Dodaj do ulubionych

skradziono dodge'a

25.11.02, 13:34
Wczoraj wieczorem miedzy godz 18:00 a 19:00 otwocku na ul zeromskiego
skradziono mi niebieskiego dodge'a neona 95r. Cecha charakterystyczna jest
mocno zarysowany lewy blotnik.
Jak by ktos cos to mile widziany kontakt z policja.
pozdrawiam...smutno
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: skradziono dodge'a IP: *.atlanta-55-60rs.ga.dial-access.att.net 26.11.02, 04:49
      A miales na nim jeszcze lakier? Dodge Neon z tych rocznikow maja mily
      zwyczaj "luszczenia" sie platami. Do tego reflektory (plastik!) matowieja.
      Moze powinienes byc wdzieczny zlodziejowi ze go sobie wzial? Mam nadzieje ze
      miales ubezpieczenie...
      • qrakki999 Re: skradziono dodge'a 26.11.02, 16:32
        Gość portalu: Marek napisał:

> A miales na nim jeszcze lakier? Dodge Neon z tych rocznikow maja mily
        > zwyczaj "luszczenia" sie platami. Do tego reflektory (plastik!) matowieja.
        > Moze powinienes byc wdzieczny zlodziejowi ze go sobie wzial? Mam nadzieje ze
        > miales ubezpieczenie...

A ja sądze, że kolega michalandre..coś tam /wybacz lae za długi nick:)/ miał
        całkiem dobrze utrzymany lakier i inne czesci jak go wzieli bo! bo go wzieli- a
        teraz zazwyczaj na czesci idzie skradziony samochod! Wiec pewnie i lampki miał
        całkiem niezmatowiałe:(

łacze sie w smutku /ojcu 2 tygodnie temu łykneli Ibize/ i tak patrze na moja
        Skodzine, ze szkoda mi by było jak by miazabrali ja:(

pzdr.
        Q
        • michaelandro Re: skradziono dodge'a 17.01.03, 09:37
          Znalazl sie :) stal sobie spokojnie na afrykanskiej. niesamowite....
          • Gość: kasiapro1 Re: skradziono dodge'a IP: *.dsl.siol.net 17.01.03, 10:19
            Czyli ktos potrzebowal taxi?
            Mysle ze go nie opchneli i tyle,nie mieli co zrobic i go zostawili.
            Nie zapominaj ze Otwock to miasto bezprawia.Wychowywalam sie tam jakis
            czas,.mam tam Babcie i siostre z rodzine.Ostatnio mojej ciotce rabneli starego
            cianiaka-pewnie na czesci poszedl,no bo na co!jeszcze obiad mieli w srodku-
            jechala tam ryba na obiad!!!
            Pare lat temy w ciagu 1 min. odjechali kolegi samochodem z pod mojego bloku-
            nie zdazyl wejsc na 2 pietro!!
            To jest dopiero
            • Gość: michaelandro Re: skradziono dodge'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 12:25
              no wlasnie, mialem niezlego farta. Faktycznie w Otworze nie dzieje sie ostatnio
              najlepiej. To chyba najwieksza dziura wsrod miast pod wawa. tutaj nie ma
              niczego, poza zlodziejami i drobnymi dilerami....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka