Dodaj do ulubionych

Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA

08.10.05, 16:40
3 października 2005r. Peugeot ogłosił promocyjne ceny m.in. na model P407.
Zniżka nawet do 12020zł !!!
I tak np. 2,0 SV Sport HDI 136KM kosztuje w promocji
114 520zl - 10% = 102 500zł !!
Super okazja !!
Tylko że w starym cenniku z dnia 01 czerwca 2005 r. ten sam model kosztował
właśnie 102 500zł :) :) :)
Czyli robimy promocje w ten sposób że po cichu podnosimy cenę np. o 10tys. zł
a później głośno robimy promocję:
OBNIŻAMY CENY NAWET O 10tys. złotych !!
Obserwuj wątek
    • boorza Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 08.10.05, 16:53
      Dokładnie. Cennik został zmieniony 1 czerwca, a od października zmodyfikowana
      została forma... Ceny na 407, 607 się nie zmieniły. Za to 307, Partner, 206 są
      sporo tańsze. P206 już od 28000zł chyba.
      Tak czy inaczej, to ciągle Peugeot... Wizyty w serwisie regularne ;-).
      • trug Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 08.10.05, 17:01
        > Tak czy inaczej, to ciągle Peugeot... Wizyty w serwisie regularne ;-).

To co proponujesz?
        Citroen i renówka-to samo. Fiat i ford gó.. wort. VW się sypie. Skodzina i
        toyotka dedykowane kapelusznikom, taki klient docelowy - cóż zrobić?
        Na menia i BMW niestety kasy brak, nie te progi.
        • mike68 Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 08.10.05, 17:17
          chociaz sam mam 2,5 letnie megane grand i zero problemów / 65 tyś km /
          w tym 45 tyś na lpg vsi Prins ale mam też A4Avant i to jest to
          • wojtek_blankietowy Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 08.10.05, 18:44
            audi - nie dziekuje bardzo do pierwszego zakrestu by sie zabic. audi ma bardzo
            slabe podwozia albo wypada z drogi jak np. TT albo bardzo slabe hamulce np
            poprzednie audi A8 prawie 41 m podczas gdy fiat punto ma 39. Nie wspominam juz
            o jakosci wykonczenic gdzie wszystko trzesczy. ale w koncu audi to syfny vw
            • rydzo Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 08.10.05, 21:30
              To popatrz jak wyglada 10 letnie Audi i porownaj to z 10-letnim Peugeotem. Audi
              80 jezdza jako tako ale 405 to juz ruina do kwadratu. Jak Ci tak nadwozie dobre
              potrzebne i hamulce (aby nie wypasc z drogi - chyba niezle wyscigi
              urzadzasz.. ) to kup sobie Porsche Boxter uzywane.
              • mike68 Re: Wogóle nie wiem o czym on pisze 08.10.05, 23:13
                dlatego nic nie dodaję
              • radioaktywny Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 09.10.05, 15:30
                rydzo napisał:

> To popatrz jak wyglada 10 letnie Audi i porownaj to z 10-letnim Peugeotem.
                Audi
                >
                > 80 jezdza jako tako ale 405 to juz ruina do kwadratu

To stwierdzenie nie jest prawdziwe. W Afryce wiekszosc samochodow jest
                francuskich, a zwlaszcza Peugeotow.
                Poniewaz jest to biedny region swiata samochody te maja mniej wiecej 10 - 30
                lat i wygladaja rownie dobrze jak nasze nówki sciagniete z rajchu....
                • wahacz Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 09.10.05, 15:41
                  dokladnie, w afryce warunki sa o wiele gorsze i jezdza tam praktycznie same
                  francuzy. za to na dalekim wschodzie w rosji mnostwo starych japonczykow
            • silikoplast Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 10.10.05, 12:13
              ty się chyba skodą ze znaczkiem audi przejechałeś albo robiłeś zimny łokeić i ci
              coś w głowie zamarzło. porównujesz audi a8 do punto. a8 waży ponad 3 tony a
              punto chyba nawet tony nie ma. a4 2000 tdi. gdyby nie pasy to byś przez szybę
              wypadł takie ma hamulce, a wykończenie wnętrza super perfekcyjne, vw niech się
              schowa. w tej chwili audi to najbarfdziej topowe autko. zobacz sobie np 80 b3 z
              88 roku, a fiata 88 hehe
              • pindoll Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 10.10.05, 13:13
                silikoplast napisał:

porównujesz audi a8 do punto. a8 waży ponad 3 tony a
                > punto chyba nawet tony nie ma. a4 2000 tdi.

A to dobre! :)
                • irlandia_pn Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 10.10.05, 13:26
                  pindoll napisał:
                  > silikoplast napisał:
                  > porównujesz audi a8 do punto. a8 waży ponad 3 tony a
                  > > punto chyba nawet tony nie ma. a4 2000 tdi.
                  > A to dobre! :)

Dobre? to jest świetne. Audi A8 ponad 3 tony ha ha.
                  • pindoll Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 10.10.05, 13:30
                    irlandia_pn napisał:

> pindoll napisał:
                    > > silikoplast napisał:
                    > > porównujesz audi a8 do punto. a8 waży ponad 3 tony a
                    > > > punto chyba nawet tony nie ma. a4 2000 tdi.
                    > > A to dobre! :)
                    >
                    > Dobre? to jest świetne. Audi A8 ponad 3 tony ha ha.

Nawet z Pudzianem i czterema karkami na pokładzie nie będzie ważył więcej niż
                    2600 - i to w wersji 6.0 L quattro.
                    www.audi.pl/modele/a8/dane_techniczne/
                    • silikoplast Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 11.10.05, 11:39
                      Masa własna/dopuszczalna (kg)

1995/2595

i co się ślinice, 2600 kg ma, to chyba jednak niecałe 3 tony, fachowcy przez małe f
                      • kris_kelvin Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 11.10.05, 11:44
                        silikoplast napisał:
                        > Masa własna/dopuszczalna (kg)
                        > 1995/2595
                        > i co się ślinice 2600 kg ma, to chyba jednak niecałe 3 tony, fachowcy przez ma
                        > łe f

po pierwsze napisales ze audi A8 wazy PONAD 3 tony cytuje:
                        " coś w głowie zamarzło. porównujesz audi a8 do punto. a8 waży ponad 3 tony a
                        punto chyba nawet tony nie ma. a4 2000 tdi. gdyby nie pasy to byś przez szybę"
                        a nie niecałe 3 tony to duża różnica

po drugie masa własna samochodu to jak podałeś 1995 kg czyli poniżej 2 ton
                        • silikoplast Re: Audi kolego Audi - ew. jakiś japoniec 11.10.05, 11:58
                          masa własna, czyli bez kierowcy, płynów, oleju i bagażu, takie auto nie
                          pojedzie, więc trzeba te kilogramy dorzucić. z tym ponad 3 tony pomyliłem się,
                          ale bardziej chodziło mi o to, że nie można porównywać audi a8 do punto, bo to
                          całkiem inny świat.
    • vini3 Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 09.10.05, 16:35
      Pewnie ze sa to sztuczki marketingowe..jednak pamietaj ze Peugeot 407 od
      poczatku mial byc samochodem droższym od konkurencyjnych w segmencie D. Jest to
      bardziej klasa Audi A4, BMW 3, Accord niz Laguna albo Mondeo. Nowoczesniejsze
      zawieszenie, lepsze wykonanie itp a to jednak dzisiaj kosztuje jeszcze wiecej.
      • wujaszek_joe Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 09.10.05, 20:16
        klasa premium bla bla bla
        na drzwiach otwartych 407 widziałem faceta radosnie machającego jakims
        plastikiem który odpadł z wnętrza, koło fotela kierowcy. za 2lata pewnie
        opanują montaż, jak w 206 było
      • szymizalogowany Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 09.10.05, 20:18
        pamietaj ze Peugeot 407 od
        > poczatku mial byc samochodem droższym od konkurencyjnych w segmencie D. Jest
        to
        >
        > bardziej klasa Audi A4, BMW 3, Accord niz Laguna albo Mondeo

no tak, klasa premium, zupelnie jak accord - konkurenci BMW 3 i Mercedesa C

niezly zart
        • wahacz Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 09.10.05, 21:27
          szymizalogowany napisał:
          > no tak, klasa premium, zupelnie jak accord - konkurenci BMW 3 i Mercedesa C
          > niezly zart

w sumie jesli chodzi o konstrukcje zawieszenia merca C bije na glowe ale
          poniewaz ma przedni naped jest bez szans, gdyby chociaz mial 4x4 w V6. Na razie
          piezotowi musi wystarczyc pierwsze miejsce w klasie D pod wzgledem sprzedazy
          wsprod aut zwyklych (nie premium)
          • haraldv WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 09.10.05, 21:39
            A porównaj sobie wyposażenie i jak tak stdiujesz cenik to napisane tam jest że
            można negocjować ze sprzedawca.Ja tym sposobem dobrałem sobie kolorowy
            ekran,kilka pożytecznych pierdół w tym BARDZO PRAKTYCZNĄ MATKĘ DO BAGAŻNIKA.Mam
            SW.A auto to jest klasa średnia i się 3,C,A4 może schować.Chcą nie wiadomo ile
            kasy a std. to golasy.W A4 trzeba dopłacić za elktrycznie sterowane szyb z tyłu.
            • wujaszek_joe Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 09.10.05, 23:36
              no skoro tak napisali to faktycznie okazja
              życzymy miłego użytkowania maty do bagażnika
              • haraldv Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 15:08
                A dziękuję.Bardzo się przydaje.Można wieść worki z cementem bez obawy.
                • frequentflyer Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 15:27
                  haraldv napisał:

> Można wieść worki...

Albo np wieźć dyskurs, nie?
                  • franek-b Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 11.10.05, 10:41
                    frequentflyer napisał:

> haraldv napisał:
                    >
                    > > Można wieść worki...
                    >
                    > Albo np wieźć dyskurs, nie?

za trudne dla niego... nie zrozumial;-)
            • niknejm Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 16:50
              haraldv napisał:

> kilka pożytecznych pierdół w tym BARDZO PRAKTYCZNĄ MATKĘ DO BAGAŻNIKA

Oj, zły z Ciebie syn... Matkę do bagażnika? I jeszcze mówisz o niej 'pierdoła'?
              Nieładnie.

Pzdr
              Niknejm

;-))
              • frequentflyer Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 16:55
                jasne, przecież matka siedzi z tyłu?
                • niknejm Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 16:59
                  frequentflyer napisał:

> jasne, przecież matka siedzi z tyłu?

Nie siedzi, a leży. W dodatku w bagażniku :-)

Pzdr
                  Niknejm
                  • haraldv Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 17:08
                    Z literówkowało mi się.A mata się przydaje.Na początku o praktyczny gadżet a
                    potem zakupy sruuu do bagażnika a nie matriwsz się o może mi się zabrudzi
                    bagażnik.A jak jest za brudna to mydełko,woda raz dwa trzy i jak nowa.
                    • kszyrztow Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 17:15
                      haraldv napisał:

A mata się przydaje.Na początku o praktyczny gadżet a
                      > potem zakupy sruuu do bagażnika a nie matriwsz się o może mi się zabrudzi
                      > bagażnik.A jak jest za brudna to mydełko,woda raz dwa trzy i jak nowa.

Nie no, przekonałeś mnie! Biorę 407 - koniecznie z "matką", którą mam nadzieję
                      wyszarpnąć jako gratis! :)
                  • frequentflyer Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 17:14
                    mówi że matka siedzi z tyłu. a mleko ma najlepszy transport.
                    • niknejm Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 17:17
                      frequentflyer napisał:

> mówi że matka siedzi z tyłu. a mleko ma najlepszy transport.

...bo szybko kiśnie. Dlatego mleko rozwożą wyłącznie M5 ;-))

Pzdr
                      Niknejm
                      • haraldv Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 17:20
                        Przeca mleko zsiadłe w całej Europie znane i na export idzie.Ale pisząć
                        matka/mata mam na mysli gumową wykładzinę.
                    • jocek1 Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 10.10.05, 17:38
                      > mówi że matka siedzi z tyłu. a mleko ma najlepszy transport.
                      i sniadanie trzeba zjadac wieczorem ;-)))
                      • niknejm Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 11.10.05, 10:28
                        jocek1 napisał:

> > mówi że matka siedzi z tyłu. a mleko ma najlepszy transport.
                        > i sniadanie trzeba zjadac wieczorem ;-)))

No fakt... Ja już po obiedzie, coby po fajrancie nie musieć zostać ;-))

Dobra, skończmy z tym, bo młodzież chyba nie wie, o czym my tu bredzimy ;-))

Pzdr
                        Niknejm

P.S. "Sprawdzić, czy nie ksiądz" ;-))
                        • pindoll Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 11.10.05, 10:29
                          niknejm napisał:

> jocek1 napisał:
                          >
                          > > > mówi że matka siedzi z tyłu. a mleko ma najlepszy transport.
                          > > i sniadanie trzeba zjadac wieczorem ;-)))
                          >
                          > No fakt... Ja już po obiedzie, coby po fajrancie nie musieć zostać ;-))
                          >
                          > Dobra, skończmy z tym, bo młodzież chyba nie wie, o czym my tu bredzimy ;-))
                          >
                          > Pzdr
                          > Niknejm
                          >
                          > P.S. "Sprawdzić, czy nie ksiądz" ;-))

młodziez doskonale się orientuje! (pindoll, rocznik '76 ;) )
                          • waskes29 Re: WIELKA ŚCIEMA czy ABY? 11.10.05, 10:49
                            pindoll napisał:

>
                            > młodziez doskonale się orientuje! (pindoll, rocznik '76 ;) )
                            >
                            >
                            Tobie juz blizej do emeryta niz do mlodziezy - mi zreszta tez niestety.
    • d7d Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 10.10.05, 21:43
      faktycznie! nie pomyślałem o macie do bagażnika!
      jest to cenna rzecz i pożyteczna ....
      i kosztuje jakieś 100zł (no może orginalna 1000zł)
      warto się targować! i przy okazji kupić w promocji P407!
      (swoją drogą b. ładny samochód)
      a to że ma ambicje być droższy nie segment D to już problem firmy PSA i jej
      klientów ...
      • tyciarek Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 10.10.05, 22:06
        ten wieloryb z konsola z citroena C5 ma byc klasa srednia premium?
        no nie moge.
        moze z powodu tej matki, bo ja nie widze innych powodow.
        • wojtek_blankietowy Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 10.10.05, 22:12
          tyciarek napisała:
          > ten wieloryb z konsola z citroena C5 ma byc klasa srednia premium?
          > no nie moge.

jeśli małe, tandetne, przednionapedowe audi A4 może być premium to czemu nie
          Pierzo?
          • wujaszek_joe Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 11.10.05, 10:50
            > jeśli małe, tandetne, przednionapedowe audi A4 może być premium to czemu nie
            > Pierzo?
            no i to niebezpieczne zawieszenie:)
            żona uciekła w audi, potrąciło w młodosci? skąd ten uraz do szacownej marki z
            ingolstadt?
    • waskes29 Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 10.10.05, 22:00
      A nie da sie tej wspanialej maty {matki} kupic bez samochodu -czy ja wiem czy
      warta jest wydac prawie 100tys zeby ja miec za darmo - duza chociaz jest ta
      mata bo mi sie wydaje ze metr kwadratowy moze przekroczyc wartosc tej samej
      powierzchi w najbardziej luksusowych centrach handlowych na swiecieale skoro
      tak zachwalacie byc moze warta jest tego ale zeby zaraz wozic na niej cement to
      szkoda.
      • tyciarek Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 10.10.05, 22:08

najpierw buraki,pozniej cement :-)
        • niknejm Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 11.10.05, 10:29
          tyciarek napisała:

> najpierw buraki,pozniej cement :-)

Świniaka też można ;-))

Pzdr
          Niknejm
          • pindoll Re: Peugeot 407 - promocyjne ceny - WIELKA ŚCIEMA 11.10.05, 10:59
            niknejm napisał:

> tyciarek napisała:
            >
            > > najpierw buraki,pozniej cement :-)
            >
            > Świniaka też można ;-))
            >
            > Pzdr
            > Niknejm

a jak nie wejdzie, to ćwiatkie albo półtusze :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka