franeczka 14.09.05, 09:21 W gre wchodzą: kia rio, renault thalia, skoda fabia roczniki 2001-2002 wszystkie są w cenie ok 19-22 tys jeżdę głównie po mieście i 3, 4 razy w roku dłuższa trasa, 4 osobowa rodzina Link Zgłoś Obserwuj wątek
wojtekg1981 Re: Co mam wybrać? 14.09.05, 09:31 Ja bym wybrał RIO ale nie sedan bo jest brzydki. Link Zgłoś
plawski Re: Co mam wybrać? 14.09.05, 09:33 franeczka napisała: > W gre wchodzą: kia rio, renault thalia, skoda fabia > roczniki 2001-2002 > wszystkie są w cenie ok 19-22 tys > jeżdę głównie po mieście i 3, 4 razy w roku dłuższa trasa, 4 osobowa rodzina No więc jeśli nie masz "kompleksu skodziarza" to Fabia będzie najlepszym rozwiązaniem. Najlepsze zawieszenie, praktyczność i jakość. Rio poprzednirj generacji przy niej odpada, Thalia - no cóż - każdy ma swój gust. Kufer duuuży ale za to jaki to pięęękny autek ;) Pozdro Link Zgłoś
jusytka Re: Co mam wybrać? 14.09.05, 13:51 Wszystkie maluchy z dużym bagażnikiem są brzydkie, ale gdyby nie stać mnie było na nic większego, a miałoby być to auto rodzinne wybałałabym Thalię, albo Fabię sedan lub kombi. Link Zgłoś
knurzynski Re: Co mam wybrać? 14.09.05, 09:37 zdecydowanie wg.mnie Skoda. wsiądź i posiedź moze nawet sie pzrejedź a Sama będziesz mieć odpowiedź.pzdr. Link Zgłoś
gls1 Re: Co mam wybrać? 14.09.05, 15:03 Spróbuj poszukać jakiegoś Jazza ( Honda) jest to chyba najbardziej praktyczny i ekonomiczny samochod w tej klasie. No ale będzie trudno dostac taka "używkę". Jeżeli uprzesz sie na Skodę to daruj sobie benzyniaki ichniejszej produkcji bo to jest poprostu masakra.... PZDR Link Zgłoś