Gość: STAŚ IP: 213.25.84.* 30.09.02, 15:18 Jeżdżę Kangoo 1,4 75KM benz. Ciekawią mnie opinie użytkowników i wymiana doświadczeń Pozdr. p.s. Mam piękny kolor (żółty) Link Zgłoś Obserwuj wątek
likus Co chcesz wiedzieć ? 01.10.02, 10:26 A CO KONKRETNIE CIĘ INTERESUJE. Maiłem już kangoo 1,2 i 1,4 a teaz mam Pampę 1,4 Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Co chcesz wiedzieć ? IP: *.pcplus.com.pl 01.10.02, 21:27 likus napisał: > A CO KONKRETNIE CIĘ INTERESUJE. > Maiłem już kangoo 1,2 i 1,4 a teaz mam Pampę 1,4 A mnie się podoba Kangoo 4x4 PZDR Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Co chcesz wiedzieć ? IP: 213.25.84.* 02.10.02, 14:47 likus napisał: > A CO KONKRETNIE CIĘ INTERESUJE. > Maiłem już kangoo 1,2 i 1,4 a teaz mam Pampę 1,4 Co się psuje po 140 tys. Bo mój często rzuca palenie. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Bart A mnie denerwuje... IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.10.02, 09:22 ... to że trudno jest wyjąć kratkę z mojego służbowego Kangoo. Nieźle trzeba się namęczyć a przy okazji porysować wewnątrz lakier żeby to zrobić. I jest straaaaaaaasznie ciężka. PZDR Link Zgłoś
Gość: kasia Re: A mnie denerwuje... IP: 195.117.149.* 03.10.02, 12:55 jak na moją wątłą nóżke ma paskudne sprzęgło i okrutne hamulce,ledwo paluszkiem dotkne i już wylatuje przez przednią szybe,zęby kiedyś strace...a po za tym jest super.szczególnie lusterka boczne ,wieksze chyba niż ekran mojego telewizora Link Zgłoś
Gość: Bart Re: A mnie denerwuje... IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.10.02, 16:53 Gość portalu: kasia napisał(a): > jak na moją wątłą nóżke ma paskudne sprzęgło i okrutne hamulce,ledwo paluszkiem dotkne i już wylatuje przez przednią szybe,zęby kiedyś strace Oj to prawda, Kasieńsko, prawda, prawda szczera..... ;-) Sam kiedyś nie zapiąwszy pasów o mało nie rozbiłem sobie szczęki, zważywszy że mam "ciężką" nogę ;-))) Pzdr Link Zgłoś
dypsoman Re: Kangoo - opinie posiadaczy 11.10.02, 14:55 Taki sam model, bez ABS i lewych tylnych drzwi. Koszmarny dostęp do przycisków elektrycznego otwierania szyb. Zbyt wysoki nad głową, co zwiększa hałas w środku. Hamulce zbyt czułe. Na niewielkim oblodzeniu od razu zrywa przyczepność. Musiałem się trochę przyzwyczajać. W moim przypadku pomyłką jest brak tylnych lewych drzwi. Bardzo szybko padł tłumik (środkowy i końcowy)ok 80 tyś km. Link Zgłoś
Gość: A Re: Kangoo - opinie posiadaczy IP: 213.25.84.* 12.10.02, 11:45 Gość portalu: STAŚ napisał(a): > Jeżdżę Kangoo 1,4 75KM benz. > Ciekawią mnie opinie użytkowników i wymiana doświadczeń > Pozdr. > p.s. Mam piękny kolor (żółty) To gorsze gówno od żuka ! Link Zgłoś