Gość: radek IP: *.waw.cdp.pl 26.09.01, 09:31 Jak Wam się podoba nowa Corolla. Mi bardzo. Odsyłam do dzisiejszego Auto Świat. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: POOL Re: Corolla 2002 IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 15:30 Jest piękna, mi podoba się szczegóonie wersja kombi. Przód extra, całość też. Może zauważysz, że linie boczna mała proporcja wysokości oszklenia do ilości"blacy" jest a'la Ocav. która zapoczątkowała taki masywny styl. Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Corolla 2002 IP: *.mannesmann.de 26.09.01, 15:42 > Jest piękna, mi podoba się szczegóonie wersja kombi. Przód extra, całość też. > Może zauważysz, że linie boczna mała proporcja wysokości oszklenia do > ilości"blacy" jest a'la Ocav. która zapoczątkowała taki masywny styl. Dla mnie z kolei najladniejszy jest sedan, potem kombi i reszta... Rozumiem ze jako wlasciciel skody znalazles podobienstwo a ja jako niewlasciciel_skody nie widze zadnego podobienstwa, dodam ze widzialem je na zywo we Frankfurcie:))) ps wykonczenie wnetrza jest naprawde wzorowe, wskazniki a'la lexus, 2 kolory podswietlenia (rubinowy i zielony bodajrze). byla tez wersja corolli T-Sport Link Zgłoś
Gość: radek Re: Corolla 2002 IP: *.waw.cdp.pl 26.09.01, 15:52 Czy były już znane jakieś orientacyjne ceny Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Corolla 2002 IP: *.mannesmann.de 26.09.01, 16:45 > Czy były już znane jakieś orientacyjne ceny ja nie widzialem... tak naprawde wystartuja z nimi za pol roku. Na wystawie staly pozamykane na 4 spusty Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Corolla 2002 IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 26.09.01, 17:39 Gość portalu: radek napisał(a): > Jak Wam się podoba nowa Corolla. Mi bardzo. Odsyłam do dzisiejszego Auto Świat. Sie mi podoba bardzo szczegolnie na wzglad posiadania w koncu jednostki wysokopreznej znanej troche wczesniej z Avensisa. Maja byc dwie jednostki D4D: - 2,0 D4D o mocy 90 KM, turboladowany z chlodnica powietrza, common rail, podejrzewam ze z turbina o stalej geometrii, - 2,0 D4D o mocy 110 KM, turboladowany z chlodnica powietrza, common rail, podejrzewam ze z turbina o zmiennej geometrii. Odpuscie sobie AutoSwiat i zerknijcie na www.corolla.toyota.pl No i w koncu nie straszy swoim zewnetrznym wygladem. Pozdr Link Zgłoś
Gość: cc Re: Corolla 2002 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 19:38 100 razy ładniejsza od obecnych szkaradzieństw. Ale... - za bardzo przypomina mi Civca 5D (bryła i koncepcja 5D), Opla Astrę sedan (4d), Audi A3 (tył) i Skodę Fabię (przód). Czy to źle? Nie wiem, ale z zewnątrz żadnej indywidualności. Link Zgłoś
Gość: radek Re: Corolla 2002 IP: *.waw.cdp.pl 27.09.01, 10:11 Co do podobieństw to w zupełności się z tobą zgadzam natomiast jeśli chodzi o indywidualność to za taką w stylu obecnego kombi serdecznie dziękuję Link Zgłoś
Gość: malko Re: Corolla 2002 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 12:27 jak dla mnie to krzyżówka civica 5d ze stilo. To kwestia gustu, ale bardziej podobała mi się wersja przedostatnia (z wyłupiastymi światłami) 3d lub kombik koniecznie ze srebrnym grilem. 5d była "nieco" mniej estetyczna. Przynajmniej odróżniała się od innych samochodów. Z pewnością bedzie to udany samochodzik z niezłymi silnikami vvti. Już widzę jak miłosnicy marki trzęsą się z pożądania. Cierpliwości chłopaki... Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Corolla 2002 IP: *.pec.poznan.pl 27.09.01, 13:01 Podajcie chłopaki pojemność kufra sedana modelu 2002. Link Zgłoś