Dodaj do ulubionych

DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania.

28.09.12, 23:09
Ponieważ forum używane jest przez wiele poszkodowanych osób chciałbym Was wszystkich powiadomić o nowej możliwości złożenia reklamacji na otrzymane odszkodowanie.
Mam nadzieje, że komuś przyda się ta informacja.
Zamiast składać reklamacje do odpowiedzialnego za zdarzenie ubezpieczyciela zrób to na naszej stronie www.RoFAG.eu
Wypłacamy należne odszkodowania praktycznie od ręki - dzięki nam znacząco powiększysz swoje odszkodowanie.
Przyjmujemy reklamacje na 3 lata wstecz tj. szkoda nie może mieć więcej niż 3lata.
Nie oferujemy tego co inne firmy - nie czekasz u nas na zakończenie sporu z firmą ubezpieczeniową.
Nie płacisz nam żadnych pieniędzy, opłat ani prowizji - to my wypłacimy Tobie gotówkę zamiast firmy ubezpieczeniowej, a o zwrot kwoty Tobie wypłaconej wystąpimy właśnie do niej.
Możesz również sam składać reklamacje i dopiero później się do nas zgłosić - niestety 95% pism kierowanych do firm ubezpieczeniowych nie przynosi zamierzonego efektu.
U nas czas oczekiwania skrócony jest do minimum. Jedyne co musimy wykonać to prawidłowe oszacowanie wartości naprawy Twojego pojazdu.
Nie pobieramy ŻADNYCH opłat, ŻADNYCH prowizji ani ŻADNYCH kosztów za przyznane odszkodowanie.
Szybko i bezproblemowo zakończysz Swoje "męki" z nieuczciwą firmą ubezpieczeniową.
Dużo szczegółów oczywiście na naszej stronie www.RoFAG.eu
Obserwuj wątek
    • bezgotowkowy_wynajem_z_oc Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 28.09.12, 23:13
      na rynku działamy od 1999 roku
      posiadamy certyfikat wiarygodności i uczciwości przyznawany przez KRD

... nasze 13 letnie doświadczenie gwarantuje profesjonalną i rzetelną obsługę
      • watersnakes2 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 22.10.12, 12:07
        > posiadamy certyfikat wiarygodności i uczciwości przyznawany przez KRD

KRD czyli Krajowy Rejestr Długów?
    • watersnakes2 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 22.10.12, 12:04
      > Nie pobieramy ŻADNYCH opłat, ŻADNYCH prowizji ani ŻADNYCH kosztów za przyznane
      > odszkodowanie.

Jak to se ma do tego, co zostało napisane na stronie? Cyt.: "Na początku współpracy nie ponosisz żadnych kosztów - początek czyli to co Ty możesz zrobić sam albo już to zrobiłeś."
      • bezgotowkowy_wynajem_z_oc Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 22.10.12, 13:02
        a czego dotyczy cytowany fragment ??
        nie nas - prosze cytowac wieksze fragmenty

w razie pytan sluze pomoca pod nr telefonu 888 155 888
    • bezgotowkowy_wynajem_z_oc Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 29.10.12, 15:00
      my nie doradzamy tylko przyznajemy odszkodowania - można złożyć u nas reklamacje i na tej podstawie w ciągu 2dni dokonujemy dopłatę gotówki

nie pobieramy żadnych opłat ani prowizji !!

www.RoFAG.eu
    • acz.anna Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 15.02.13, 09:54
      Koniec z niskim odszkodowanie z OC, dzwoń 501-224-296

Jeśli:

- dostałeś odszkodowanie z OC
      - rozliczyłeś szkodę na kosztorys
      - a jednak jako poszkodowany uważasz, że Towarzystwo Ubezpieczeń zaniżyło Twoje odszkodowanie

WARTO WRÓCIĆ DO SPRAWY!!! ZADZWOŃ, WYJAŚNIMY JAK TO ZROBIĆ.

Kto może dochodzić roszczenia:

- poszkodowany w kolizji lub wypadku drogowym, od którego nie minęło więcej niż 3 lata,
      - osoby którym zostało wypłacone odszkodowanie z OC sprawcy i nie były wystawione rachunki faktury VAT.
      • doplatazoc0 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 26.10.15, 09:47
        Nie ma co sprzedawać na siłe, czasem lepiej naprawić w ASO. Mi bardzo dobrze doradziła firma Crashplus - nie oszukują ludzi byle kupić szkode tylko kupują jesli jest to opłacalne dla klienta. Sprzedałem im jedną szkodę, a drugą polecili naprawić w ASO na faktury bo było to dla mnie korzystniejsze. Numer do gościa, który jest obcykany w temacie 733.797.696.
    • stach99 polecam <a href="http://www.dku.com.pl/" target="_blank" rel="nofo 29.01.14, 11:31
      A ja polecam www.dku.com.pl/ z Krakowa dopłacili mi kase do szkody
      • ekoarena Re: polecam <a href="<a href="http://www.dku.com.pl/" target=" 09.04.14, 13:21
        A ja polecam bezpłatny kosztorys szkody i odwołanie w kancelarii LEGIS FORTE
        bezpłatny kosztorys - niezależny rzeczoznawca
    • ekoarena Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 09.04.14, 13:11
      Legis Forte Sp. z o.o. Kancelaria rzeczoznawczo - prawna oferuje specjalistyczną pomoc w likwidacji szkód komunikacyjnych. Niezależne wyceny szkody - poprawianie zaniżonych kosztorysów ubezpieczeniowych, profesjonalne wnioski odwoławcze - odwołania od zaniżonej wyceny szkody, bezpłatne samochody zastępcze, prowadzenie spraw i postępowań w imieniu Klienta

W ramach akcji promocyjnej "ZA FREE" od 15 listopada br. oferujemy m.in.:

1. Poprawienie zaniżonego kosztorysu szkody (niezależna wycena) - ZA FREE (bezkosztowo - umowa przelewu kosztów wykonania wyceny)

Klienci otrzymują elektroniczną wersje poprawionego kosztorysu (e-mail) oraz wersję papierową, z pieczątkami rzeczoznacy uprawnionego do kosztorysowania szkód komunikacyjnych w specjalistycznym systemie, z którego korzystają wszystkie firmy ubezpieczeniowe (dokument papierowy wysyłamy pocztą tradycyjną)

2. Profesjonalny wniosek odwoławczy (odwołanie od zaniżonej wyceny) - ZA FREE (gratis)

Jak to działa? - bardzo prosto:
      1. wystarczy przesłać kosztorys ubezpieczeniowy na naszą skrzynkę e-mail: kancelaria@legisforte.pl
      2. weryfikujemy (sprawdzamy), czy został zaniżony i czy opłaca się odwoływać
      3. kontaktujemy się z poszkodowanym i ustalamy szczegóły formalne,
      4. wykonujemy niezależną wycenę oraz przygotowujemy odwołanie do firmy ubezpieczeniowej i przekazujemy te dokumenty poszkodowanemu z instrukcją "co i jak robić dalej"

Jest to najlepsza tego typu oferta na rynku, bo Klient nie musi ponosić dodatkowych wydatków, ma pełną kontrolę nad likwidacją swojej szkody, nie musi zlecać sprawy firmie odszkodowawczej ani prawnikowi, ani szukać rzeczoznawcy "na mieście" i najważniejsze: całość uzyskanego odszkodowania należy do klienta i wpływa na jego konto - nie pobieramy prowizji, opłat itp.

Jeśli Klient zleci nam prowadzenie sprawy to oczywiście jest taka opcja (za wynagrodzeniem), ale decyzja należy wyłącznie do Klienta.

Dodatkowo, doradzamy Klientom na co zwracać uwagę przy wyborze i zlecaniu naprawy warsztatowi, jak załatwić to od strony formalnej (czego nie podpisywać), które części kupić samodzielnie, żeby mieć gwarancję, że zostały zamontowane np. oryginały itp.

ZADZWOŃ do nas i skonsultuj bezpłatnie swoją sprawę z naszym ekspertem - tel. 503 600 007

Działamy na terenie całej Polski

OD 15 LISTOPADA br. rozpoczynamy akcję promocyjną "ZA FREE" w ramach której, Klienci mogą

B E Z K O S Z T O W O

uzyskać niezależny kosztorys szkody oraz profesjonalnie przygotowane odwołanie od zaniżonej wyceny szkody.
    • predki1978 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 08.03.16, 20:26
      Witam
      Co by nie było JW Group dopłaca najwięcej z tego co wiem prócz klientów dużo posredników jest zadowolonych z wysokości ich ofert . Sporo Kasy zostaje dla klienta jak i pośrednika. W przeciwieństwie co do innych firm gotówkę wypłacają max w 5 dni roboczych.Oferty są na poziomie 55 % roszczenia.Polcecam JW Group Centrum Odszkodowań
    • takecare.1 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 13.03.16, 19:19
      www.take-care.com.pl/
    • fafkins42 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 04.10.16, 14:16
      Gdy oferty są bardzo podobne, dla własnej korzyści warto przeanalizować obie, zapraszam do automobilis.pl/ WARTO!!!!
    • altis.odszkodowania Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 14.10.16, 14:25
      Przedmiotem działalności firmy jest odkup i dopłaty do zaniżonych odszkodowań komunikacyjnych z OC jak i AC.
      Pomagamy kierowcom, którzy mieli stłuczkę od 3 lat wstecz i nie mają czasu, bądź nie chcą ponosić kosztów procesu sądowego z ubezpieczycielem, wolą zaś otrzymać dodatkowe odszkodowanie od ręki.
      Skupujemy szkody na terenie całej Polski. Analiza i wycena dopłaty do odszkodowania jest darmowa i do niczego nie zobowiązuje.
      Zapraszamy do sprawdzenia naszego odkupu odszkodowań.

www.doplaty-do-odszkodowania.pl
    • miki061 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 10.07.18, 09:27
      Dzień dobry, szukam informacji na temat firmy Beker Polska - odezwali się do mnie w sprawie dopłaty do odszkodowania pytając czy miałem w ciągu ostatnich trzech lat szkodę komunikacyjną.
      2 lata temu miałem faktycznie stłuczkę i uznałem, że fajnie byłoby skorzystać. Problem w tym, że nigdy nie korzystałem z tego typu usług i nie wiem "z czym to się je". Poszukałem informacji o firmie (bo przezorny zawsze ubezpieczony :p) i znalazłem informację, o tym, że firma jest w stanie likwidacji. Jest sens w ogóle się za to brać skoro to się może zawinąć lada moment?
      • odszkodowania_pcwo Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 10.07.18, 12:44
        Witam. Jestem specjalistą ds. odszkodowań w Kancelarii PCWO i osobiście zajmuję się dopłatami gotówkowymi do zaniżonych odszkodowań. Jeśli jest Pan zainteresowany uzyskania dopłaty proszę o telefon pod nr: 730-753-219, bądź mailowo: s.gajda@pcwo.pl. Pozdrawiam.
      • tomek1980 Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 10.10.18, 20:51
        Do mnie również zadzwonili sami :) Skorzystałem jakiś miesiąc temu i z tą likwidacją jest taka sprawa, że stara spółka jest zlikwidowana ale nastapiło przekształcenie w nową, firma cały czas działa, zresztą wystarczy wejść na ich stronę czy się z nimi skontaktować co polecam.
    • oepolisaplus Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 21.12.18, 00:20
      Dzień dobry, w ramach programu Polisa Plus pomagamy odzyskać pieniądze między innymi za szkody komunikacyjne. Zachęcam do kontaktu z infolinią pod numerem 781 000 781 lub porozmawiania z naszym konsultantem na stronie polisaplus.pl
      Pozdrawiam,
      Kasia z Polisa Plus
    • rankingfirmodszkodowawczych Re: DOPŁATA gotówki do zaniżonego odszkodowania. 02.01.19, 11:12
      Zapraszamy do zapoznania się z rankingiem firm odszkodowawczych stworzonym na podstawie opinii klientów - www.firmyodszkodowawcze.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka