Gość: Tommi IP: 2.4.STABLE* / 170.205.220.* 24.09.02, 10:00 Firma z Finlandi ma w swojej ofercie nastepujaca dobudowke do Saaba hem3.passagen.se/cat55/toppola/hb-bild4.htm hem3.passagen.se/cat55/toppola/hb-bild5.htm Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: SAAB 900 / 9-3 jako Camping IP: *.telia.com 24.09.02, 10:21 Tommi to jest jeden z lepszych wynalazkow dla podroznika wakacyjnego,nie jest kempingiem ,nie jest przyczepa,tylko zwyklym osobowym pojazdem.Mozna stanac gdzie sie chce.Tego sie widzi dosc duzo w Szwecji.Pierwszy raz to zobaczylem w latach 80-tych.Toppola ma te same znaczenie co nasza strzelista topola. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Manek Fajne , fajne IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.02, 20:45 ..tylko najpierw musze sobie Saaba kupic;)) Link Zgłoś
greenblack Re: Fajne , fajne 24.09.02, 22:58 Coś "takiego" mogli wymyślić tylko dla SAABa. Ciekawe, jak "to" zdaje "test łosia". Szczęśliwie w nowym 9-3 sobie takiego czegoś jużnie zamontujecie. To jedna z nielicznych zalet 9-3SS. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Fajne , fajne IP: *.telia.com 25.09.02, 01:43 Jak sie stoi kolo tego ,to rzeczywiscie jest Topola.Wysokosc ponad 2,5m chyba,test losia raczej niemozliwy,zreszta tym sie szybciej niejedzie jak 80km- 90km/h.Pokonaj te opory powietrza,Saab posiada H-motor o pojemnosci max2.3 i tylko stopare kucy.Mowa o starszym modelu 900. Pzdr.Michal Link Zgłoś
eskwadrat Re: SAAB 900 / 9-3 jako Camping 25.09.02, 16:29 Pracowałem przez 4 lata po sąsiedzku z serwisem SAAB'a w tym samym budynku. Często w porze lunchu bywałem u nich. Zadawałem pytania, czy saab jest wart tej ceny, na ile jest niezawodny, w czym lepszy niż inne marki ? W odpowiedzi słyszałem "jest mocny ale psuje sie jak kazde auto. Różnica jest taka, że więcej zapłacisz za serwis". Czyżby mit o "niezniszczalnym" saabie to naprawdę już ylko mit. Uważam że to dobre auto. Ale czy ma zasadną cene ? Znajomi mówią że to auto dla bogatych "snobów". Co sądzicie o tym ? Mówię oczywiście o nowych autach a nie o 20-letnich. Pzdr Link Zgłoś
jeremiasz_inny Re: SAAB 900 / 9-3 jako Camping 26.03.03, 22:09 Gość portalu: Tommi napisał(a): > > Firma z Finlandi ma w swojej ofercie nastepujaca dobudowke do Saaba > > <a href="hem3.passagen.se/cat55/toppola/hb- bild4.htm"target="_blank" > >hem3.passagen.se/cat55/toppola/hb-bild4.htm</a> > > <a href="hem3.passagen.se/cat55/toppola/hb- bild5.htm"target="_blank" > >hem3.passagen.se/cat55/toppola/hb-bild5.htm</a> Ktos moze sie orientuje gdzie cos takiego moge zakupic ? :) nie zartuje bynajmniej ! chyba spasuje do 9-3 z 2002r ? Link Zgłoś
Gość: Tiveden Re: SAAB 900 / 9-3 jako Camping IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 23:23 To jest ich strona www. www.toppola.just.nu/ Po angielsku Link Zgłoś