ammarda 21.04.05, 11:07 Ciekaw jestem opinii użytkowników (tylko użytkowników proszę) Citroena C4, na temat tego samochodu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jarpu1 Re: Citroen c4 21.04.05, 13:39 Jak do tej pory przejechalem moim C4 tylko 2000 km, wiec moge podac jedynie pierwsze wrazenia. Jak do tej pory zadnych problemow, ale przy takim przebiegu to raczej oczywiste. Moim zdaniem auto prowadzi sie b.dobrze, zawieszenie jest dosc komfortowe, ale raczej sztywne. Uzytkuje auto z silnikiem benzynowym 1,6 - jak dla mnie wystarczajaco mocny, elastyczny i cichy. Przez dobre wygluszenie silnika ujawnia sie troche zbyt duzy szum powietrza przy wyzszych predkosciach. W srodku miejsca dosc, fotele wygodne - ale to mozna sprawdzic juz w salonie. Do nietypowej deski rozdzielczej szybko sie przyzwyczailem, wszystkie informacje podawane sa w czytelny sposob. Wszystkie elementy sterowania (biegi,pedaly itp) dzialaja delikatnie i precyzyjnie. Co mi nie odpowiada? - brudzaca sie tylna szyba, troche zbyt niska gorna krawedz drzwi (trzeba uwazac na glowe), przy "dobiciu" tylnego zawieszenia zbyt duzy halas (te polskie drogi). To wlasciwie chyba wszystko, generalnie jestem zadowolony. W razie potrzeby chetnie odpowiem na pytania. Link Zgłoś
ammarda Re: Citroen c4 03.06.05, 11:46 Dzięki za opinię. W poniedziałek odbieram samochód z salonu. Link Zgłoś
elvispresley Re: Citroen c4 03.06.05, 13:11 GRATULACJE! Mogę spytać na który się zdecydowaleś? Link Zgłoś
siwy-55 Re: Citroen c4 03.06.05, 13:13 .. zbyt swiezy model,poczekaj conajmniej dwa lata , C4 jest budowany na platformie Pgt.307 - to dobra platforma , bardzo malo laczen blach = duzy + . Link Zgłoś