Dodaj do ulubionych

DO ADMINA -kasujcie wpisy i wątki chamów

18.01.06, 13:11
CZY ADMINI SA SLEPI CZY TYLKO PTRAFIA NA CZACIE WYWALAC ZA BZDURY, ZAJMIJSCIE
SIE CZYMS KONKRETNIE i zróbcie porządek, weszło pare debili na temat tuning
nie maja pojęcia o czym pisza a wy spicie zamiast coś z tym zrobic....
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Zacznijmy od ciebie 18.01.06, 19:49
      Jak znikniesz to bedzie lepiej, potem zajmijmy sie pseudo tjuningowcami.
      • pioterfm Re: Zacznijmy od ciebie 18.01.06, 22:59
        Biedaczysko hehe
        • morfeusz100 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 07:57
          tomi 22 to twóje iq ???
          • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 10:15
            Co najmniej podwojna wartosc twojego.
            • morfeusz100 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 10:42
              to dobrze ze sie przynajmniej w tej dziedzinie cenisz człowieczku
              • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 10:55
                A ty w czym? W tjuningu? i glosnym bum bum bum w samochodzie?
                • Gość: morfik Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.ponar-wadowice.pl 19.01.06, 11:18
                  nie tója sprawa, zajmij sie sobą człowieczku
                  • Gość: morf Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.ponar-wadowice.pl 19.01.06, 11:19
                    twoja

a pozatym mówi sie tuning a nie tjuning :)
                    • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 11:33
                      W twoim przypadku to nawet nie jest tjuning, ale wiesniactwo...
                      • Gość: morf Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.ponar-wadowice.pl 19.01.06, 13:00
                        Ty koleś bujaj sie , masz cos do napisania na temat tuningu czy nie bo
                        piepszysz od rzeczy i sie czepiasz
                        • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:03
                          Juz pislaem, ze lubie tuning profesionalny, np tski jaki robia producenci np
                          AMG, Brabus, Evolve oraz ci z WRC. Nawet tych od 1/4 mili lubie, ale poki nie
                          robia wiochy i nie scigaja sie po ulicach...
                          • moniasc Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:36
                            no to się już wypowiedziłaś..dziekujemy za oddanie głosu..odpowiedź Pan dostanie
                            listem poleconym...

Życzymy udanego dnia..i żegnamy!!!
                            Prosimy już o nie odpisywanie na żadne inne wiadomości.

Błehehe..zobaczymy ile z tych słów zrozumiałeś..okaże się jak Twój mózg
                            funkcjonuje i ile przyjął informacji..chociaż pokaż że masz honor i się tu już
                            nie rozpisuj :|
                            • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:38
                              Kosmetyczka i solarka wola, monia dawaj bo cie zaden pseudo tjuning nie zechce.

Zniknij ty, a znikna moze i wiesniacy z takimi lalami jak ty.
                              • Gość: monia Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.smstv.pl 24.01.06, 15:35
                                wystarczy jak ty się już tu nie pojawisz...
                                ludność bedzie ci wdzieczna
                                a wieśniaka to masz w majtkach.. dorośnij dzieciaku..idź do pracy a nie bedziesz
                                ciągle na utrzymaniu mamusi
                                • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 24.01.06, 21:03
                                  Prosta jestes. Powiedz mi, kto ci powiedzial, ze jestem na utrzymaniu mamusi i
                                  nie mam pracy?
                                  • Gość: monia Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.smstv.pl 26.01.06, 18:29
                                    po twoich tekstach..ropieszczonego gó..arza
                                    • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 26.01.06, 18:54
                                      A co ja mam zrobic na to ze pochodze z bogatej rodziny i moge sobie na sporo
                                      pozwolic?
                                      • Gość: monia Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.smstv.pl 27.01.06, 10:55
                                        to nie jest karalne..ale doceń tych którzy zapieprzają i sami muszą sobie
                                        radzić..nikt nie da im kasy warte gruby pliczek 200zł.

i dlatego pisze ze jesteś rozpieszczonym gó..arzem..mamusia na wszystko da a Ci
                                        co mają gorsze auta to już są burakami.

czujesz się lepszym od innych?..bo masz więcej kasy od niektórych?..liczy sie to
                                        co ma się we łbie..kolego
                                        • Gość: capik Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:22
                                          Monia to nie jest kwestia kasy ale klasy! Można mieć Syrenkę 102 i jeżdząc nią
                                          być gościem z klasą! A contrario można mieć bryke z najnowszego katalogu i być
                                          ogórem! Popatrz dookoła! Problem tzw. tjuningowców polega na braku gustu i
                                          tanim szpanie. Często ci co jeżdżą szrotowozami zamiast posiadane zasoby
                                          przeznaczyć na naprawę inwestują w tani tjuning: spojlerek, owieweczka,
                                          płetewka, neonik, diodeczka i nieodłączny pkt programu: śmieciowory. Co gorsze
                                          Ci kretyni często zamalowywują jeszcze tylne światła i usuwają tłumik lub
                                          katalizator. Bardzo często są to młodzi chłopcy (stąd tanie wraki) w szybkich
                                          ale bardzo zdezelowanych samochodach. W głowie mają siano! To śmierć na drodze!
                                          Więcej: Ci goście każdy głos krytyki traktują po buraczanemu! I to jest żałosne
                                          podobnie jak ich brak gustu!
                                          • Gość: monia Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.smstv.pl 27.01.06, 11:32
                                            kolego kochany..jestem tego samego zdania co ty..także nie musisz mi tu mądrości
                                            pisać bo to niestety nie da się niezauważyć.

również jestem za tym aby nie zakładać jakiegoś gówna na auto jeżeli to nie
                                            będzie miało efektu. Nie wiem czy to zauważyliście..ale każdy jest tego zdania
                                            co się tu wypowiada..
                                            • Gość: capik Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:40
                                              To ja chyba jakieś kosmiczne Twoje wypowiedzi czytałem... wcześniej! Broniłaś
                                              dziadów i tyle! Bezkrytycznie broniłaś!
                                              • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 27.01.06, 12:08
                                                Gość portalu: capik napisał(a):

> To ja chyba jakieś kosmiczne Twoje wypowiedzi czytałem... wcześniej! Broniłaś
                                                > dziadów i tyle! Bezkrytycznie broniłaś!

Masz racje!!!

Ps
                                                A moze sie nawrocila?
                                            • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 27.01.06, 12:07
                                              Gość portalu: monia napisał(a):

> kolego kochany..jestem tego samego zdania co ty..także nie musisz mi tu
                                              mądrośc
                                              > i
                                              > pisać bo to niestety nie da się niezauważyć.
                                              >
                                              > również jestem za tym aby nie zakładać jakiegoś gówna na auto jeżeli to nie
                                              > będzie miało efektu. Nie wiem czy to zauważyliście..ale każdy jest tego zdania
                                              > co się tu wypowiada...

To po co pierniczysz glupoty?
                                          • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 27.01.06, 12:07
                                            Swiete slowa!!! Kiedys bym w takiego burak wjechal bo nie widzialem jego
                                            swiatel!!!
                                        • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 27.01.06, 12:05
                                          Gość portalu: monia napisał(a):

> to nie jest karalne..ale doceń tych którzy zapieprzają i sami muszą sobie
                                          > radzić..nikt nie da im kasy warte gruby pliczek 200zł.
                                          >
                                          > i dlatego pisze ze jesteś rozpieszczonym gó..arzem..mamusia na wszystko da a
                                          Ci
                                          > co mają gorsze auta to już są burakami.

Kobieto co ty pleciesz? Czy ja wyzmiewam sie z ludzi co maja "gorsze" auta? JA
                                          wysmiewam sie z burakow i pseudotjunerow. Nie myl tych pojec i zakoduj to sobie
                                          do swojej malej glowki raz na zawsze.

Kazdy ma takie auto na jakie je stac i wazne jest to aby bylo ono sprawne i
                                          bezpieczne.
                                          >
                                          > czujesz się lepszym od innych?..bo masz więcej kasy od niektórych?..liczy sie
                                          t
                                          > o
                                          > co ma się we łbie..kolego
                            • morfeusz100 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:39
                              MONIA to pajac, pisze o tuningu na który go niestać nawet w jego mokrych snach
                              buhaha , ciekawe czym jeżdzi na codzien, a najsmieszniejsze jest to ze on mysli
                              ze my jeżdzimy jakimis tico albo uno hahaha no nie co za koleś
                              • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:42
                                Ojjj, zdziwil bys sie pan, i to bardzo.

Nie mysle o tym czym jezdzisz, ale po checi tjuningu na styl wies widac ze to
                                szmelc i zlom - nikt kto ma dobre auto nie robil by wsi z niego, co najwyzej
                                kupil auto odpowiednio zmodyfikowane przez producenta. I zrozum, nie mam nic
                                przeciw Tico, czy Uno, ale chyba sam wiesz, ze takie auta nie nadaja sie do
                                tuningu, a nawet tjuningu.

Ps
                                Juz bym, wolal Fabie RS niz tjuningowany szmelc.
                                • moniasc Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:52
                                  własnie..przez fabryke wyprodukowane..i tak jak autor chciał aby to auto
                                  wyglądało..ja niekoniecznie musze takim jeździć..liczy się wyobraźnia..to jak ja
                                  auto widze..każdy ma swój styl a frajda jest jak Ty sobie go zrobisz.
                                  No widzisz, i znów sie nie popisałeś..

ps. mnie już ni epotrzeba ani solarki, ani kosmetyczki..natury nie będę
                                  poprawiać..hahaha..nie ma czego ;)
                                  • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 13:59
                                    Dot. Ps. Akurat... pokaz fotke... to sie oceni...

Co do tuningu, owszem frajda jest, ale to co sprawie frajde w 99% przeyprawa o
                                    smiech innych, tych co na to musza patrzec. Powiedz mi dlaczego na wielu
                                    stroanch o tuningu pokazuja jak nie nalezy tjuningowac auta i czemu wiele
                                    rejestracji jest z PL i innch wschodnich krajow? Mozne by twierdzic ze bieda i
                                    kazdy orze jak moze. Ale skoro nie masz na chleb to daj spokoj z tym pseudo-
                                    tjuningu.

Tuning se smakiem - TAK
                                    Pseudo-tjuning - NIE

• Gość: MORF Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.ponar-wadowice.pl 19.01.06, 14:27
                                      A SKĄD WIESZ CZYM JA SMIGAM ZE PISZESZ ZE TO SZMELC , A MOZE TY BYS SIE ZDZIWIŁ
                                      • tomi_22 Re: Zacznijmy od ciebie 19.01.06, 15:22
                                        Jak bys nie mial szmelcu to bys go nie tjuningowal bo bys szanowal to co nowe i
                                        ladne i na gwarancji...
                                        • Gość: morf Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.ponar-wadowice.pl 20.01.06, 07:14
                                          Nie mam stuningowanego auta człowieczku i nie mam ochoty dalej z toba
                                          korespondowac bos prostak , pa
                                      • Gość: hydromanekin Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.cec.eu.int 20.01.06, 16:47
                                        Morf, jesli to co napisales tutaj jest prawda, to musze Cie rozczarowac, ale
                                        autko Tomiego jest duuuuuuuuuuuuuuuzooooooo lepsze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=352&w=34208728&a=34332373
                                    • Gość: monia Re: Zacznijmy od ciebie IP: *.smstv.pl 24.01.06, 15:48
                                      i dobrze ze pokazują..może to niektórych zmobilizuje.

po drugie..jeśli myśli się o tuningu zewnętrznym..to po co kupować auto które
                                      wychodząc z fabryki wyglada na sportowe. Przecież to nie o to chodzi. Kupuje sie
                                      taki które można zmienić..takie które można podkreślić jego agresywność.
                                      Nikt nie lubi prymitywnych przeróbek..ale bardziej od prymitywnych przeróbek
                                      jest rozmowa o tym.
    • Gość: capik Re: DO ADMINA -kasujcie wpisy i wątki chamów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:52
      morfeusz100 napisał:

> CZY ADMINI SA SLEPI CZY TYLKO PTRAFIA NA CZACIE WYWALAC ZA BZDURY, ZAJMIJSCIE
      > SIE CZYMS KONKRETNIE i zróbcie porządek, weszło pare debili na temat tuning
      > nie maja pojęcia o czym pisza a wy spicie zamiast coś z tym zrobic....

Wyluzuj Cenzorze! Ja mam złe zdanie o prostakach w ich prostacko zrobionych
      wrakach i chcę to wyrazić! A jak Ci sie nie podoba to sobie załóż prywatne
      forum!!
      • Gość: morf ........ IP: *.ponar-wadowice.pl 25.01.06, 07:21
        .aaaa piszcie co chcecie.
        • Gość: capik Re: ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:13
          pewnie że napiszemy...
          • tomi_22 Do Capika 26.01.06, 22:57
            Morfa zostaw, on nie jest taki zly. Moze zle sie wyrazil a my go nie
            zrozumielismy. Zajmij sie lepiej prawdziwa gwiazda tego forum, tzw forum-
            laseczka na bialym kozaku i tipsach - Moniasc. To jest dopiero numer ;)
            • Gość: capik 4U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 00:29
              Skoro twierdzisz, że w jego przypadku misja resocjalizacyjna rokuje poprawę...
              (nb. zastanawiało mnie to wazeliniarstwo ostatnio - ok! odpuszczam!) Monia?
              Biały kozak? Tipsy? A już wiem! To ta blondyna z odrostami ładna inaczej!
              • Gość: morf cap IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 08:12
                wazeliniarstwo to ty chyba w zyciu stosujesz, a moze ta Monia jest ładniejsza
                od twojej tipsiary co? dlaczego obrażasz ludzi?????????
                • tomi_22 Re: cap 27.01.06, 09:12
                  Morf, daj sobie spokoj z tymi klotniami z Capikiem (i vice versa). Powaznie,
                  lepiej pogadac o tuningu w tym tuningu audio.

Ps
                  Monia sobie zasluzyla.
                • Gość: capik O Moni i mojej Pani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 09:34
                  Oj Morfik, Morfik! Jesteś niepoprawny: znowu w pracy zabawiasz się
                  internetem... A zainstalowałbyś w domu i miałbyś czyste sumienie. Nawet Monia
                  ma net w domu: wprawdzie przez kablówkę, ale ma. A'propos Moni: Monia
                  ładniejsza? Możliwe! Tylko jak porównać Monię z elegancką kobietą? Jest to co
                  najmniej tak niestosowne jak porównanie Twojego civika z moimi autkami.
                  Ps. Obrażam? Ooo! I kto to mówi??? No, ale Ty masz pewnie lustrzany monitor.
                  • Gość: morf Re: O Moni i mojej Pani... IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 10:46
                    masz racje Tomi wszystkie info o nim sie zgadzają, lepiej korenspondowac email
                    niż tu :)))))))))))))0
                    • Gość: monia żałosny naród IP: *.smstv.pl 27.01.06, 11:07
                      kolejny dowód że faceci myślą tylko w kategorii "sex"
                      świat zaludnili frajerzy którzy z chu*** wymienili się rozumami..
                      wystarczy że na forum pojawi sie kobieta to rozmowy sprowadzają się do jednego
                      tematu.
                      ale jest tu kilku szczeniaków także jest jeszcze nadzieja że dorośniecie.
                      odnośnie mojej urody?..nie widzieliście mnie..także nie możecie oceniac jak
                      wyglądam..bo moge mieć zarówno 30 jak i 25 lat blondi czy też bruneta
                      na spodobanie nie jestem..gdyż jestem już zaręczona..także odbijcie już bo
                      zrobie się nie miła i tyle tego wszystkiego będzie ]:->
                      • Gość: capik Inteligentny naród! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:35
                        Sex??? A gdzie tu pojawił się sex?? Ej, Monia: głodnemu chleb na myśli? Nikt
                        poza Tobą nie sprowadził tematu do seksu: nasze opinie o Tobie dotyczą li tylko
                        i wyłącznie sposobu artukułowania przez Ciebie mysli. A porównanie do lali w
                        białych kozakach i z tipsami było akurat. Fakt, że nie widzieliśmy Cię! Ale
                        uważnie czytając Twoje (i nie tylko Twoje) wypowiedzi można wiele wywnioskować.
                        Wystarczy tylko uważnie czytać i myśleć. Analitycznie myśleć. Taki trening
                        intelektu! Morf - wyłaź! Nie bój się! Nie zrobię Ci krzywdy!
                        • Gość: monia tra ta ta IP: *.smstv.pl 27.01.06, 11:55
                          och biedni panowie..dume uraziłam?..poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi..

to jest forum TUNING..weszłam tutaj aby się dowiedzieć czegos więcej..a tu sie
                          dowiedziałam jednego..że laska która lubi auta jest..blondi z tipsami i w
                          białych kozakach..
                          i co..nie reprezentujesz prymitywny naród?..jestes tego pewny?
                          nie macie lepszych argumentów? I tekstów?
                          naszczęscie nie wszyscy robią z siebie pajaców..tylko szkoda, że przez takich
                          was oni są także mieszani z błotem..
                          • tomi_22 Re: tra ta ta 27.01.06, 12:09
                            Co to za belkot?
                          • Gość: capik o wyższości Moni nad pajacami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:01
                            Wybacz Monia, ale to nie ma związku z tematem tylko ze sposobem Twoich
                            wypowiedzi. Jakbyś weszła na forum budowniczych igloo to też by Ci powiedzieli
                            co my...
                      • tomi_22 Re: żałosny naród 27.01.06, 12:06
                        A kto ci powiedzial ze ktos tu sie toba interesuje w kategori sec i babki do
                        wyrwania? Masz jakas manie wielkosci.
                    • tomi_22 Re: O Moni i mojej Pani... 27.01.06, 12:02
                      Gość portalu: morf napisał(a):

> masz racje Tomi wszystkie info o nim sie zgadzają, lepiej korenspondowac
                      email
                      > niż tu :)))))))))))))0

Morf nie mieszaj, Capik jest spoko, tu tez jestes ok, podajcie sobie rece, bo
                      klocicie sie bez sensu chlopaki!
                      • Gość: do Tomiego ble ble ble IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 13:05
                        Tomi koleś cos bełkocze , nie wiem czy to mucha mi lata koło ucha czu auto
                        gdzieć przemyka, za duzo sobie pozwala a jego wypowiedzi mnie nie interesują ,
                        jak i stosunek pozyt czy negatywny jego do mnie i odwrtonie

A PROPO , PYTANIE CZY KTOS WIE GDZIE BĘDZIE I KIEDY JAKIŚ ZLOT HONDY ??
                        BARDZO MNIE TO INTERESUJE I CHCIAŁBYM POPATRZEĆ NA JAKIES ŁADNE MASZYNY
                        • Gość: capik Re: ble ble ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:31
                          Aha! Morfik wylazł z za biurka!
                          • Gość: morf Re: ble ble ble IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 13:41
                            masz przeterminowane witaminy?
                            • Gość: capik Re: ble ble ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:52
                              Uwielbiam Twoje posty Morfeuszu! Są zawsze takie inteligentne i zawsze tak dużo
                              wnoszą do dyskusji!

Zlot? Przy tych mrozach?
                              • Gość: morf Re: ble ble ble IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 14:02
                                wiesz, szybko i konkretnie wiec mam czas na chwilke słów tutaj

Weż sie do pracy bo widze ze piszesz z domu jak to sie chwaliłes domowym netem.

Nie CAPIEKU zlot choćby w maju , kto tu mówi o zimie?
                                oj oj koledzy cie za bardzo nafaszerowali w sobote
                                • tomi_22 Re: ble ble ble 27.01.06, 14:03
                                  Chlopaki, dajcie sobie spokoj, nie lepiej podac sobie rece?

Do Morfa:
                                  Pozukaj na forum Hondy np na stronie jakiegos klubu: www.honda.org
                                  • Gość: morfeo Re: ble ble ble IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 14:19
                                    Tomi a tak z ciekawości czym ty jeżdzisz? :)
                                    • tomi_22 Re: ble ble ble 27.01.06, 19:58
                                      Gość portalu: morfeo napisał(a):

> Tomi a tak z ciekawości czym ty jeżdzisz? :)

A czy to wazne czym? Autem jak ty. Hondy lubie bardzo, sam zrobilem prawo jazdy
                                      na Accordzie 2.2EX - wersja amerykanska. Aha, zeby nie bylo, Accordem nie
                                      jezdze :) Ok, powiem w tajemnicy ze moje auto to 2.0 Dizel 136km(100KW), 6
                                      biegow. Nic specialnego, ale ladnie smiga a fabryczny "tuner" robi
                                      fajne "dodatki" do tego.
                                  • Gość: capik ani me ani be ani kukuryku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:35
                                    Tomi rozumiem Twoje intencje, ale kolega od Matriksa jest niereformowalny.
                                    Chwilę temu bluzgał na Ciebie. To jakaś hybryda internauty, co to w pracy w
                                    dziale handlowym dorwała się do netu i bluzga na wszystko dookoła. Obserwuję go
                                    na forum od dawna. Tacy są gorsi od tjuningowców. A na dodatek nie zna
                                    ortografii - nie mówię o literówkach bo te robimy wszyscy. Pozdr. ;-))
                                • Gość: capik Znowu nie trafiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:28
                                  Ty Morfi po prostu okradasz swojego pracodawcę i to dwa razy: primo: zamiast
                                  pracować bawisz się netem, secundo (dla kretynów:drugie primo): używasz netu
                                  firmy dla zabawy.
                                  Masz bardzo wąskie pojęcie pracy! Pracuję już tylko dla przyjemności: ile chcę
                                  i kiedy chcę. Nie mówię za ile bo jest to zawsze dużo (dla Ciebie:
                                  niewyobrażalnie dużo). A net mam wszędzie: nawet w jednym z samochodów.

Ok. Ok. W maju... Ale tak krzyczałeś dużymi literami że...
                                  • Gość: morf i spółka pajacownia IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 14:35
                                    wiesz, patrzy na twoje wpisy pare ludzi teraz i sie smieją

nOOn hahahaha
                                    • Gość: :) :) IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 14:37
                                      jak mozna samego siebie okradać? :))))) pozatym nie twoja sprawa co ja robie,
                                      nic nie masz konkretnego do napisania i tyle

acha piszesz z auta i masz neta wszędzie,:) a w d.... też ?
                                      • Gość: capik Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:45
                                        Ok! Zacznę skupować na GPW Wasze akcje. A potem zobaczymy. Ponar... Nowy
                                        zarząd, nowy dział handlowy...

Teraz nie! Neostrada stacjonarna! A jaki problem z auta? Laptop + gprs ze
                                        stałej komórki!

Nie! w d. nie mam!
                                    • Gość: capik Wąski horyzont - świat ograniczony do Wadowic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:38
                                      To już Wasz problem chłopaki...
                                      • Gość: mmmmm hahahaha Capikowo IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 14:43
                                        Czy w capikowie pachnie ?

drodzy koledzy i drogie koleżanki napiszcie co myslicie
                                        • Gość: capik Re: Capikowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:49
                                          Nie Capikowo Kolego! B. duże miasto w Polsce i dwa za granicą w tym jedno za
                                          oceanem. Przemiennie! W Polsce jestem średnio pół roku. I tyle w temacie.
                                          • morfeusz100 Re: Capikowo 27.01.06, 14:54
                                            ooo światowiec, widzisz wiec nie wracaj juz nigdy paaaaaaa

apropo światowcy maja raczej bardziej rozwiniętą wyobraznie i raczej nie
                                            nazywali by sie capikiem buahahaha
                                            • capik.a1b1 Re: Capikowo 27.01.06, 15:13
                                              Żalosne! Jeżeli już to: "a'propos". Stanowisz odpowiedź na pytanie dlaczego
                                              czasami za granicą lepiej nie ujawniać polskiego pochodzenia. Mam o tyle
                                              łatwiej, że zarówno imię jak i nazwisko mam mało swojskie. A "capik" to
                                              inicjały mojego nazwiska i imion. Tyle światowy Morfeuszu 100.
                                              • kulejaca_zmijka Re: Capikowo 27.01.06, 22:15
                                                22-24 IV Gorzów -Zlot Hondy
                                                • login103 Re: Capikowo 29.01.06, 12:04
                                                  Ty CAPIK czy jak ci tam smierdzący patafianie, jestes żałosnym kretynem i
                                                  pajacem , czepiasz sie ludzi, odbycie wyru..y

Bujaj sie na drzewo Małpo, i znikaj pod kamień z którego wypełzłeś.. nie masz
                                                  pojecia wogóle na temat tuningu a gwarantuje ci ze gdybys zobaczył na oczy
                                                  konkretny samochod po tuningu to bys sie zesrał z zazdrości wiec spierd... z
                                                  tąd i nie wracaj Patafianie
                                                  • tomi_22 Re: Capikowo 29.01.06, 14:00
                                                    Chlopie, piszesz o konkretnych samochodach, a tych w PL jest jak na lekarstwo...
                                                  • Gość: mały Re: Capikowo IP: *.std.tsi.tychy.pl 29.01.06, 14:07
                                                    dokładnie jest ich mało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka