sealion Re: Najlepsze wycieraczki... 11.03.06, 21:18 Polecam jakieś gumy z Tesco za ok 7 zł. Przejeździłem z nimi zimę i nie mam powodu do narzekań. Link Zgłoś
frax1 Re: Najlepsze wycieraczki... 11.03.06, 22:27 BOSCH to jest chłam najgorszy, teraz mam Valeo i są całkiem niezłe. Pozdrawiam Link Zgłoś
lapufkasz Re: Najlepsze wycieraczki... 11.03.06, 22:31 Ja kiedys kupowalem takie francuskie cos na P . Boscha sa dobre ale drogie zwlaszcza te Twin.Ale Valeo tez sa dobre i nie drogie. Link Zgłoś
pudlisko Re: Najlepsze wycieraczki... 12.03.06, 02:52 Od kilku lat używam polskich MOTGUM. Dobra cena i jakość! Link Zgłoś
maedma Re: Najlepsze wycieraczki... 12.03.06, 21:20 od lat kupuje Champion-y, komplet kosztuje około 70-80 zł. wytrzymują ok. 2 sezonów (jak nie jeżdżą po zamarznietej szybie) Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Najlepsze wycieraczki... 12.03.06, 22:03 tez takie kupiłem i są ok, ciekawe jak długo kosztowały łącznie niecałe 30zł. wczesniej kupiłem jeszcze tansze chinskie (bo tych motogumów nie byo rozmiaru) ale je oddałem bo były do dupy Link Zgłoś
nie.my Wycieraczki Motgum 21.03.06, 17:29 pudlisko napisał: > Od kilku lat używam polskich MOTGUM. Dobra cena i jakość! Zdecydowanie popieram, sa dobre i w miare tanie. Pozrawiam Nie.My Link Zgłoś
ianusz Re: Najlepsze wycieraczki... 14.03.06, 14:47 równiez polecam MOTGUM - dobra cena, ciche, dobrze ścierają. Link Zgłoś
pudlisko Re: Te motgumy dostepne w jakims markecie? N/T 15.03.06, 01:38 Ja kupuję w małym sklepie motoryzacyjnym, na sztuki. Widziałem kiedyś w Tesco pakowane po dwie. Szukaj tego logo: www.motgum.com/ Link Zgłoś
liberia29 Re: Najlepsze wycieraczki... 15.03.06, 01:36 Ja od kilku lat mam pod drzwiami produkty Stomil-Grudziadz,bardzo dobrze czyszcza obowie przed wejsciem do domu. Link Zgłoś
dolphin17 Re: Najlepsze wycieraczki... 21.03.06, 16:21 Ja probowalem juz roznych. Nawet niezle wydawalo by sie wycieraczki znanych marek packaly tylko bloto po szybie. Dopiero Valeo Silencio rozwiazaly ten problem. Naogol sa drogie...ale sa sklepy internetowe w ktorych mozna je kupic zdecydowanie taniej np. sklep.tuning.pl/. Komplet ok 80zl. Link Zgłoś