2011 Re: wypadek a odszkodowanie 28.04.14, 09:39
      Proszę zgromadzić dokumentacje medyczną i do nas przesłać wraz z szczegółowym opisem Pani krzywdy. Wycenimy odszkodowanie.

Wszelkie informacje można także uzyskać pod nr tel. 22 435 89 32.

duzeODSZKODOWANIA.com
    • magdzikk1 Re: wypadek a odszkodowanie 29.04.14, 15:03
      Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do EuCO i dowiedziała się co i jak, albo możesz też umówić się z agentem. Oni najpierw biorą i analizują dokumenty i jak jest wszystko ok to mogą za Ciebie odzyskać odszkodowanie.
    • belka90 Re: wypadek a odszkodowanie 29.04.14, 16:32
      Prosze sie skontaktowac ze mna mielismy wiele takich przypadkow opowiem Pani na spokojnie jak to wyglada. Wystarczy puscic sygnal oddzwonie zeby nie naciagac pania na dodatkowe koszty. 723101591
      • magmar11 Re: wypadek a odszkodowanie 30.04.14, 11:03
        Zapomniałam dopisać ze jestemy z Trojmiasta.
        • penjo Re: wypadek a odszkodowanie 30.04.14, 12:05
          Ja również jestem z trójmiasta i tutaj też pracuje. Mogę zaproponować Państwu spotkanie na którym powiedziałabym jak wygląda droga starania się o odszkodowanie, poleciłabym dobrych lekarzy oraz opowiedziałabym jak ja mogłabym pomóc. Spotkanie jest oczywiście bezpłatne, po nim sami zdecydujecie czy chcecie skorzystać z mojej pomocy. Myślę ,że to lepsze rozwiązanie niż wymiana wpisów na forum.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt telefoniczny 881 441 842
          Pozdrawiam,
          Jolanta
    • radcaprawnyolsztyn1 Re: wypadek a odszkodowanie 02.05.14, 18:51
      Może Pani się starać o dosyć wysokie odszkodowanie. Nie ryzykowałbym wskazywania określonej kwoty bez poznania wyników badań lekarskich. Proponuję jednak aby zwróciła się Pani z tym do podmiotu profesjonalnego tj. radcy prawnego lub adwokata lub do firmy odszkodowawczej. Mogę polecić firmę DKS POLSKA sp. z o.o. mają własną kancelarię i współpracują z lekarzami, rzeczoznawcami a co najważniejsze działają na terenie całego kraju. dkspolska.pl taki mają adres.
    • kamil_swiderski Re: wypadek a odszkodowanie 29.05.14, 11:55
      "Dobrym sposobem na dodatkową emeryturę są polisy inwestycyjne z funduszami kapitałowymi. Taka polisa jest niczym innym, jak szczególnego rodzaju ubezpieczeniem – poprzez ubezpieczenie również można oszczędzać. Więcej o dobrowolnym ubezpieczeniu emerytalnym, można poczytać na www.mfind.pl
      Jeśli będziecie Państwo mieć więcej pytań na ten temat jestem do dyspozycji.
      Pozdrawiam Kamil Świderski - Mfind"
    • kamil_swiderski Re: wypadek a odszkodowanie 29.05.14, 11:56
      Dobrym sposobem na dodatkową emeryturę są polisy inwestycyjne z funduszami kapitałowymi. Taka polisa jest niczym innym, jak szczególnego rodzaju ubezpieczeniem – poprzez ubezpieczenie również można oszczędzać. Więcej o dobrowolnym ubezpieczeniu emerytalnym, można poczytać na www.mfind.pl
      Jeśli będziecie Państwo mieć więcej pytań na ten temat jestem do dyspozycji.
      Pozdrawiam Kamil Świderski - Mfind
    • kamil_swiderski Re: wypadek a odszkodowanie 29.05.14, 12:04
      Odszkodowanie powypadkowe jest rzeczą rozpatrywaną indywidualnie. Obejmuje zwrot kosztów leczenia, kosztów dochodów utraconych ze względu na wypadek, zwrot kosztów dojazdów czy zniszczenia mienia. Można także zażądać od sprawcy jednorazowego finansowego zadośćuczynienia, a kiedy następstwa wypadku są bardzo poważne – renty.Tak więc odszkodowanie powypadkowe może być dość różnorodne. Wszystkie aspekty takich zdarzeń są dokładnie opisane na www.mfind.pl . Artykuł uczula na różne triki stosowane przez ubezpieczycieli i kancelarie .
      W razie wątpliwości jestem do dyspozycji.
      Pozdrawiam Kamil Świderski - Mfind
    • hussa Re: wypadek a odszkodowanie 16.06.14, 10:47
      Witam,

przeprowadzam bezpłatną analizę dokumentacji pod kątem zasadności roszczeń i możliwości uzyskania odszkodowania. Wszystkich zainteresowanych sprawdzeniem czy możliwe jest uzyskanie świadczeń zapraszam do kontaktu pod nr tel. 731 310 179
    • hussa Re: wypadek a odszkodowanie 23.07.14, 14:59
      Zapraszamy do kontaktu z przedstawicielem Krajowego Biura Odszkodowań pod nr tel. 731 310 179 chętnie pomożemy.
    • takasobieja88 Re: wypadek a odszkodowanie 05.11.14, 15:57
      Najlepiej udać się do prawnika obeznanego w temacie, który doradzi co i jak zrobić oraz zamie się sprawą. Popytaj w śród znajomych, rodziny, może mogą kogoś polecić? Osobiście mogę polecić Ci Agnieszkę Mikołajczyk z kancelarii prawnej Meritum. Jest uczciwa, rzetelna i skuteczna.
    • firma-pio Re: wypadek a odszkodowanie 26.11.14, 11:20
      Witam polecam Firmę PIO Polski instytut odszkodowawczy z główna siedzibą w Warszawie. Firma profesjonalna podchodząca do każdej sprawy indywidualnie. Firma nie pobiera opłat przed sądowych i sądowych. kontakt Wojciech Zaskórski tel 662-554-587 e-mail w.zaskorski@pio-odszkodowania.pl
    • forumowiczka83 Re: wypadek a odszkodowanie 20.07.15, 18:40
      Witam. Pomoge uzyskac nalezne odszkodowanie dla wszystkich czlonkow rodziny uczestniczacych w wypadku. Prosze o kontakt 883-103-445 lub na email a.ordakowska@euco.pl
      Wszelkie porady zarowno telefoniczne jak i osobiste sa bezplatne
      Pozdrawiam, Agnieszka
    • blogoodszkodowaniach Re: wypadek a odszkodowanie 06.10.16, 10:01
      Dzień dobry, Pozwolę sobie podpiąć link do wpisu na moim blogu dotyczącym możłiwości dochodzenia zadośćuczynienia odszkodowania za skutki wypadku komunikacyjnego w postaci urazu biczowego, smagnięcia biczem: blogoodszkodowaniach.pl/2016/02/26/zadoscuczynienie-za-uraz-kregoslupa-uraz-biczowy-vel-smagniecie-batem-ile-i-czy-nalezy-sie-zadoscuczynienie/
    • fafkins42 Re: wypadek a odszkodowanie 06.10.16, 14:00
      Sprawa jest poważna, pomożemy. Zapraszam na bezpłatne i niezobowiązujące konsultacje. www.lexfortis.pl/
    • gandalforick Re: wypadek a odszkodowanie 31.10.16, 12:46
      Starajcie się o pomoc fachowca, za podobną sprawę uzyskaliśmy wypłatę z oc sprawcy za zniszczenia samochodu plus za uszkodzenia ciała. Na początku sami staralismy sie działać, ale po czasie znajomi podpowiedzieli DRB. Rzetelnie podeszli do tematu, mają dobrych prawników.
    • marek.wu2 Re: wypadek a odszkodowanie 01.11.16, 17:27
      W dalszym ciągu możecie się Państwo ubiegać o odszkodowanie. Szkoda, że nie została wezwana karetka, bo to jest zawsze twardy argument dla ubezpieczyciela. Pomimo tego, proszę spróbować złożyć roszczenie, najlepiej z pomocą profesjonalisty. tu znajdzie Pani historie wygranych spraw z ubezpieczycielami dotyczące wypadków komunikacyjnych
      mediatorexpert.pl/nasze-sprawy/kategoria/wypadki-komunikacyjne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka