bmw133 13.11.05, 20:11 audi a6 avant 2.0 tdi bmw 520d touring chrysler 300c 3.0 crd touring Audi jest najbardziej ekonomiczne , bmw najlepiej się prowadzi , a chrysler ma najlepszy silnik . Link Zgłoś Obserwuj wątek
primerasri Re: Co wybrać ? 13.11.05, 20:34 W tej sytuacji odpowiedz prosta - jak zalezy Ci na przyjemnosci z jazdy, wybierz BMW, jak na ekonomii to audi a jak na swiadomosci, ze masz super silnik to chrysler ;-) Tak powaznie to jakos nie przepadam za audi - ostatnio zrobily sie drozsze w eksploatacji niz BMW. Od aut z USA bym sie trzymal z daleka (jakosc i niezawodnosc pozostawiaja wiele do zyczenia) Jest jeszcze kwestia tzw image - ja np mam to gdzies i czesto jezdze swoim "Black Man's Wheels" e36 w kolorze oczywiscie czarnym. Wiem, ze nowe BMW to samochod obwoznego sprzedawcy a starsze BMW to prawie zawsze samochod Murzyna, ale mam sentyment do mojego e36 - do tego to pewnie jeden z ostatnich egzemplarzy ktore nie zostaly barbarzynsko poprzerabiane - oryginalne kola i tylne lampy, nie ma na bagazniku spoilera jak statecznik z samolotu, nie ma kolorowych swiatelek itp pie.. Pozdr. bmw133 napisał: > audi a6 avant 2.0 tdi > bmw 520d touring > chrysler 300c 3.0 crd touring > Audi jest najbardziej ekonomiczne , bmw najlepiej się prowadzi , a chrysler > ma najlepszy silnik . > > Link Zgłoś