Dodaj do ulubionych

Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC

29.03.11, 09:47
eBroker.pl to porównywarka finansowa, która pomoże Państwu odnaleźć się w natłoku niejasnych ofert oraz pozornych promocji. Zbadaliśmy wszystkie aspekty prezentowanych propozycji, dzięki czemu mogą mieć Państwo pewność, że nikt nie wykorzysta Waszej ewentualnej niewiedzy. Nasze porównanie banków, lokat i ubezpieczycieli pozwoli na zaoszczędzenie nie tylko cennego czasu, ale także pieniędzy. Wyeliminowaliśmy konieczność wędrówki pomiędzy poszczególnymi placówkami, a dzięki rzetelnej ocenie warunków eliminujemy także ewentualność brzemiennej w skutki pomyłki.
eBroker.pl jest porównywarką, jest także hipermarketem tańszych zakupów online.
kredytyonline.ebroker.pl/ubezpieczenia_acoc.html
Obserwuj wątek
    • kinman Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 30.03.11, 10:44
      Jeśli chodzi o AC to jednak tutaj bym nie oszczędzał... ciekawą ofertą na polskim rynku ubezpieczeń komunikacyjnych jest możliwość kupna w ramach AC opcji Door to door. Dzięki niej, gdy dojdzie do szkody, możemy bez obaw powierzyć nasz uszkodzony pojazd przedstawicielowi firmy PZU i od razu wracać do domu.
      • mona.dk Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 12.11.15, 09:50
        ja korzystałam ostatnio z tej porównywarki superpolisa.pl/ fajna i przejrzysta jest :) w sumie to i tak kupiłam oc i ac w pzu bo okazało się że po znajomości zawsze jest taniej :) to było moje pierwsze ubezpieczenie samochodu, bo przedtem byłam tylko jako współwłaściciel ale i tak się opłaciło :) dałam jakieś 1500 z opcją full :)
      • black_and_gold Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 22.06.16, 14:52
        mój brat stwierdził, że bardziej opłaca mu się zamówić auto zastępcze z Eucocara niż czekać kilka godzin na auto ubezpieczyciela
        • skeleton_song Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 29.06.16, 16:05
          no i dobrze mówi, firma niezależna od ubezpieczyciela będzie się bardziej starać
    • lepszy_virus Re: Ipolisa 23.03.12, 14:17
      Znalazlem/lam fajna strone gdzie mozna porownac oferty do uzbepiczenia oc/ac. jak ktos szuka to polecam:
      www.ubezpieczenia-komunikacyjne.pisz.pl

moze sie komus przyda
      pozdrawiam
    • marysi4 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 23.04.12, 08:40
      w internecie są tylko dwie sensowne porównywarki ubezpieczeń - ipolisa i rankomat. Tylko te dwie mają oferty ok. 20 towarzystw. Reszta to ściema, naciągają na zostawianie danych osobowych, maili, numerów telefonów, a o składkach i tak się niewiele dowiesz.
      • mariusz.harasymiuk Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 14.05.12, 23:20
        Nie mogę się z tym zgodzić, ponieważ moim zdaniem zdecydowanie najlepszą wyszukiwarką jest izi.pl z której korzystam już od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłem.
        • fajowo11 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 15.05.12, 18:34
          Hehe jak zwykle na forach licytacja. Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak najlepsza. Ja akurat też używam izi.pl ale nie wiem czy jest naj naj. Mi zwyczajnie odpowiada. Wciągnąłem się już w porównywanie wszystkiego i trzeba powiedzieć, że grosz do grosza i będzie kokosza. Właśnie rozważam zmianę dostawcy prądu.
          • madmaj Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 15.10.12, 11:58
            W tych czasach porównywarek jest tyle że warto w każdej z osobna sprawdzić oferty bo ceny mogą się znacząco różnić.
    • ipolisa Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 04.05.12, 14:25
      Rzetelny kalkulator OC i AC można znaleźć również w naszej porównywarce ubezpieczeń pod adresem ipolisa.pl/kalkulator/
      • madmaj Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 15.10.12, 10:48
        Porównywarek teraz jest tak dużo że można przebierać i wybierać do woli., nie tak jak jakieś 3 lata temu kiedy na rynku było 3-4 liczące się porównywarki i to wszystko.
    • mc099 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 28.10.12, 20:56
      Polecam portal Ipolisa. Sam zajmuje się ubezpieczeniami i ceny w tej porównywarce są najbardziej zbliżone do rzeczywistości.
    • natolin99 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 18.12.12, 15:31
      witam wszystkich czytelnikow,

na sieci mozna znalezc wszystko .. a nawet nic.. odnosnie ubezpieczen dla naszych aut ...

sa strony Towarzystw ubezpieczeniowych.. agentow.. no i porownywarek ..

zapoznalem sie z rel="nofollow">www.swiatubezpieczen.com/porownac/ubezpieczenie-komunikacyjne/opis-samochodu .. mozna sobie oczywiscie porownac oferty... a nawet wkrotce otrzymac wstepna wycene, wedlug innych juz wypelnionych wnioskow.. 

polecam wiec !!

Natolin 
      • marselka83 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 12.02.13, 23:27
        Tak w temacie porównywania ofert. Muszę zdecydować się na ubezpieczenie samochodu, niedawno trafiłam w sieci (chyba w serwisie czasnafinanse.pl) na artykuł jak zaoszczędzić na ubezpieczeniach. Pisali tam o tym, że przy zakupie dodatkowego ac można dostać zniżkę, to prawda? Orientujecie się w której firmie tak jest? Czy takie dane uwzględniają też porównywarki o których piszecie?
    • ra_25 Re: CUK porównywarka ubezpieczeń AC i OC 14.02.13, 11:17
      Ja korzystałem z tej
      www.kalkulator-oc-ac.cuk.com.pl/
      i rzeczywiście polisa , którą kupiłem jest korzystna
    • ka28m Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 19.09.13, 10:03
      A z tej warto korzystać?
      cuk.pl/samochod
    • ubezpieczamy Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 30.10.13, 22:25
      Posiadamy w ofercie 28 firm ubezpieczeniowych.
      Kalkulujemy składkę na telefon. Wiedza zdobyta przez lata doświadczeń pozwalają na dobranie tanie ubezpieczenia .Doradcy szukając rozwiązań wiedzą ,że ubezpieczenie nie powinno być drogie. Na naszej stronie internetowej mają Państwo możliwość wypełnienia formularza który wysłany do nas pozwala wyszukać najlepsze rozwiazania.
      Ubezpieczenie OC już od 275zł.
      Ubezpieczenie mieszkania 75 zł.

W naszej ofercie każdy rodzaj ubezpieczenia.
      Dbamy o dobro klienta.

Zapraszamy www.multiagencja.org.pl
      • marko988 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 15.04.14, 13:44
        Sprawdź asekura ubezpieczenia:
        asekura.pl
    • ekspert_andrzej Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 16.04.14, 11:35
      Najlepsze ubezpieczenia i aktualne zestawienie według najlepszych ofert OC znajdziecie na stronie banki.finansefakty.pl/ubezpieczenieauta/ możecie tam też łatwo otrzymać darmowe doradztwo finansowe i dobranie ubezpieczenia według waszych potrzeb.
      • nerexo Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 22.05.14, 02:49
        Aktualny ranking polis, porównanie cen w: Proama, Aviva, Axa Direct, Allianz Direct, Link4, Liberty Direct oraz PZU.
        e-ubezpieczenie.com/ranking-polis-oc/
    • basiazielins Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 28.12.14, 10:23
      Zaufaj ekspertom i wybierz ubezpieczenie samochodowe
      OC już od 275 zł
      pakiet OC+AC już od 524,4 zł
      Gwarancja Najniższej Ceny – sprawdź już dziś
      www.mbank.net.pl/29254
    • nikoleos Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 22.07.16, 11:41
      Przerobiłem wiele porównywarek OC AC i najniższe ceny znalazłem na ubea.pl Jeśli komuś zależy na niskiej cenie to polecam.
    • nikoleos Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 22.07.16, 11:42
      Przerobiłem wiele porównywarek OC AC, ale najtańsze OC wyliczyłem na ubea.pl Polecam tym kto szuka najtaniej
    • rsawicka Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 29.11.16, 12:10
      mfind.pl - bardzo rzetelna porównywarka, mają kilkadziesiąt towarzystw. Mimo masakrycznych podwyżek znaleźli mi OC prawie w tej samej cenie co rok temu. Zakup szybki i sprawny. Polecam
    • iga11111111 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 02.12.16, 15:03
      Ja polecam taką porównywarkę e-m2m.pl/583c2cacc1819
      Wybór może i niezbyt duży, ale za to oferty są tanie, a ubezpieczyciele sprawdzeni.
      • monika_jankow Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 10.10.17, 13:39
        No dobra, ale korzystając z takiej porównywarki mamy wgląd do zniżek jakie możemy dostać od ubezpieczyciela?
    • monika_jankow Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 13.10.17, 15:38
      Aha czyli np w takim Rankomacie po uzupełnieniu tych wszystkich informacji dostaniemy listę firm i ofert a i tak musimy skontaktować się z ubezpieczycielem tak?
    • monika_jankow Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 17.10.17, 18:00
      Ok, ale też widzę że jest możliwość kontaktu z konsultantem. Ktoś korzystał?
    • monika_jankow Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 18.10.17, 12:21
      No jest, ale nie bardzo jeszcze wiem jak z tego korzystać i jak sprawić by na prawdę ta porównywarka mi pomogła znaleźć dobrą ofertę.
    • monika_jankow Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 19.10.17, 16:56
      No tak jest, wczoraj siedziałam nad tym cały wieczór i jakoś to ogarnęłam. Mam nadzieje, ze choć trochę dzięki tej porównywarce zaoszczędzę.
    • oferetka Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 12.05.18, 07:43
      OFERTA 20 UBEZPIECZALNI! AC/OC W JEDNYM MIEJSCU

Zapraszam na oferetka.cba.pl/go/ACOC/
    • bankierplus Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 18.05.18, 15:23
      Tanie ubezpieczenia OC i AC
      U Nas znajdziesz ranking najtańczysch ubezpieczeń OC
      OC tańsze nawet o 517 zł.
      Zrób kalkulację w kilka minut online

!!! Żyj wygodniej !!! Sprawdź na bankierplus.pl/ubezpieczenia
    • kubamzk Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 16.11.18, 23:11
      Proszę porównać cena na mistrzowiepolis.pl mają zawsze najtaniej o minimum 20-30zl
    • maggx Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 06.01.19, 13:01
      Co roku korzystam z porównywarki Cuk i oszczędzam nawet do 300zł na polisie
      • michaldk Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 07.03.19, 16:38
        zobacz Kupdirect z Google Play gdzie skanujesz tylko kod z dowodu rejestracyjnego
    • sa8882 Re: Polecana porównywarka ubezpieczeń AC i OC 09.03.20, 03:44
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka